گزینه ی دو :dسلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
روز اول خیلی بی سر و صدا کار کرد اما از روز دوم فنش روشن میشه و کمی صدا میده و بدنش هم یه کمی داغ میشه از پشت دستگاه هم باد گرم بیرون میاد
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟
سلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
روز اول خیلی بی سر و صدا کار کرد اما از روز دوم فنش روشن میشه و کمی صدا میده و بدنش هم یه کمی داغ میشه از پشت دستگاه هم باد گرم بیرون میاد
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟
وقتی میرم تو بخش edit profile یا تو تنظیمات مربوط به اکانت psn می نویسه please wait و همین طوری میمونه
چیکار کنم ؟؟؟
وقتی میرم تو بخش edit profile یا تو تنظیمات مربوط به اکانت psn می نویسه please wait و همین طوری میمونه
چیکار کنم ؟؟؟
یه سوال دیگه چطوری میشه دسته ی اصل رو تشخیص داد؟؟؟
چرت میگه هنوز دسته فیک نیومده بعد میگه جنسش فرق میکنه ،؟؟ جنس همه ی دسته ها یکیهامروز از پاساژ لباف آمار گرفتم برای خرید ps4 یارو می گفت این اختلاف قیمت کنسول ها به خاطر اینه که جنس دسته هاش تو بار های مختلف متفاوته و قیمت دسته از 220 تومن دسته داریم تا 280 تومن. خودش می گفت ریجن 1 از 1470 داره تا 1600 خرده ای. بعدم که میشه باندل که گرون تره! می گفت 1550 خوبه اگه بخوام بخرم. دستگاهاش گارانتی هم داشت.
این ادعاش راجع به تفاوت دسته ها چقدر صحت داره؟
من تا به حال فکر می کرم کنسول های هر ریجنی فرقشون فقط تو تاریخ تولید و بقیه لوازمش یکسانه!
درود
یه سوال , بنده با پلی 4 بازی میکنم بعضی وقتها در حد 1 ثانیه صداش قطع میشه مشکلی داره کابلش؟ یا در شما هم مشکل دارید یا مربوط به کابل نیست مربوط به سنگینی کنسول هستش؟
سلام دوستان من یه ساعت دیگه دارم میرم ps4 رو بگیرم لطفا کمک کنید که بازیب باهاش به جز the last of us و واچ داگز چی بگیرم که هم راحت بفروشمش و ردش کنم هم اینکه بازیه خوبی باشه
مثلا ولفانشتین ایفاموس و...چی بگیرم؟راحت ردش کنم و خواهان داشته باشه
سلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان من ps4 رو گرفتم رجین 1 گرفتم با ترانس بزنم به برق یا همینجوری بزنم بره؟