هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
روز اول خیلی بی سر و صدا کار کرد اما از روز دوم فنش روشن میشه و کمی صدا میده و بدنش هم یه کمی داغ میشه از پشت دستگاه هم باد گرم بیرون میاد
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟

سلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
روز اول خیلی بی سر و صدا کار کرد اما از روز دوم فنش روشن میشه و کمی صدا میده و بدنش هم یه کمی داغ میشه از پشت دستگاه هم باد گرم بیرون میاد
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟
گزینه ی دو :d

سلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟

بابا این زبون بسته پس از کجا گرما رو بده بیرون ، اون شیار های دور کنسول واس خوشگلیه ؟!
چرا انقد حساسید شما ؟!
الان اسمارت فون ها ، دست آدمو میسوزونن انقد که داغ میکنن
این سیستم با این بار پردازشی نمیخوایید داغ کنه ؟!
اگه باد سرد داد بیرون باید نگران بود !

امروز از پاساژ لباف آمار گرفتم برای خرید ps4 یارو می گفت این اختلاف قیمت کنسول ها به خاطر اینه که جنس دسته هاش تو بار های مختلف متفاوته و قیمت دسته از 220 تومن دسته داریم تا 280 تومن. خودش می گفت ریجن 1 از 1470 داره تا 1600 خرده ای. بعدم که میشه باندل که گرون تره! می گفت 1550 خوبه اگه بخوام بخرم. دستگاهاش گارانتی هم داشت.
این ادعاش راجع به تفاوت دسته ها چقدر صحت داره؟
من تا به حال فکر می کرم کنسول های هر ریجنی فرقشون فقط تو تاریخ تولید و بقیه لوازمش یکسانه!

درود
یه سوال , بنده با پلی 4 بازی میکنم بعضی وقتها در حد 1 ثانیه صداش قطع میشه مشکلی داره کابلش؟ یا در شما هم مشکل دارید یا مربوط به کابل نیست مربوط به سنگینی کنسول هستش؟

امروز از پاساژ لباف آمار گرفتم برای خرید ps4 یارو می گفت این اختلاف قیمت کنسول ها به خاطر اینه که جنس دسته هاش تو بار های مختلف متفاوته و قیمت دسته از 220 تومن دسته داریم تا 280 تومن. خودش می گفت ریجن 1 از 1470 داره تا 1600 خرده ای. بعدم که میشه باندل که گرون تره! می گفت 1550 خوبه اگه بخوام بخرم. دستگاهاش گارانتی هم داشت.
این ادعاش راجع به تفاوت دسته ها چقدر صحت داره؟
من تا به حال فکر می کرم کنسول های هر ریجنی فرقشون فقط تو تاریخ تولید و بقیه لوازمش یکسانه!
چرت میگه هنوز دسته فیک نیومده بعد میگه جنسش فرق میکنه ،؟؟ جنس همه ی دسته ها یکیه

درود
یه سوال , بنده با پلی 4 بازی میکنم بعضی وقتها در حد 1 ثانیه صداش قطع میشه مشکلی داره کابلش؟ یا در شما هم مشکل دارید یا مربوط به کابل نیست مربوط به سنگینی کنسول هستش؟

من هم گاهي اوقات همچين مشكلي دارم

سلام دوستان من یه ساعت دیگه دارم میرم ps4 رو بگیرم لطفا کمک کنید که بازیب باهاش به جز the last of us و واچ داگز چی بگیرم که هم راحت بفروشمش و ردش کنم هم اینکه بازیه خوبی باشه

مثلا ولفانشتین ایفاموس و...چی بگیرم؟راحت ردش کنم و خواهان داشته باشه

همون tlou رو بگیری کافیه.حالا خواستی آنلاین بزنی bf4 هم گرفتی مشکلی نداره.بقیه گیمها رو هم اگه الان مفتی به من بدن که بازیشون بکنم در کمال احترام این پیشنهاد سخاوتمندانشون رو رد میکنم:d

سلام دوستان
من سه روزه ps4 خریدم
این مشکله ؟؟؟؟
یا من حساس شدم؟

میگم انتظار که نداشتی باد سرد بیاد :d
این روزا از کولر گازی هم باد گرم میاد بیرون ps4 که جای خود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or