هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هدست که نمیتونم برای همیشه بازی کنم . گوشم داغون میشه :d
من برای PS3 این کار رو میکردم .
c.jpg (1920 x 1080 pixels)
بعد فیش audio ( سبز ) اسپیکر رو میزدم بهش و صدا پخش مشد و برای تصویر هم از کابل HDMI به DVI یا HDMI خالی استفاده میکردم
ولی الان برای PS4 نمیشه
خب باید DAC - داشته باشی که از Optical Audtio به Analogue تبدیل کنه فکر کنم . یه چی مثل این
http://www.amazon.co.uk/FiiO-192KHz-Digital-Analog-Converter-Black/dp/B005PWPUW6
فکر کنم یه RCA به 3.5mm هم بخوای اگر اشتباه نکنم.
دقیقا خودم وارد نیستم شرمنده . اما این تا حدیه که میدونم.

یه سوال
واسه خرید از PSN چه کارتی باید بخرم؟
همون کارت های یه ماه سه ماه یا یه سال پلاس یا یچیز دیگه؟
کارته PSN
اون کارت پلاس مربوط به اپگرید اکانت به پلاس هست و به شما اجازه بازی انلاین - دانلود بازیهای مجانی ماهانه و online space رو میده .
کارته psn مثلا 50 دلاری میخری توی استور وارد میکنی و مبلغ به اکانتت واریز میشه
توجه کن که ریجن کارت باید با کشوری که انتخاب کردی یکی باشه.

سلام دوستان . من شنیده ام که ریجن بازی های برای کنسول فرق نمی کنه و همه ریجنی قابل اجراست . صحت داره این قضیه ؟
سوال بعدی این که چرا ریجن 2 قیمتش از ریجن های دیگه بالاتره ؟

دوستان یه سوال: ترفند و راهی واسه دانلود کردن بازی ها یا اپدیت های ps4 با idm سراغ ندارید؟یا هر برنامه ای که سرعت دانلودش رو افزایش بده و قابلیت pause داشته باشه

واقعا سیستم دانلود خود دستگاه من رو عذاب میده...برای مثال گذاشتی داره اپدیت میشه بعد 4 ساعت دیگه میای هوس بازی انلاین میکنی ولی نمیشه pause زد و تنها راه اینه که بازی نکنی یا اپدیت رو کلا پاک کنی:|

دوستان یه سوال: ترفند و راهی واسه دانلود کردن بازی ها یا اپدیت های ps4 با idm سراغ ندارید؟یا هر برنامه ای که سرعت دانلودش رو افزایش بده و قابلیت pause داشته باشه

واقعا سیستم دانلود خود دستگاه من رو عذاب میده...برای مثال گذاشتی داره اپدیت میشه بعد 4 ساعت دیگه میای هوس بازی انلاین میکنی ولی نمیشه pause زد و تنها راه اینه که بازی نکنی یا اپدیت رو کلا پاک کنی:|

تنها راه ممکن
[h=3]B4Y Life: P[/h]

سلام دوستان . من شنیده ام که ریجن بازی های برای کنسول فرق نمی کنه و همه ریجنی قابل اجراست . صحت داره این قضیه ؟
سوال بعدی این که چرا ریجن 2 قیمتش از ریجن های دیگه بالاتره ؟
بله . ps3-vita-4 همه region free هستن .
صفحه های قبل سوال رو جواب دادن

دوستان من ایشالا :دی یکشنبه میرم میخرم :>

از کجا میشه فهمید تولید 2014ه؟/:)
پشته دستگاه نوشته
یا به صورت تاریخ یا به صورت کد مثلا 4D که 4 میشه 2014 و D میشه 4 ماه اخر سال .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or