هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همگی....
دوستان یه شایعه شنیدم که میگه ps4 کپی خور نخواهد شد....
آیا این حرف واقعیت داره....؟
امیدوار باشیم به هک شدن ps4 یا نه...؟
سلام
والا مثلا PS VITA حدوده 2 سال و چند ماهی هست که اومده و هیچ خبری از هک نبود !
با وضی که کلا سیستم کنسولها رو از پایه عوض کردن تا چند سال اینده ممکنه خبری از هکش نباشه .
اگر منتظره هک شدنش هستی که ارزشی نداره. بهتره pc اپگرید کن
حقیقتش هم بخوای خیلی از امکاناته جالب PS همش انلاین هست و اصلا ارزشی نداره هک باشه :)
موفق باشید.

يه عده مي گن بخاطر گرون بودن يورو و پوند نسبت به دلار و ... !
اما بشنو و باور نكن !

دليل اصلي ايش همونيه كه هم امون ميدونيم ! يه سري از اب گل الود ماهي ميگيرن ! وقتي يكي در مياد مي گه ريجن 2 رو نميدونم با اب طلا ساختن خرابي ريجن يك زياده نميدونم ريجن 3 رو با هواپيما ميارن ريجن 2 رو با قطار ريجن يك رو با گاري پس قيمت هاش فرق مي كنه
ديگه خودت تا ته خطش رو برو
البته این رو بگم ... قیمت ps4 فقط توی امریکا 399 دلار هست و بقیه کشورها قیمت از این بالاتر هست مقداری. حتی کاندا هم 450 دلار بود اخرین قیمت بعد از افته پولشون.

سلام
والا مثلا PS VITA حدوده 2 سال و چند ماهی هست که اومده و هیچ خبری از هک نبود !
با وضی که کلا سیستم کنسولها رو از پایه عوض کردن تا چند سال اینده ممکنه خبری از هکش نباشه .
اگر منتظره هک شدنش هستی که ارزشی نداره. بهتره pc اپگرید کن
حقیقتش هم بخوای خیلی از امکاناته جالب PS همش انلاین هست و اصلا ارزشی نداره هک باشه :)
موفق باشید.

البته این رو بگم ... قیمت ps4 فقط توی امریکا 399 دلار هست و بقیه کشورها قیمت از این بالاتر هست مقداری. حتی کاندا هم 450 دلار بود اخرین قیمت بعد از افته پولشون.

آخه گفته بودن قیمت دلاری افت کرده ممکنه تو e3 سونی هم کم کنه یه همچین حرفی دیده بودم حتی خبر 350 دلار اینا بود

پ .ن:
قبلا خیلی صرف داشت ولی الان نه اگر 399 دلار باشه به درد سر از اونور آوردنش نمی ارزه همینجا 1530 میفروشن
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

سلامممممم لطفا هر کسی تجربه داره یا وارده به من کمک کنه . من دیروز ps4 ریجن 1 خریدم اومد تو خونه به مودم وصل کردم دستگاه را آپدیت کردم اما نمی تونم وارد اکانت Psn ام بشم . در حالت لودینگ میمونه . مشکل از چیه ؟ اینترنت از شاتل دارم مودمم زایکسله زنگم زدم میگن مودمت مجهزه مشکلی از طرف ما نیست

سلامممممم لطفا هر کسی تجربه داره یا وارده به من کمک کنه . من دیروز ps4 ریجن 1 خریدم اومد تو خونه به مودم وصل کردم دستگاه را آپدیت کردم اما نمی تونم وارد اکانت Psn ام بشم . در حالت لودینگ میمونه . مشکل از چیه ؟ اینترنت از شاتل دارم مودمم زایکسله زنگم زدم میگن مودمت مجهزه مشکلی از طرف ما نیست

اصولا باید بره مشکلی نباید باشه
آپدیت کردی یعنی داخل کنسول اینترنت داری دیگه به شرکت چرا زنگ زدی :D
یکی دوبار تست کن داخل پی سی هم برو تو اکانتت ببین اکانتت مشکلی نداشته باشه

می صرفه بگم از اون ور بیارن؟پول گمرک میگیرن؟

بستگی داره از کجا بخری که بصرفه باشه . باید ببینی به ارزش پول اون کشور پات چند در میاد . از نظر گمرگ هم خب کاری نداره پلمپ دستگاه رو باز کن جزو اشیاء شخصی باشه یا نمیگیرن یا بگیرن یه مقدار پول خیلی کمی :دی

سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم.من میخوام ps4 بخرم ولی دو دلم.از یه طرف میگن صدای فنش بلنده و از یه طرف میگن به هر تلویزیونی کار نمیکنه.
میخوام ببینم واقا درسته؟
1-یعنی اینقدر صدای فن بلنده که آدم اذیت بشه؟(حتی از 360 فت بلندتره؟؟؟)
2-من تلویزیونم lcd سامسونگه (فکر کنم سری 4).ممکنه رو این تلویزیون مشکل ایجاد کنه و جواب نده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

شما از طریق سایت هم برو ببین میتونی توی اکانتت وارد بشی یا نه . اگه اونجا هم نتونستی مشکل از اکانته . اما اگه تونستی احتمالا اونموقع که شما خواستی کانکت بشی از طرف سرور مشکلی بوده .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم.من میخوام ps4 بخرم ولی دو دلم.از یه طرف میگن صدای فنش بلنده و از یه طرف میگن به هر تلویزیونی کار نمیکنه.
میخوام ببینم واقا درسته؟
1-یعنی اینقدر صدای فن بلنده که آدم اذیت بشه؟(حتی از 360 فت بلندتره؟؟؟)
2-من تلویزیونم lcd سامسونگه (فکر کنم سری 4).ممکنه رو این تلویزیون مشکل ایجاد کنه و جواب نده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام . خیر کذب و شایعس . صدای فن که خب وقتی توی منو هستید اصلا انگاه نه انگار روشنه دستگاه . توی بازی ها هم بستگی به بازی داره . مثلا توی اینفیموس صدای فن زیاده که خب طبیعیه باید فن دور چرخشش زیاد بشه که کنسول خنک بمونه :)
از نظر تلویزیون هم که خب اگه تلویزیون HDMI داشته باشه مشکلی نداره .

اقا من دیروز داشتم با 360 بازی watchdogs رو بازی می کردم که چشمتن روز بد نبینه! یک لحظه برق رفت بعد کل پروفایلام (در داخل= کل سیو هام) پاک شد! می خواستم بدونم اگه این کار توی ps4 هم بیوفته باز هم پروفایل ها پاک میشن؟

اقا من دیروز داشتم با 360 بازی watchdogs رو بازی می کردم که چشمتن روز بد نبینه! یک لحظه برق رفت بعد کل پروفایلام (در داخل= کل سیو هام) پاک شد! می خواستم بدونم اگه این کار توی ps4 هم بیوفته باز هم پروفایل ها پاک میشن؟
همیشه احتماله corrupt شدن بخشی از data و یا کله هارد هست اما بیشتر مواقع خیر . همچین اتفاقی بیفته REcovery mode میشه و حل میشه بیشتر موقعها.

آخه گفته بودن قیمت دلاری افت کرده ممکنه تو e3 سونی هم کم کنه یه همچین حرفی دیده بودم حتی خبر 350 دلار اینا بود

پ .ن:
قبلا خیلی صرف داشت ولی الان نه اگر 399 دلار باشه به درد سر از اونور آوردنش نمی ارزه همینجا 1530 میفروشن
اون که میشه Price cut ِ:
نه Price Cut هنوز موقش نیست. 399 دلار خودش خیلی کمه !
اونی که گفتم مربوط به افت دلار قیمت کانادا میشه و اینا هیچ ربطی به سونی نداره. این باعث میشه که با 399 دلار سابق سونی نتونه هزینه ساخت و سودش رو جبران کنه توی کانادا برای همین قیمتها رو افزایش میدن
فکر نمیکنم ps4 فعلا price cut بگیری.

دوستان هیچ راهی وجود نداره که بشه PS4 رو به اسپیکرهای PC وصل کرد ؟؟
من برای PS3 تصویر و صدا رو جدا جدا میگرفتم ولی برای PS4 نتونستم !!
اگه نشه مجبورم برم تلویزیون یا مانیتوری بگیرم که اسپیکر هم داشته باشه

هدست بهتره که !

سلام دوستان من امروز PS4 گرفتم.روی جعبه این کد رو نوشته:CUH-1001A B01 میخواستم بدونم ریجن چنده؟
Region 1 هست :)

چرا میشه !
speaker هات چه پرتی دارن ؟ باید از طریقه Optical Audio روی 4 استفاده کنی و همه converter های مربوطه رو بخری !
option ها دیگه مثل استفاده از هدست هست D:

هدست که نمیتونم برای همیشه بازی کنم . گوشم داغون میشه :d
من برای PS3 این کار رو میکردم .
c.jpg (1920 x 1080 pixels)
بعد فیش audio ( سبز ) اسپیکر رو میزدم بهش و صدا پخش مشد و برای تصویر هم از کابل HDMI به DVI یا HDMI خالی استفاده میکردم
ولی الان برای PS4 نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or