هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها اون قسمت سمت چپ بالای کنسول که جنس خیلی براقی داره را با پارچه تمیز کردم خش افتاد. چطوری خشها را بگیرم به نظرتان. جنسش خیلی حساس و بده!

سلام دوستان
کنسول من ریجن 1 هست ولی روی جعبه هر چی نوشته هم بصورت فرانسوی نوشته هم بصورت انگلیسی.مگه ریجن 1 آمریکا نیست پس چرا فرانسوی هم نوشته؟

بچه ها اون قسمت سمت چپ بالای کنسول که جنس خیلی براقی داره را با پارچه تمیز کردم خش افتاد. چطوری خشها را بگیرم به نظرتان. جنسش خیلی حساس و بده!
خش نیست کلا جنسش همینطوریه.
اشکل نداره 1 هفته که بگزره عادت میکنی D: لول.
من به دستمال عینک معمولا فقط خاک رو میگیرم مشکلی میسن.

سلام دوستان
کنسول من ریجن 1 هست ولی روی جعبه هر چی نوشته هم بصورت فرانسوی نوشته هم بصورت انگلیسی.مگه ریجن 1 آمریکا نیست پس چرا فرانسوی هم نوشته؟
احتمالا از کانادا اومده !+!
ریجن 1 کانادا هم هست.

مشکل در اتصال به PSN

سلام بچه ها
من یک مشکل خیلی جدی دارم. دستگاه ps4 من که ریجن 1 هست به هیچ وجه به Psn وصل نمی شه. چه بخوام اکانت بسازم و چه بخوام به اکانتی که ساختم لاگین کنم می نویسه please wait ... و بیرون هم نمیاد. به اینترنت وصله دستگاه. لطفا کمک کنید. ممنون

سلام خسته نباشید....من بازی wolfenstein و چهار مرحله رفتم بعدش سیو هامو دیگه نمیشناسه و میگه new game باس بری...کسی میدونه چکار باس کرد و کسی سیو ها شو داره بزاره واسم و چجوری باس بریزم تو پوشه Save data.لطفا لطفا کمک کنید خیلی ستمه.راستی علتش جیه؟؟؟؟لطفا سیو هاشو بزارید نمیشه از دوباره این همه رفت////

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید....من بازی wolfenstein و چهار مرحله رفتم بعدش سیو هامو دیگه نمیشناسه و میگه new game باس بری...کسی میدونه چکار باس کرد و کسی سیو ها شو داره بزاره واسم و چجوری باس بریزم تو پوشه Save data.لطفا لطفا کمک کنید خیلی ستمه
منم اين مشكل رو با بتل دارم ؛( كمك كنيد

اونطور که من متوجه شدم میشه 2 تا اکانت روی PS4 داشت درسته؟
ریجن این اکانت ها حتما باید یکی باشه؟
اگر من یه بازی با ریجن 2 داشته باشم و اکانت اصلی من ریجن 1 باشه، میشه سویچ کنم به اکانت دومم که ریجنش 2 هست و مثلا DLC هایی که برای بازی اومده رو بگیرم؟ :-/

سلام خسته نباشید....من بازی wolfenstein و چهار مرحله رفتم بعدش سیو هامو دیگه نمیشناسه و میگه new game باس بری...کسی میدونه چکار باس کرد و کسی سیو ها شو داره بزاره واسم و چجوری باس بریزم تو پوشه Save data.لطفا لطفا کمک کنید خیلی ستمه.راستی علتش جیه؟؟؟؟لطفا سیو هاشو بزارید نمیشه از دوباره این همه رفت////
به نظره که باگی هست
تویBF4 بود خیلیا درگیرش بودن D: اما نمیدونم توی Wolf هم پیش میاد یا نه
اگر پلاس داری میتونی save هات رو بگیری دوباره چون auto backup داره.

اونطور که من متوجه شدم میشه 2 تا اکانت روی PS4 داشت درسته؟
ریجن این اکانت ها حتما باید یکی باشه؟
اگر من یه بازی با ریجن 2 داشته باشم و اکانت اصلی من ریجن 1 باشه، میشه سویچ کنم به اکانت دومم که ریجنش 2 هست و مثلا DLC هایی که برای بازی اومده رو بگیرم؟ :-/
خیر . محدودیت ساخت اکانت نداره .
خیر لازم نیست یکی باشن
بله . فقط log out و log in هست . اکانت primary اصلی میمونه به هر حال .

پلاس نداشتم تا وقتی اینجوری شد.بعدش پلاس دو روزه مجانیشو گرفتم.الان چکار کنم؟؟؟کسی سیو هاشو نداره بزاره واسم ؟؟؟میتونم از سیوهایی که میدین بریزم تو دستگاه و ادامشو بازی کنم؟؟؟؟؟لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or