خش نیست کلا جنسش همینطوریه.بچه ها اون قسمت سمت چپ بالای کنسول که جنس خیلی براقی داره را با پارچه تمیز کردم خش افتاد. چطوری خشها را بگیرم به نظرتان. جنسش خیلی حساس و بده!
احتمالا از کانادا اومده !+!سلام دوستان
کنسول من ریجن 1 هست ولی روی جعبه هر چی نوشته هم بصورت فرانسوی نوشته هم بصورت انگلیسی.مگه ریجن 1 آمریکا نیست پس چرا فرانسوی هم نوشته؟
دوستان برای انلاین بازی کردن ریجن بازی باید با کنسول یکی باشه ؟؟؟
فعلا نه/ احتمالا اونایی که دیدین برچسب مات داشتناقا PS4 هایی هم هستن که مات باشن؟ من چن جا دیدم...مدا های خاصی دارن؟
منم اين مشكل رو با بتل دارم ؛( كمك كنيدسلام خسته نباشید....من بازی wolfenstein و چهار مرحله رفتم بعدش سیو هامو دیگه نمیشناسه و میگه new game باس بری...کسی میدونه چکار باس کرد و کسی سیو ها شو داره بزاره واسم و چجوری باس بریزم تو پوشه Save data.لطفا لطفا کمک کنید خیلی ستمه
به نظره که باگی هستسلام خسته نباشید....من بازی wolfenstein و چهار مرحله رفتم بعدش سیو هامو دیگه نمیشناسه و میگه new game باس بری...کسی میدونه چکار باس کرد و کسی سیو ها شو داره بزاره واسم و چجوری باس بریزم تو پوشه Save data.لطفا لطفا کمک کنید خیلی ستمه.راستی علتش جیه؟؟؟؟لطفا سیو هاشو بزارید نمیشه از دوباره این همه رفت////
خیر . محدودیت ساخت اکانت نداره .اونطور که من متوجه شدم میشه 2 تا اکانت روی PS4 داشت درسته؟
ریجن این اکانت ها حتما باید یکی باشه؟
اگر من یه بازی با ریجن 2 داشته باشم و اکانت اصلی من ریجن 1 باشه، میشه سویچ کنم به اکانت دومم که ریجنش 2 هست و مثلا DLC هایی که برای بازی اومده رو بگیرم؟