بهتره توی تاپیکش از بچه ها بپرسی اگر برای کسی مقدوره save رو بزاره.پلاس نداشتم تا وقتی اینجوری شد.بعدش پلاس دو روزه مجانیشو گرفتم.الان چکار کنم؟؟؟کسی سیو هاشو نداره بزاره واسم ؟؟؟میتونم از سیوهایی که میدین بریزم تو دستگاه و ادامشو بازی کنم؟؟؟؟؟لطفا
چرا میشه. اما به عنوانه Primary فقط یک اکانت میشه و بقیه اکانتها primary نخواهند بود .یعنی نمیشه Log Out کنیم از اکانت Primary؟
یه چیز دیگه :d
Share بین اکانت ها، این یکی جریانش چیه؟
سلام
من خواستم به psn برای بار اول وصل بشم تو بارگذاریش موند نیاورد ثبت نامو ولی اپدیت کرد بدون مشکلی.الان میخوام راه شر کردن کریو رو امتحان کنم میخوام بدونم احتمال داره کنسول مشکل داشته باشه؟
این طور موارد از کنسول نیستمیخوام همین راهو امتحان کنم ولی قبلش میخوام بدونم کنسول که مشکل نداره؟یعنی این مشکل از کنسول که نیست؟
سلاممیخوام ps4 بخرم سوال واسم پیش اومده
هر بازی رو که اولین بار میخریم،برای اجرا پچ اولیه باید دانلود بشه؟ حجمش زیاده یا نه؟
واسه انلاین بازی کردن چی؟ اونم اول باید حجم زیادی دانلود کنیم تا بتونیم انلاین بازی کنیم؟
اخه یکی گفت باید چند گیگ اپدیت بشه بعد بتونی بازی کنی من باور نکردم گفتم از دوستان بپرسم،ممنون میشم ج بدین.
Sent from my LT30p using Tapatalk
:d نه همونه !تو جعبه ی دستگاه من فقط یه هندزفریه! این همه هدست هدست همینه یا فروشنده کاری کرده؟
سلام دوستان من یک مانیتور به درد نخور دارم سوالم این هست که اگه یه تبدیل این hdmi به از این 3 سوکت ها ( زرد و سفید و قرمز ) بگیرم رو چه کیفیتی میاد ؟ 480p ? خیلی بده ؟
ارزش داره .ببخشید سوالام زیاد شد
این sharefaktory ارزش دانلود داره ؟
میشه کیفیت ویدئو رو کم کرد تا حجمش بیاد پایین تر؟
در ادامه دوستمون همینطوری بگم کهکلا توصیه میشه یه TV درست حسابی برای بازی با 4 بخریدسلام دوستان من یک مانیتور به درد نخور دارم سوالم این هست که اگه یه تبدیل این hdmi به از این 3 سوکت ها ( زرد و سفید و قرمز ) بگیرم رو چه کیفیتی میاد ؟ 480p ? خیلی بده ؟