هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من یه مشکلی تو xmb پیدا کردم اونم اینه که یکم کند شده بنظرم ! ( ممکنه یه باگ باشه )به طور مثال از TR اومدم بیرون و دکمه PS رو نگه داشتم تا بازیو ببنم ولی فقط صدای اون منویه خاموش روشنو بستن میومد ولی خودش نمیومد + میخواستم همون موقع برم تو گالری نمیشد ولی میشد برگردی تو بازی بعد میومدی بیرون دوباره نمیشد و یهویی باز میشد ! ( منویه TURN OFF دست گاه ) مشکل چیه ؟

م اخرین نسخه برنامه playstation app که نسخه 1.70.15 هستش رو نصب کردم ولی تا برنامه رو باز میکنم میگهباید اپدیت کنی.دیگه هیچ اپدیتی براش پیدا نمیکنم.چیکار کنم؟

م اخرین نسخه برنامه playstation app که نسخه 1.70.15 هستش رو نصب کردم ولی تا برنامه رو باز میکنم میگهباید اپدیت کنی.دیگه هیچ اپدیتی براش پیدا نمیکنم.چیکار کنم؟
امتحان کن یه بار کلا پاکش کن دوباره از استور نصب کن . update نکن.

من یه مشکلی تو xmb پیدا کردم اونم اینه که یکم کند شده بنظرم ! ( ممکنه یه باگ باشه )به طور مثال از TR اومدم بیرون و دکمه PS رو نگه داشتم تا بازیو ببنم ولی فقط صدای اون منویه خاموش روشنو بستن میومد ولی خودش نمیومد + میخواستم همون موقع برم تو گالری نمیشد ولی میشد برگردی تو بازی بعد میومدی بیرون دوباره نمیشد و یهویی باز میشد ! ( منویه TURN OFF دست گاه ) مشکل چیه ؟
همیشه همینطوری هست ؟
ممکنه با یه خاموش روشن درست بشه
اگه نشد Rebuild Database انجام بده .

امتحان کن یه بار کلا پاکش کن دوباره از استور نصب کن . update نکن.

همیشه همینطوری هست ؟
ممکنه با یه خاموش روشن درست بشه
اگه نشد Rebuild Database انجام بده .
نه پریشبا یه بار وسط تومب ریدر برقا طولانی مدت رفت و بعدش که اومد روشن کردم ( مثل پی اس 3 اون اطلاعاتی که ممکن بود پاک شده باشه رو برگردوند )
بعد از اون اینجوری شده به نظرم و فقطم همین یه بار اینجوری شده. این ریبیلد رو بزنم سیو هام پاک میشن ؟

به نظر دوستان الان ps4 بگیرم یا منتظر بمونم بسته جدید وارد بازار جهانی شه؟؟

مثل اینکه قراره تو es که 19 خرداد برگذاره از ظاهر جدید ps4 رونمایی کنن

به نظر من کلا بذا بعد از E3 بگیر چون خیلی چیزا مشخص میشه...
رقابت دو کنسول ب اوج میرسه تا بعد ار کنفرانس

دوم اینکه ب هیچ عنوان از ظاهر جدید رو نمایی نمیکنن
هنوز یکسال هم از عمر کنسول نگذشته و هنوز مشکل عرضه و تقاضا پابرجاست... با این حساب تو این وسط بخوان خط تولید رو عوض کنن مگر اینکه دیوانه شده باشن

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

به نظر من کلا بذا بعد از E3 بگیر چون خیلی چیزا مشخص میشه...
رقابت دو کنسول ب اوج میرسه تا بعد ار کنفرانس

دوم اینکه ب هیچ عنوان از ظاهر جدید رو نمایی نمیکنن
هنوز یکسال هم از عمر کنسول نگذشته و هنوز مشکل عرضه و تقاضا پابرجاست... با این حساب تو این وسط بخوان خط تولید رو عوض کنن مگر اینکه دیوانه شده باشن

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
مرسی
با این حساب بعد از es اگه خبر خاصی نبود میخرم
ولی بهتره از حالا یه اطلاعاتی داشته باشم.... تفاوت قیمت ریجن 1 و 2 چقدره؟؟ از کجا بدونم کنسول آکبنده؟؟ آدرس جای معتبر بهم ارسال میکنید؟

مشکل کنسول نیست! برای منم مواقعی که udp هی قطع و وصل میشه این مشکل پیش میاد که عکس همه بازیهات میره و حالت هنگ میمونه! اینجور مواقع میرم تو بازی یه 2-3 دقیقه دیگه خود به خود درست میشه

یه سوال دیگه وقتی دستگاه استند بای یا خاموش باشه دانلود ادامه پیدا میکنه ؟

- - -ویرایش - - -

چن تا سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تفاوت قیمت ریجن 1 و 2 چقدره؟؟ از کجا بدونم کنسول آکبنده؟؟ آدرس جای معتبر بهم ارسال میکنید؟
اگه دستگاه پلمپ آبی سونی روی جعبه اش بود یعنی آکبند هست ولی شماره سریال دستگاه با کارتن را چک کن
قیمت در بازار شیراز :
region 1 us : 1.600
region 2 uk : 1.720
region 2 japon : 1.640
region 2 japon + camera : 1.770
region 3 : 1.620

یه سوال دیگه وقتی دستگاه استند بای یا خاموش باشه دانلود ادامه پیدا میکنه ؟
در حالت خاموش که نه
در حالت standby بله . البته از قسمت power saving باید تیکه internet رو زده باشید تا در حالت standby بتونه به دانلود ادامه بده .

دوستان خبر اومده نسخه ديگه اي از ps4 در راه هست :| من دستگاهم رو بايد بندازم دور ؟ :| اخه مگه كرم دارن؟
خبر از کجا اومده ؟
هیچ وقت کنسول جدید تا 1 سال 1.5 سال اینده معرفی نمیکنم. اونم فقط مدل جدید هست مثل ps3 fat که بعدش شد slim . اینطوری . لازم نیست بندازی دور . !

دوستان اگه بدم ps4 از امریکا واسم بیارن چقد ارزون تره؟ چقدر به نفعم هست؟

Sent from my LT30p using Tapatalk
قیمت امریکا 399 دلار هست. خودت حساب کن .
در ضمن اگر به احتمال ( خیلی پایین ) مشکلی داشته باشه باید برشگردونی. اگر میارن از اونجا بگو حتما دستگاه رو تست کنن همونور و بعد بیارن

خبری از بسته جدید نیست
میتونی بخری

نه پریشبا یه بار وسط تومب ریدر برقا طولانی مدت رفت و بعدش که اومد روشن کردم ( مثل پی اس 3 اون اطلاعاتی که ممکن بود پاک شده باشه رو برگردوند )
بعد از اون اینجوری شده به نظرم و فقطم همین یه بار اینجوری شده. این ریبیلد رو بزنم سیو هام پاک میشن ؟
یه 2-3 دقیقه وایسا ببین درست میشه همینطوری که محمد رضا گفت .
اگر نه rebuild کن اگر مشکل ادامه دار هست. نه هیچی رو پاک نمیکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or