هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام. من خیلی تو کف مولتی ac بودم سوالم اینه الان بگیرم ac4 رو تا کی میتونم آن بزنمش؟ صبر نکنم unity بیاد؟ بعد با پینگ 160 تا 200 میتونم COD بزنم DG? بعلاوه اگه بخوام R2 ژاپن بگیرم عادت میکنم به دکمه هاش ؟ (با توجه به اینکه دسته های R1 به فنا میرفت آنالوگاشون)

سلام. من خیلی تو کف مولتی ac بودم سوالم اینه الان بگیرم ac4 رو تا کی میتونم آن بزنمش؟ صبر نکنم unity بیاد؟ بعد با پینگ 160 تا 200 میتونم COD بزنم DG? بعلاوه اگه بخوام R2 ژاپن بگیرم عادت میکنم به دکمه هاش ؟ (با توجه به اینکه دسته های R1 به فنا میرفت آنالوگاشون)
سلام
تا هروقت که بخوای میتونی online بازی کنی البته توجه داشته باش باید اکانتت پلاس باشه
unity پایانه امسال میاد احتمالا. تاریخ انتشارش رو اعلام میکنن
با لندن هست این پینگت خوبه بد نیست. بیشتر توصیه شخصیم 150 و زیره 150 هست .
میشه مشکلی نیست .
فقط توی منو جای تایید دایره هست نه توی بازی.

به نظرتون مادر بورد جدید برای PS4 کی میاد ؟؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟؟ میخوام وقتی اومد بخرم
پ.ن : میدونم مادر بورد حال حاضر مشکل گرمایی نداره ، برای چیز دیگه میخوام

به نظرتون مادر بورد جدید برای PS4 کی میاد ؟؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟؟ میخوام وقتی اومد بخرم
پ.ن : میدونم مادر بورد حال حاضر مشکل گرمایی نداره ، برای چیز دیگه میخوام
دوست عزیز اصلا قرار نیست مادربورد عوض بشه یه سری تغییر جزعی تو هارد و بلوتوثه.

این سیستم دانلودش خیلی مسخرست من اپدیت کیلزون رو یه گیگ گرفتم و نتمو قطع کردم ولی چون چندمین بارم بود نتونستم resume کنم.

به تازگی بعد از این اپديت جدید اینطوری شده احتمال اینکه دانلود از بین بر ه خیلی زیاده یک ارور الکی ماله مودما از این چیزا میده و resume نمیده مجبوری پاک کنی از اول دانلود بکنی :|

دوست عزیز اصلا قرار نیست مادربورد عوض بشه یه سری تغییر جزعی تو هارد و بلوتوثه.

چرا دوست عزیز
هز نسل همین برنامه است
و معمولاً هم دقیق بعد 1 سال مادربورد عوض میشه و مصرف انرژی کنسول هم کم میکنند
مثل PS3 و XB360 که هر سال مادربورد رو بهبود دادن مثلاً 360 اولش xenon بود بعد شد فالکون و بعدش جسپر و آخر نسل هم کلاً طراحی رو عوض کردن و رسیدن به اسلیم و سوپر اسلیم و ...
==========
مثل این که کسی نمی دونست ، به هر حال ممنون

باو یکیم جواب منو بده من امروز فیفارو آپدیت جدیدشو دان کردم تموم که شد ارور CE-30002-5 بود فک کنم این ارورو داد نوشت CAN NOT INESTALL چیکار کنم حالا؟
الان چیکار باید بکنم یکی راهنمایی کنه تورو خدا

باز رو از لیست بازی ها حذف کن...بعد دوباره دیسک رو بزار تا نصب کنه.وارد بازی نشو.آپدیت رو دان و نصب کن.بعد برو داخل.....

My PSN Id: Abadan-Game

سلام میخواستم بدونم بازی هایی که از استور دانلود میکنیم هر دفعه که میخواهیم بازی کنیم حتما باید به اینترنت وصل باشیم یا راه دیگه ای هست

منم WD رو خریدم ...میشه...فقط یه 2دقیقه صب کن....چون یه علامت قفل خورده رو بازی...چند لحظه صبر کن میشه...

My PSN Id: Abadan-Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or