SleepyTurtel
کاربر سایت
ممنون
فکر کنم ps3 این قضیه کد رو داشت ولی آنلاین بازی کردن رایگان بود الآن بازی ها کد نداره ولی سالی 50 دلار پول اکانت plus هه درسته ؟
درسته
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ممنون
فکر کنم ps3 این قضیه کد رو داشت ولی آنلاین بازی کردن رایگان بود الآن بازی ها کد نداره ولی سالی 50 دلار پول اکانت plus هه درسته ؟
ممنون آرمان جانRevision کنسولها معرفیش میره برای 1 سال اینده . البته نسل جدید باید دید چی کار میکنن D: .
از جای نمیشه پیگیری کرد فعلا چون خبری نیست و کنسول تازه عرضه شده. احتمالا عرضه نسخه جدید 1 الا 1.5 تا 2 سال دیگه شاید . نه به این زودیا .
فعلا که تا سونی همچین چیزی رو اعلام کنه رسمی از جایی نمیشه پیگیری کرد.
برای چه چیزی ؟
okممنون آرمان جان
برای این که من میخوام پاییز کنسول رو بخرم ، بعد اون موقع هم دیگه 1 سال از عرضه کنسول میگذره ، بعد اگه من بیام کنسول رو بخرم و 2 ماه بعدش بهینه شده اش رو سونی بده من اون موقع است که زورم میاد میدونم مادبورد فعلی مشکلی نداره ولی تجربه و تاریخ ثابت کرده کنسول ها بعد از مدتی از عرضشون با بازنگری که انجام میدن حتی بهتر و بهتر هم میشن ! و من اگه بخوام نزدیک به اون موقع خرید کنم نمیخوام (مثلاً به خاطر 1ی 2 ماه زودتر خریدن) مدل قدیمی رو بخرم
اگر قرار بود بیاد خبرش به صورت رسمی اعلام میشد .اقا کسی میدونه gta v برای ps4 میاد یا نه ؟
game onدوستان میشه بگید کدوم شبکه های ماهواره ای در باره گیم هستند؟ کارتی یا غیر کارتی فرقی نمیکنه.
برق رفته کلا bazicenter خوابیده...
کنسولی گه تعمیر بشه اون برچسب که پلمپ هست کنده میشه و راحت میشه تشخیص داد.آقا یه سوالی که منو خیلی درگیر کرده اینه که شنیدم یه سری ps4 های تعمیری توی بازار هست ( البته میدونم توپخونه ای های نون حلال خور جای اکبند به ما نمیندازن ) ولی خواستم ببینم چطوری باید تشخیصشون داد. اگه میشه یه عکس هم بذارید
ممنون
داداش به نظرت گیم وان e3 رو پخش کنه
اگه آره ساعت چند بزارین کپچر؟
یه سوال دیگه
میشه اسم ای دی پی اس ان رو عوض کرد؟
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
کنفرانسو که زنده پخش نمیکنه چون نه sony نه microsoft نه nintendo حق امتیاز پخش به شبکه ها نمیدن...
اما از غرفه ها و gameplay ها زنده گزارش و مصاحبه دارن.
نه نمیتونی.
من یه ای دی خودم رو دارم میخوام یه ای دی بخرم که توش چند تا بازی خریداری شده چجوری پس این دوتا رو با هم تلفیق کنم که ای دی اصلی خودم باشه و تروفی های خودم بازی ها رو هم بتونم از اون دانلود کنم و با پولی که تو اون اکانتم بازی بخرم یا آنلاین بزنم با اون اکانت
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
همزمان رو هر کنسول 4 id میشه وصل psn بشن و بین اکانت ها سوئیچ کنن
هر Ps4 یه id اصلی داره که به اسمه Prmiary شناخته میشه. این میتونه پلاس و اپهای دانلود شدش رو بین اکانتهای دیگه به اشتراک بزاره اما خبری از اشتراک گزاری تروفیها در هیچ صورتی نیست . تروفی فقط به همون اکانتی که ازش گرفته شده ذخیره میشه برای همیشه .میشه بگی چجوری اخه من شنیده بودم میشه ای دی ها به هم وصل باشن مثلا تروفی های من تو اون ای دی هم بیاد یا بر عکس به شرطی که یه ایدی پایه باشه بقیه زیر مجموعه ی اون حالا اینو کجا و چجوری تنظیم میکنن رو نمیدونم اگه میشه کمک کنین