هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی من این ای دی رو بخرم و پریمری کنم میتونم ای دی خودم رو زیر مجموعه این ای دی قرار بدم و از اکانت پلاسش موجودی دلاریش و بازیهای خریداری شدش استفاده کنم درسته ؟ بعد از کجا میشه فهمید این ای دی رو یه کنسول استفاده نشه یا بعد از خرید من یوزر پسوردشو عوض نکنن با سوال امنیتی بعد خریدش میتونم چنج کنم این موارد رو ؟

یعنی من این ای دی رو بخرم و پریمری کنم میتونم ای دی خودم رو زیر مجموعه این ای دی قرار بدم و از اکانت پلاسش موجودی دلاریش و بازیهای خریداری شدش استفاده کنم درسته ؟ بعد از کجا میشه فهمید این ای دی رو یه کنسول استفاده نشه یا بعد از خرید من یوزر پسوردشو عوض نکنن با سوال امنیتی بعد خریدش میتونم چنج کنم این موارد رو ؟
میشه id رو primary کرد .
از موجودی دلاریش نمیشه استفاده کرد. اون مربوط به خوده اکانت هست .
باید بری توی account manamgemet از طریقه خوده سایت سونی و ببینی روی چه device ها active هست . میتونی User و pass رو عوض کنی . سوال امنیتی ندارن . باید بپرسی برای تاریخ تولد چی وارد کرده . اون مهمه اگر Pass گم بشه بخوای reset کنی.

سلا دوستان یه چندتا سوال :d
میخواستم درباره آپدیت 1.7 بپرسم این که با کدوم بهتره انجام بشه با خود ps4 یا با فلش؟
برای آپدیت با فلش از کجا بگیرم و چکار کنم ؟
اون صدای بوقی که اولا میگفتن بچه ها رفع شده ؟

سلا دوستان یه چندتا سوال :d
میخواستم درباره آپدیت 1.7 بپرسم این که با کدوم بهتره انجام بشه با خود ps4 یا با فلش؟
برای آپدیت با فلش از کجا بگیرم و چکار کنم ؟
اون صدای بوقی که اولا میگفتن بچه ها رفع شده ؟
فرقی نداره واقعیتش ! من همیشه با کنسول دانلود میکنم . اما از اونجایی که بعضی از دوستان سرعت دانلودشون پایینه با ps4 از Pc راحتره استفاده کنن
توی تاپیکه فریمور بیرون همینجا لینکاش رو معمولا میزارن :D باید برای ریجن خودت بگیری.

والا اپدیت چند ساعت که اومده . خواهیم فهمید حل شده یا نه. یکی بوق بود یکی هم از کار افتادن لرزشه دسته .

برا من آپدیت نیامده که هنوز !!!
حجمش چه قدر هست ؟؟؟

حجم اپدیت 194 مگ هست. اپدیت باید اومده باشه الان من نیم ساعت پیش اپدیت کردم.

چیز خاصی اضافه نمیکنه و فقط یسری تغییرات نرم افزاری برای پایداری سیستم میده پس چیز خاصی براتون تغییر نمیکنه تو کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or