هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان من تو یه چیزی گیر کردم ممنون میشم کمک کنید.یه بازی مولتی خوب میخوام برای دستگاه و بین کیلزون و بتل 4 موندم!بتل 4 رو روی نسل قبل انجام دادم میدونم لذت بخشه از طرفیم خیلیا مولتی کیلزون رو تعریف میکنن.کدوم ارزش مولتیش بالاتره؟یکیو میخوام که حالاحالاها سرگرمم کنه!

سلامدوستان من تو یه چیزی گیر کردم ممنون میشم کمک کنید.یه بازی مولتی خوب میخوام برای دستگاه و بین کیلزون و بتل 4 موندم!بتل 4 رو روی نسل قبل انجام دادم میدونم لذت بخشه از طرفیم خیلیا مولتی کیلزون رو تعریف میکنن.کدوم ارزش مولتیش بالاتره؟یکیو میخوام که حالاحالاها سرگرمم کنه!
بتل 4 شک نکن :d

با سلام خدمت دوستان
ببخشید یک سوال داشتم
تو سری های بعدی مشکل روکش کنترلر درست نشده؟
ممنون اگه جواب بدید
بهتر شده خرابی به اون شکل خیلی نبوده:)

بهتر شده خرابی به اون شکل خیلی نبوده:)[/QUOTE]
ممنون بابت جاب ولی یه سوال دیگه هم دارم
این روکش ها چطورن خوبه یا بده بلکل اگه میشه یه توضیح دربارشون بدید
ممنون

اره بازی کامل نصب میشه بعد که میری تو بازی همون اول که رو صفحه کاور بازی همون عکس شخصیت اصلی میاد چند پانیه میمونه بعدش دوباره میاد تو منو
به نظرم بازی رو پاک کن دوباره نصب کن .... اگر کار نمیکنه بازیه دیگه تست کن. یه rebuild database هم انجام بده .

سلام
دوستان من تو یه چیزی گیر کردم ممنون میشم کمک کنید.یه بازی مولتی خوب میخوام برای دستگاه و بین کیلزون و بتل 4 موندم!بتل 4 رو روی نسل قبل انجام دادم میدونم لذت بخشه از طرفیم خیلیا مولتی کیلزون رو تعریف میکنن.کدوم ارزش مولتیش بالاتره؟یکیو میخوام که حالاحالاها سرگرمم کنه!
100% تو خریده BF شک نکن D:
البته امسال Hardline و COD هم داریم ! ولی تا اینا بیان bf سرگرم میشی.
به نظرتون اینکه وسط بازی یهو هنگ میکنه بعد یه ارور میاد غیر عادی نیست ؟؟ 1بار دو بار ..دیگه نه تو یه ماه 2..3 بار !
وسط بازی فیفا اینطوری میشه بیشتر ( رو بتل هم شده چند بار )
bt که بایدم بشه D: یعنی طبیعیه. کلا بازیش هم همینه .
برای من سره TR و فکر کنم KZ پیش اومد. چیزه خاصی نیست. اینا طبیعی هست....قرار نیست سونی Perfection تحویل بده یک سره. ... کلا طول میکشه تا فیریمورها Stability سیستم رو تا حده خیلی بالاتری از استاندارد گسترش بدن....یه موقع هم به خوده بازیساز برمیگرده که یه بازی کلا پر از باگ مثل bf میسازن میدن بیرون.
در کل که این error ها چیزه مهمی نیست. D:

بالاخره کدوم بازی و ببخشید گاهی اوقات اینتر نت من قطع و وصل میشه باید با چه کارکنم باتوضیح کامل بعد با لن که می خوام به اینترنت باپی اس4 وصل بشم باید چه کارکنم بعد تنظیمات مودمم اتوماتیکه یعنی وقتی روشنش می کنم خودش به اینترنت وصل میشه بعد چه سرعت اینترنتی خوبه بگیرم و دستگاهم رجین دو ژاپن هست ایا اپدیتش با رجین2 اروپا متفاوته

دوستان چند تا سوال :

۱. ریجن ۲ دستگاه چرا از همه گرونتره ؟
۲. حجم اولیه اپدیت برای این که به PSN وصل شیم چقدره ؟
۳. حجم آپدیت های بازی های Battlefield 4 , CoD : G , I : SS , KZ : SF , برای آنلاین بازی کردن چقدر هست ؟

دوستان چند تا سوال :

۱. ریجن ۲ دستگاه چرا از همه گرونتره ؟
۲. حجم اولیه اپدیت برای این که به PSN وصل شیم چقدره ؟
۳. حجم آپدیت های بازی های Battlefield 4 , CoD : G , I : SS , KZ : SF , برای آنلاین بازی کردن چقدر هست ؟

1-از دلال های گرامی بپرسید....
2-194m
3 نمی دونم... به نت وصل شو میگه....

My PSN Id: Abadan-Game

سلام دوستان یه سوال داشتم..
میخواستم بدونم که ps4 با اینترنت شرکت خزرتارتن مشکل داره یا نه راحت میشه وصل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or