هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان در مورد تعویض بازی توضیح می دین
1- آیا راحت میشه تعویض کرد؟
2- مثلا کلیزون رو بدی WD رو بخوای بگیری چقدر باید سر بدی؟
3- بازی ها همه موجود هستن؟

دوستان من یه سوال دارم. یکم پیش پا افتادست :) چون تو playstation تازه کار هستم.
میخواستم ببینم که اگه یک بازیو پاک کنم از روی PS4 و بعدا دوباره اینستال کنم، آیا سیو هام هستش، یا میپره؟؟؟

دوستان یه دستگاه یکی از دوستانم خریده و دفعه اول تست کرده و روشن شده بدون مشکل! ولی موقع خاموش کردن نتونسته درست خاموش کنه و مستقیم از برق کشیده!! حالا که اومده روشن کنه دستگاه بلو لایت داده و تصویر نمیده! همه روش های موجودم واسش رفتم مثل آنپلاگ و اینا ولی اصلا این دستگاه به Safe Mode اینا نمیره دیگه! قضیه چیه؟ دلیلش همون خاموشیه؟ چه جوری میشه تعمیرش کرد
دستگاه FEB 2014 هستش ریجن ۱

معمولا از برق کشیدن مشکلای جدی ایجاد نمیکنه تو دفعات کم ولی اگه به سیف مود نمیره که حتما مشکل اساسی درش ایجاد شده.ببین اگه مهلت تست داره عوضش کنه اگه هم که نداره باید به نمایندگی سونی برسونتش حالا یا از طریق فروشنده یا خودش.

سلام عزیز
1. اره مشکلی نیست.
2. نمیدونم . D: لول.
3. ظاهرا که از رلیز جهانی هم زودتر موجود هستن معمولا. اما تا اونجایی که من میام میبینم بازیهای که تازه میان قیمتها الکی بالاست اما بعد میاد پایین.

دوستان یه دستگاه یکی از دوستانم خریده و دفعه اول تست کرده و روشن شده بدون مشکل! ولی موقع خاموش کردن نتونسته درست خاموش کنه و مستقیم از برق کشیده!! حالا که اومده روشن کنه دستگاه بلو لایت داده و تصویر نمیده! همه روش های موجودم واسش رفتم مثل آنپلاگ و اینا ولی اصلا این دستگاه به Safe Mode اینا نمیره دیگه! قضیه چیه؟ دلیلش همون خاموشیه؟ چه جوری میشه تعمیرش کرد
سلام .
خاموش شدنش که auto هست. یه مقدار طول میکشه اما خودش خاموش میشه ... در این زمان کشیدن برق باعث صدمه رسیدن به هارد و خوده دستگاه میتونه بشه. تغریبا احتمالش هست کله هارد رو از بین ببره.
دستگاه رفته. قابلیت تعمییر blue light رو نمیدونم ایران کجا انجام میدن ... مهلت تست داره عوض کنه و یا به دست سونی برسونه.

دوستان چند تا سوال :

۱. ریجن ۲ دستگاه چرا از همه گرونتره ؟
۲. حجم اولیه اپدیت برای این که به PSN وصل شیم چقدره ؟
۳. حجم آپدیت های بازی های Battlefield 4 , CoD : G , I : SS , KZ : SF , برای آنلاین بازی کردن چقدر هست ؟
3. در مورده این اپدیتها تا جایی که من یاد دارم KZ اپدیت زیره 400 مگ بود. البته عرضه dlc ها نمیدونم اپدیت بازی رو چقدر کرد. . بازی I هم متاسفانه یادم نیست اما زیاد نبود. COD فکر کنم 2 گیگ و BF هم همیشه 1600-1800 مگ هست.

بالاخره کدوم بازی و ببخشید گاهی اوقات اینتر نت من قطع و وصل میشه باید با چه کارکنم باتوضیح کامل بعد با لن که می خوام به اینترنت باپی اس4 وصل بشم باید چه کارکنم بعد تنظیمات مودمم اتوماتیکه یعنی وقتی روشنش می کنم خودش به اینترنت وصل میشه بعد چه سرعت اینترنتی خوبه بگیرم و دستگاهم رجین دو ژاپن هست ایا اپدیتش با رجین2 اروپا متفاوته
ظاهرا مشکل نت هست تا خوده دستگاه . بهتره به جای auto همه رو دستی بدی ببینی حل میشه یا نه . dns هم بده 8.8.8.8 و 8.8.4.4

فقط حواست باشه س نکنی....برو تعویض کن....بگو میخواستم روشن کنم یه دفعه این صحفه اومد....نگی از برق کشیدم.....

My PSN Id: Abadan-Game

یک بار دستگاه روی حالت استندبای بود داشت دسته شارژ می شد که حواسم نبود سیم برق رو کشیدم مشکلی که به وجود نیموده بعد یک هفته عیبی که نداشته

- - -ویرایش - - -

بچه ها من شنبه میخوام برم خرید بالاخره ولفنشتاین رو بخرم یا اینفوموس میشه بگید هر کدوم چند تا مرحله داره وچند ساعت گیم پلی

- - -ویرایش - - -

ببخشید یک سوال دیگه حجم اپدیت های هر کدوم از بازی هارو بگید اینفوموس و ولفنشتاین بعد ببخشید اگر اکانت پی اس ان درست نکرده باشی بازی کنسول و بازی ها اپدیتاشون از خود کنسول دانلود میشه یا نه بعد الان اکانت رجین دو امارات بهتره بسازم یا اکانت رجین یک امریکا چون تا جایی که من دیدم اکپر بازی هایی که به مشهد میارن رجین دو امارات هست روجعبه شون عربی نوشته بازی اساسینی که دارم هم همینطور بعد میشه بگید چه چیز هایی برای ساخت اکانت پی اس ان لازمه و چطوری باید پیدا کنم

سلام.
1- به قول اونوریا You can do it like a charm.
به راحتی تعویض میشن. هم میتونی دست دوم بگیری و بفروشی که خیلی کم ضرر میکنی و هم آک بگیری و دست دوم بفروشی که یکم ضررت بیشتر میشه.
منتها تو حالت اول ممکنه کد بازی رو نداشته باشی.
2- کیلزون آکش 180 ایناست. ولی WD شاید 220 باشه.
منتها چون از ریلیز کیلزون خیلی وقته گذشته واسه همین اگه آک بگیری و بخوای دست دوم بدی خیلی ضرر میکنی. بهتره دست دوم بگیری.
ولی دست دوم WD به خاطر جدید بودنش شاید 20-30 تومن ارزونتر باشه.
3-به قول آرمان، از ریلیز جهانیش هم زودتر اینجا موجود میشن. همه بازی ها هم هستن. تمامی کارتهای PSN هم هستن.

ببخشید یک سوال ابتدایی برای روشن کردن ps4 پاور رو یک بار فشار بدم برای خاموش کردن هم همین ؟ خاموش روشن کردنش چجوریه؟
ببخشید از این سوال ابتدایی

ببخشید یک سوال ابتدایی برای روشن کردن ps4 پاور رو یک بار فشار بدم برای خاموش کردن هم همین ؟ خاموش روشن کردنش چجوریه؟
ببخشید از این سوال ابتدایی

از دکمه پاور رو دستگاه استفاده نکن....از دسته استفاده کن...یه بار دکمه PS وسط رو فشار بده روشن....برا خاموش هم نگه دار بعد گزینه پاور یا استندبای....

My PSN Id: Abadan-Game

یک بار دستگاه روی حالت استندبای بود داشت دسته شارژ می شد که حواسم نبود سیم برق رو کشیدم مشکلی که به وجود نیموده بعد یک هفته عیبی که نداشته

- - -ویرایش - - -

بچه ها من شنبه میخوام برم خرید بالاخره ولفنشتاین رو بخرم یا اینفوموس میشه بگید هر کدوم چند تا مرحله داره وچند ساعت گیم پلی

- - -ویرایش - - -

ببخشید یک سوال دیگه حجم اپدیت های هر کدوم از بازی هارو بگید اینفوموس و ولفنشتاین بعد ببخشید اگر اکانت پی اس ان درست نکرده باشی بازی کنسول و بازی ها اپدیتاشون از خود کنسول دانلود میشه یا نه بعد الان اکانت رجین دو امارات بهتره بسازم یا اکانت رجین یک امریکا چون تا جایی که من دیدم اکپر بازی هایی که به مشهد میارن رجین دو امارات هست روجعبه شون عربی نوشته بازی اساسینی که دارم هم همینطور بعد میشه بگید چه چیز هایی برای ساخت اکانت پی اس ان لازمه و چطوری باید پیدا کنم
در مورد سوال اولت بايد بگم عيبي نداره.در مورد سوال دومت اينفيموس حدوده ١٠ ساعت و ولفنشتاين هم حدوده ١٥ ساعت گيم پلي داره.واسه چي از بازار؟از همين بازارسنتر بخر خب!اينفيموس كه پر هست از بچه هاي با سابقه گذاشتن فروش خودمم اينفيموسمو چند هفته پيش همينجا فروختم.ولفنشتاين هم الان بازارسنتر نداره ولي من ماله خودمو به احتمال زياد همين شنبه بزارم واسه فروش همونجا با قيمت عادلانه!
در مورد سوال سومت حجم اپديت ولفنشتاين ٥ گيگ هست.حجم اينفيموس رو نميدونم.بله بدون اكانت هم اپديت ها اتوماتيك دانلود ميشن.اكانتت هم براي امريكا بساز بهتره به نظرم.البته هر چي خودت ميدوني.اكانت فقط بايد واسه dlc ها مطابق باشن وگرنه همه بازي ها رو همه ريجن ها اجرا ميشن

دوست عزیز خرید بازی به سلیقه خودتون برمیگرده شما برو تو فرام بازی ها از هر کدوم بیشتر خوشت اومد اونو بخر

ببخشید این سوال می کنم پلی استیشن4 ویروس نمی گیره بعد ببخشید اگه رجین اکانت وبازی یکی نباشه میشه انلاین بازی کرد یا اپدیت های بازی رو دانلود کرد بعد ببخشید برای درست کردن اکانت چه چیز هایی لازمه و چجوری باید پیدا کنم بعد واچ داگز برای خرید بیشتر ارزش داره بگیرم یا اینفوموس یا ولفنشتاین اگه بخوام دوتا شو بگیزرم کدوماشو پیشنهاد می کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or