سلام عزیزدوستان در مورد تعویض بازی توضیح می دین
1- آیا راحت میشه تعویض کرد؟
2- مثلا کلیزون رو بدی WD رو بخوای بگیری چقدر باید سر بدی؟
3- بازی ها همه موجود هستن؟
سلام .دوستان یه دستگاه یکی از دوستانم خریده و دفعه اول تست کرده و روشن شده بدون مشکل! ولی موقع خاموش کردن نتونسته درست خاموش کنه و مستقیم از برق کشیده!! حالا که اومده روشن کنه دستگاه بلو لایت داده و تصویر نمیده! همه روش های موجودم واسش رفتم مثل آنپلاگ و اینا ولی اصلا این دستگاه به Safe Mode اینا نمیره دیگه! قضیه چیه؟ دلیلش همون خاموشیه؟ چه جوری میشه تعمیرش کرد
دستگاه FEB 2014 هستش ریجن ۱
3. در مورده این اپدیتها تا جایی که من یاد دارم KZ اپدیت زیره 400 مگ بود. البته عرضه dlc ها نمیدونم اپدیت بازی رو چقدر کرد. . بازی I هم متاسفانه یادم نیست اما زیاد نبود. COD فکر کنم 2 گیگ و BF هم همیشه 1600-1800 مگ هست.دوستان چند تا سوال :
۱. ریجن ۲ دستگاه چرا از همه گرونتره ؟
۲. حجم اولیه اپدیت برای این که به PSN وصل شیم چقدره ؟
۳. حجم آپدیت های بازی های Battlefield 4 , CoD : G , I : SS , KZ : SF , برای آنلاین بازی کردن چقدر هست ؟
ظاهرا مشکل نت هست تا خوده دستگاه . بهتره به جای auto همه رو دستی بدی ببینی حل میشه یا نه . dns هم بده 8.8.8.8 و 8.8.4.4بالاخره کدوم بازی و ببخشید گاهی اوقات اینتر نت من قطع و وصل میشه باید با چه کارکنم باتوضیح کامل بعد با لن که می خوام به اینترنت باپی اس4 وصل بشم باید چه کارکنم بعد تنظیمات مودمم اتوماتیکه یعنی وقتی روشنش می کنم خودش به اینترنت وصل میشه بعد چه سرعت اینترنتی خوبه بگیرم و دستگاهم رجین دو ژاپن هست ایا اپدیتش با رجین2 اروپا متفاوته
دوستان یه دستگاه یکی از دوستانم خریده و دفعه اول تست کرده و روشن شده بدون مشکل! ولی موقع خاموش کردن نتونسته درست خاموش کنه و مستقیم از برق کشیده!! حالا که اومده روشن کنه دستگاه بلو لایت داده و تصویر نمیده! همه روش های موجودم واسش رفتم مثل آنپلاگ و اینا ولی اصلا این دستگاه به Safe Mode اینا نمیره دیگه! قضیه چیه؟ دلیلش همون خاموشیه؟ چه جوری میشه تعمیرش کرد
دستگاه FEB 2014 هستش ریجن ۱
دوستان در مورد تعویض بازی توضیح می دین
1- آیا راحت میشه تعویض کرد؟
2- مثلا کلیزون رو بدی WD رو بخوای بگیری چقدر باید سر بدی؟
3- بازی ها همه موجود هستن؟
ببخشید یک سوال ابتدایی برای روشن کردن ps4 پاور رو یک بار فشار بدم برای خاموش کردن هم همین ؟ خاموش روشن کردنش چجوریه؟
ببخشید از این سوال ابتدایی
در مورد سوال اولت بايد بگم عيبي نداره.در مورد سوال دومت اينفيموس حدوده ١٠ ساعت و ولفنشتاين هم حدوده ١٥ ساعت گيم پلي داره.واسه چي از بازار؟از همين بازارسنتر بخر خب!اينفيموس كه پر هست از بچه هاي با سابقه گذاشتن فروش خودمم اينفيموسمو چند هفته پيش همينجا فروختم.ولفنشتاين هم الان بازارسنتر نداره ولي من ماله خودمو به احتمال زياد همين شنبه بزارم واسه فروش همونجا با قيمت عادلانه!یک بار دستگاه روی حالت استندبای بود داشت دسته شارژ می شد که حواسم نبود سیم برق رو کشیدم مشکلی که به وجود نیموده بعد یک هفته عیبی که نداشته
- - -ویرایش - - -
بچه ها من شنبه میخوام برم خرید بالاخره ولفنشتاین رو بخرم یا اینفوموس میشه بگید هر کدوم چند تا مرحله داره وچند ساعت گیم پلی
- - -ویرایش - - -
ببخشید یک سوال دیگه حجم اپدیت های هر کدوم از بازی هارو بگید اینفوموس و ولفنشتاین بعد ببخشید اگر اکانت پی اس ان درست نکرده باشی بازی کنسول و بازی ها اپدیتاشون از خود کنسول دانلود میشه یا نه بعد الان اکانت رجین دو امارات بهتره بسازم یا اکانت رجین یک امریکا چون تا جایی که من دیدم اکپر بازی هایی که به مشهد میارن رجین دو امارات هست روجعبه شون عربی نوشته بازی اساسینی که دارم هم همینطور بعد میشه بگید چه چیز هایی برای ساخت اکانت پی اس ان لازمه و چطوری باید پیدا کنم
دوست عزیز خرید بازی به سلیقه خودتون برمیگرده شما برو تو فرام بازی ها از هر کدوم بیشتر خوشت اومد اونو بخربچه ها من شنبه میخوام برم خرید بالاخره ولفنشتاین رو بخرم یا اینفوموس میشه بگید هر کدوم چند تا مرحله داره وچند ساعت گیم پلی