هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

7_اگه به امید هک میخری نه خر....صب کن هک بشه...
8- ریجین 3 فقط دکمه تایید ش دایره اس....
9-رو کارتن زده چین ولی اجزای داخلی چینی نیس...
10-آپدیت سیستم (فریمور رسمی سونی) بدون نصب این نمی تونید بازی کنید که قبل از شروع بازی خود بازی میگه که ورژن دستگاه پایین هست و خودتون باید آپدیت کنید.
12-آره...اما نه برا آنلاین بازی کردن....

My PSN Id: Abadan-Game
خوب وایسم هک شه که قیمتش میره بالاتر!!!
گفتید این نسل بدون اینترنت بی معناست مگه به جز انلاین بازی کردن دیگه چی داره که مگید 256 برای انلاین بازی خوب نیست؟

خوب وایسم هک شه که قیمتش میره بالاتر!!!
گفتید این نسل بدون اینترنت بی معناست مگه به جز انلاین بازی کردن دیگه چی داره که مگید 256 برای انلاین بازی خوب نیست؟

شما نمیخوای پلاس بگیری یا بازی های فری که هست رو تجربه کنید...در ضمن دیگه دنیا طپری شده تو روستا ها هم به نت وصل هستند....من تلویزیون هم به نت وصل کردم اما دلیلش رو خودمم نمی دونم :دی

دوستانی که چند مدتی هست با نصب فریم ور 1.70 و تازگی ها 1.71 با مشکل در دانلود فایلها مانند update ها مشکل پیدا کردن راه حلی ارایه شده:

به بخش تنظیمات Network که میرید تنظیمات اتصال به اینترنت رو حالت دستی قرار بدید و وقتی به بخش DNS رسیدین اعداد زیر رو جای چهارتا صفر وارد کنید:

DNS1: 8.8.8.8
DNS2: 8.8.4.4

با این روش مشکلتون برطرف خواهد شد

دوستان الان می خواستم اینفیمس بازی کنم. بعد از اینکه آرم ساکر پانچ میاد و میره، صفحه سیاه میشه و یه صدایی هم از تو دستگاه میاد، انگار دیگه بلوری را نمی خونه و همینطوری صفحه سیاه میمونه. دیسک و در آوردم، دستگاه را روشن خاموش هم کردم فایده نداشت. بعد یه بار دیگه بازی را ران کردم و گذاشتم رو صفحه سیاه بمونه. بعد 7 8 دقیقه دیدم اومد. ولی چیزی که جدیدا اتفاق میفته اینه که یه دفعه صدای فن برای دو سه دقیقه میره بالا و به ماکسیمم خودش میرسه انگار می خواد منفجر بشه بعد کم کم میاد پایین!!
این چیزا طبیعیه ؟ ران نشدن بازی یا بالا رفتن صدای فن ؟

دوستان الان می خواستم اینفیمس بازی کنم. بعد از اینکه آرم ساکر پانچ میاد و میره، صفحه سیاه میشه و یه صدایی هم از تو دستگاه میاد، انگار دیگه بلوری را نمی خونه و همینطوری صفحه سیاه میمونه. دیسک و در آوردم، دستگاه را روشن خاموش هم کردم فایده نداشت. بعد یه بار دیگه بازی را ران کردم و گذاشتم رو صفحه سیاه بمونه. بعد 7 8 دقیقه دیدم اومد. ولی چیزی که جدیدا اتفاق میفته اینه که یه دفعه صدای فن برای دو سه دقیقه میره بالا و به ماکسیمم خودش میرسه انگار می خواد منفجر بشه بعد کم کم میاد پایین!!
این چیزا طبیعیه ؟ ران نشدن بازی یا بالا رفتن صدای فن ؟

نگران صدا نباش...طبیعی هست...

سلام بچها چندتاسوال داشتم اگ میش جواب بدین چون قصد دارم پی اس بخرم.۱-برا اکانت سازی برا انلاین نیاز ب چیز شکن؟۲-اگ ریجن ۱بگیرم میتونم فقط براآمریکا اکانت بسازم یا مثلا برا انگلیس هم میش؟۳-الان ک چندتا ابدیت واس کنسول امده باید همه ابدیتارو دان کنم یا ن؟۴-دستهاش چطورن خوش دست هستن؟۵-برا خریدdlc نیاز ب چیز شکن؟۶-از خرید کنسولتون چقد راضین؟ممنون میشم جواب بدین

دوستان دستگاهم ریجن 1 هست.

اگر بازی ریجن 2 بگیرم چه محدودیت هایی دارم ؟ میدونم اجرا میشه فقط میخوام بدونم به کدوم قسمت ها ممکنه دسترسی نداشته باشم.

آکانت هم ریجن 1 هست !

ممنون

اگر بازی ریجن 2 بگیرم چه محدودیت هایی دارم ؟ میدونم اجرا میشه فقط میخوام بدونم به کدوم قسمت ها ممکنه دسترسی نداشته باشم.

آکانت هم ریجن 1 هست !

ممنون

بازی رو سعی کن رجین یک بگیری نه به خاطر رجین کنسولت به خاطر رجین اکانتت با رجین کنسول کاری نداری البته اگر دی ال سی اینا دانلود نمیکنی مشکلی نداره همون دو رو بگیر

آکانت هم ریجن 1 هست !

ممنون

فقط نمی تونی از کد و DLC هاش استفاده کنی...

سلام بچها چندتاسوال داشتم اگ میش جواب بدین چون قصد دارم پی اس بخرم.۱-برا اکانت سازی برا انلاین نیاز ب چیز شکن؟۲-اگ ریجن ۱بگیرم میتونم فقط براآمریکا اکانت بسازم یا مثلا برا انگلیس هم میش؟۳-الان ک چندتا ابدیت واس کنسول امده باید همه ابدیتارو دان کنم یا ن؟۴-دستهاش چطورن خوش دست هستن؟۵-برا خریدdlc نیاز ب چیز شکن؟۶-از خرید کنسولتون چقد راضین؟ممنون میشم جواب بدین

1-نیاز به چیز شکن نیست.
2-اکانت آمریکا بساز بهتره...
3-کنسول که دیتت رسید 194 مگابایت بابت آپدیت ۱.۷۱ فقط...
4-خوش دست...بدجور....
5-خدا رو شکر که کاملا راضی هستیم...

Last edited by a moderator:
بازی رو سعی کن رجین یک بگیری نه به خاطر رجین کنسولت به خاطر رجین اکانتت با رجین کنسول کاری نداری البته اگر دی ال سی اینا دانلود نمیکنی مشکلی نداره همون دو رو بگیر

ولی اگر بازی آپدیت داد میشه آپدیت رو گرفت.درسته ؟

بعد یه سوال دیگه.اگر ولفانشتاین رو ریجن 2 بگیرم میتونم از کد بتا doom4 استفاده کنم با توجه به اینکه بازی ریجن 2 هست ؟

ولی اگر بازی آپدیت داد میشه آپدیت رو گرفت.درسته ؟

بعد یه سوال دیگه.اگر ولفانشتاین رو ریجن 2 بگیرم میتونم از کد بتا doom4 استفاده کنم با توجه به اینکه بازی ریجن 2 هست ؟

آره،میشه آپدیت گرفت....
خیر نمی تونی...چون ریجین 2 هست اما اکانتت ریجن 1

برا خرید dlcنیاز ب *****شکن؟

خیر برادر.....

Last edited by a moderator:
ببخشید این سوال می کنم پلی استیشن4 ویروس نمی گیره بعد ببخشید اگه رجین اکانت وبازی یکی نباشه میشه انلاین بازی کرد یا اپدیت های بازی رو دانلود کرد بعد ببخشید برای درست کردن اکانت چه چیز هایی لازمه و چجوری باید پیدا کنم بعد واچ داگز برای خرید بیشتر ارزش داره بگیرم یا اینفوموس یا ولفنشتاین اگه بخوام دوتا شو بگیرم کدوماشو پیشنهاد می کنید چرا کسی جواب نمیده

- - -ویرایش - - -

ببخشید وقتی با سیم لن می خوام وصل بشم تو تنظیمات زده ایس و کاستوم کدوم رو باید انتخاب کنم بعد لطفا یک راهنمای کامل بنویسیدو راسته که می گویند کیفیت واچ داگز و ولفنشتاین تو ایکس وان بیشتره لطفا یک مقایسه بزارید چرا جواب نمی دهید

- - -ویرایش - - -
سلام . خیر ویروس نمیگیره . من که تاحالا نشنیدم . اگه ریجن بازی و اکانت یکی نباشه میشه انلاین بازی کرد مشکلی نداره اما نمیشه DLC دانلود کرد . واسه اپدیت هم مشکلی نیست .
از نظر من : Watchdogs>infamous>wolf
برای نحوه ساخت اکانت هم اینجا اسپویل دوم رو ببینید توضیح داده .
برای کابل لن هم شما اگه میخوای تنظمیات رو دستی وارد کنید custom و اگه میخواید اوتوماتیک تنظیم بشه گزینه دوم رو انتخاب کنید .
از نظر کیفیت هم خیر . شاید رنگ نسخه ایکس باکس کمی پر رنگ تر باشه ولی در کل Ps4 روزلیشن و .... بیشتره . اگه TV خیلی خیلی خوبی داشته باشید شاید متوجه تفاوت 2 نسخه بشید .

وقتی آپدیتی برای بازیهای ps4 میاد چطور باید دریافت و نصبشون کنیم ؟؟ (ریجن تاثیری داره ؟؟)
سوال دیگه ای که دارم اینه که دریافت و نصب dlc بازیهای ps4 چطوریه ؟؟؟ (ریجن تاثیری داره ؟؟)

وقتی آپدیتی برای بازیهای ps4 میاد چطور باید دریافت و نصبشون کنیم ؟؟ (ریجن تاثیری داره ؟؟)
سوال دیگه ای که دارم اینه که دریافت و نصب dlc بازیهای ps4 چطوریه ؟؟؟ (ریجن تاثیری داره ؟؟)

وقتی وارد بازی بشی پیغام آپدیت میاد.(ریجن هیچ تاثیری نداره)
اگه کد DLC رو داری برو تو ایتور ریدم کن.و اگر نداری PSN CARD بخر و خرید کن.بعد هم گزینه دانلود...و نصب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or