تو بازیه watch dogs من یه بار دکمه share زدم از هر لحظه بازی داره فیلم میگیره همینجوری داره فیلم میگیره چیکار کنم غیر فعال شه ؟!
من 1 بار که میزنم عکس میگیره درست ولی فیلمم میگیره با همون 1 بار که میزنماگه یه بار بزنی اسکرین شات میگیره...اگه 2بار بزنی 15 دقیقه ویدیو میگیره و بعد قطع میشه خودش....
My PSN Id: Abadan-Game
همچین گزینه ای نداره !میشه رفت تو setting کلا قطش کرد!!
من 1 بار که میزنم عکس میگیره درست ولی فیلمم میگیره با همون 1 بار که میزنم
سلام ، من یه اکانت رجین 2 دارم !
الان یک اکانت رجین 1 بسازم میتونم باهاش بازی بخرم دانلود کنم؟پلاس رو رو همین رجین 1 بگیرم رو رجین 2 ام کار میکنه؟(بازی فیریاش + آنلاین)
اگه از سایت سونی مخصوص ریجن خودتون رو دانلود میکنید و توی نصب ارور میده بهتره از طریق اینترنت اتوماتیک با خود کنسول امتحان کنید .سلام
اقا من به يه مشكلي رو مخي بر خوردم ! هر فايل اپديتي كه دانلود مي كنم موقع اينستال ارور ميده فيلد مي شه ! همه ي اپديتا !! چه كنمممم !؟؟
از این سایت میتونی همه ی اطلاعات مورد نظر برای ساخت اکانت رو پیدا کنیسلام ببخشید این سوالم می کنم ولی چجوری یک کد پستی برای اکانت پی اس ان پیدا کنم ودیگه چیز دیگه چی لازم داره اون تاپیک جواب سوالات عمومی رو هم دیدم
مودمت رو خاموش روشن کردی ؟سلام به دوستان عزیز . از دیروز دستگاه مودم خونه نمیشناسه از طریق وایرلس . همه مودمهای اطراف رو میشناسه ولی مال خودمو نمیشناسه
مودم هم سالم هست گوشی و لب تاپ بهش وصله و داره کار میکنه مجبوری دارم از لن استفاده میکنم
سلامسلام بچه ها ببخشید دوبار این سوال می کنم ولی ولی برای وصل شدن با لن رو توضیحات کامل بدید واینکه مودم من بدون یوزر و پسورد اتوماتیک به اینترنت وصل می شه
شما می تونی هم رو ریجن 1 بازی بخری و هم رو ریجن 2 مشکل نیست...فقط PSN CARD داشته باشی...
My PSN Id: Abadan-Game