هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تو بازیه watch dogs من یه بار دکمه share زدم از هر لحظه بازی داره فیلم میگیره همینجوری داره فیلم میگیره چیکار کنم غیر فعال شه ؟!

اگه یه بار بزنی اسکرین شات میگیره...اگه 2بار بزنی 15 دقیقه ویدیو میگیره و بعد قطع میشه خودش....

My PSN Id: Abadan-Game

اگه یه بار بزنی اسکرین شات میگیره...اگه 2بار بزنی 15 دقیقه ویدیو میگیره و بعد قطع میشه خودش....

من 1 بار که میزنم عکس میگیره درست ولی فیلمم میگیره با همون 1 بار که میزنم

میشه رفت تو setting کلا قطش کرد!!
همچین گزینه ای نداره !

Last edited by a moderator:
سلام ، من یه اکانت رجین 2 دارم !
الان یک اکانت رجین 1 بسازم میتونم باهاش بازی بخرم دانلود کنم؟پلاس رو رو همین رجین 1 بگیرم رو رجین 2 ام کار میکنه؟(بازی فیریاش + آنلاین)

من 1 بار که میزنم عکس میگیره درست ولی فیلمم میگیره با همون 1 بار که میزنم

یک بار Share رو بزن بعد وارد صحفه ای میشی...گزینه اپشن رو بزن یعد برو تو Sittings...

سلام ، من یه اکانت رجین 2 دارم !
الان یک اکانت رجین 1 بسازم میتونم باهاش بازی بخرم دانلود کنم؟پلاس رو رو همین رجین 1 بگیرم رو رجین 2 ام کار میکنه؟(بازی فیریاش + آنلاین)

شما می تونی هم رو ریجن 1 بازی بخری و هم رو ریجن 2 مشکل نیست...فقط PSN CARD داشته باشی...

سلام بچه ها ببخشید دوبار این سوال می کنم ولی ولی برای وصل شدن با لن رو توضیحات کامل بدید واینکه مودم من بدون یوزر و پسورد اتوماتیک به اینترنت وصل می شه

سلام ببخشید این سوالم می کنم ولی چجوری یک کد پستی برای اکانت پی اس ان پیدا کنم ودیگه چیز دیگه چی لازم داره اون تاپیک جواب سوالات عمومی رو هم دیدم

سلام به دوستان عزیز . از دیروز دستگاه مودم خونه نمیشناسه از طریق وایرلس . همه مودمهای اطراف رو میشناسه ولی مال خودمو نمیشناسه
مودم هم سالم هست گوشی و لب تاپ بهش وصله و داره کار میکنه مجبوری دارم از لن استفاده میکنم :-s=((

سلام
اقا من به يه مشكلي رو مخي بر خوردم ! هر فايل اپديتي كه دانلود مي كنم موقع اينستال ارور ميده فيلد مي شه ! همه ي اپديتا !! چه كنمممم !؟؟
اگه از سایت سونی مخصوص ریجن خودتون رو دانلود میکنید و توی نصب ارور میده بهتره از طریق اینترنت اتوماتیک با خود کنسول امتحان کنید .
برای اپدیت مخصوص ریجن خودتون باید به این سایت ها برید و دانلود کنید :
ریجن 1 :
us.playstation.com
ریجن 2 :
uk.playstation.com

سلام ببخشید این سوالم می کنم ولی چجوری یک کد پستی برای اکانت پی اس ان پیدا کنم ودیگه چیز دیگه چی لازم داره اون تاپیک جواب سوالات عمومی رو هم دیدم
از این سایت میتونی همه ی اطلاعات مورد نظر برای ساخت اکانت رو پیدا کنی
Generate a Random Name - Fake Name Generator

ممنونم ! اما بزارين دقيق بگم ! من اپديتامو با خود ps4 دان مي كنم ! الان وقتي اپديت بازي ها يا خود كنسول تو ناتيفيكيشن ps4 دانلود ميشه موقع اينستالش ارور ميده !( اپديت كيلزون و … ) فقط تونستم اپديت خود كنسولو اينستال كنم كه اونم وقتي دان مي شد ميرفتم از از ستينگ اينستال مي كردم نه در جا از خود ناتيفيكشن ! ميشه راهنمايي كنين ؟

سلام به دوستان عزیز . از دیروز دستگاه مودم خونه نمیشناسه از طریق وایرلس . همه مودمهای اطراف رو میشناسه ولی مال خودمو نمیشناسه
مودم هم سالم هست گوشی و لب تاپ بهش وصله و داره کار میکنه مجبوری دارم از لن استفاده میکنم :-s=((
مودمت رو خاموش روشن کردی ؟
یه سری از روترها یه option برای hidden دارن که باید خاموش کنی . روی بعضی device ها تاثیر داره.
در ضمن مثل اینکه 4 فکر کنم SSID های 5ghz رو نمیشناسه. فقط 2.4ghz. نباید dual band باشه .
لن امتحان کن
مودم رو Factory reset کن.

سلام بچه ها ببخشید دوبار این سوال می کنم ولی ولی برای وصل شدن با لن رو توضیحات کامل بدید واینکه مودم من بدون یوزر و پسورد اتوماتیک به اینترنت وصل می شه
سلام
لن که فقط کابل رو میزنی وصل میشه
wifi هم که اطلاعات رو میدید وصل میشه

احیانا برای داشتن سرعت دانلود بهتر میتونی DNS رو دستی
8.8.8.8
8.8.4.4
وارد کنی .

سوني براي كشورهاي اروپايي يه مسابقه گذاشته كه بايد داخل اون ويدئو 54 تا EASTER EGG (:|:|:|) رو پيدا كنيد و PS PLUS ببريد !
من هم رفتم و شركت كردم و بعد از پيدا كردن به ترتيب 10-33-40-48-50-52-53-54 تا تونستم كد 14 روزه رو بگيرم كه اخر ضايع شدم چون 14 روزه اش كرديت كارت مي خواد :| و سه ماهه و يك ساله اش هم فقط ه كساني داده مي شه كه همون دفعه اول تونسته باشن 75% و 100% رو پيدا كنن اون هم توي دور اول :|
البته 100 و 50 نفر اول فقط ميتونن برنده بشن اين سه ماهه و يك ساله رو و باز هم از اونجايي كه 2 وز از مسابقه گذشته بدونيد كه ته ديگ اش رو هم خوردن :|:d

من 54 تا رو پيدا كردم و واقعا" يه سري مواقع توش موندم :|
فكر مي كرديد ICO يا LBP يا حتي از FF و ارم ND هم باشه توي ويدئو :|

شما می تونی هم رو ریجن 1 بازی بخری و هم رو ریجن 2 مشکل نیست...فقط PSN CARD داشته باشی...

میدونم منظورم اینه که میشه از هردوش در یه زمان استفاده کرد؟
پلاس رو رو اکانت آمریکام بگیرم میتونم رو اکانت اصلیم( اینگیلیس) آنلاین بازی کنم یا از بازی فیریاش دانلود کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or