دوستان الان استور شیلتر هست ؟؟ من میخوام همراه کنسول یه کد یکساله PLUS بگیرم میخوام بدونم بدون هیچ مشکلی میتونم تو استور برم بازی ها رو دانلود کنم یا باید کریو SHARE کنم ؟؟
چرا انقد نگرانی؟ زمان لانچ ps3 و x360 و یکسال بعدش همین داستان بود دیگه اینکه طبیعیه، چون تازه استدیوها دارن ip های جدید و گیم ها رو واسه نسل هشت میسازن البته خیلی ها هم از سال پیش شروع کردن...
اینجا که اکثرا راضی هستن... حالا تا تقریبا پائیز یکم از کم گیمی به خودت سختی بده... یه fan هیچوقت به زانو در نمیاد:d
تابستون انشاالله TLOU:R داریم ...
اگه خدا کمک کنه 3گانه ی آنچارتد رو هم بذارن برا تابستون ک عالیه
ب نظر من اونقد گیم خوب هست ک تا پاییز دووم بیاریم... مگر اینکه طرف سوپر هاردکور باشه بزنه همه رو نابود کنه...
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
سلام عزیزدوستان عزیز
من روی کنسول ویتام اکانت us دارم و امروز پلاسش کردم، حالا هر کاری میکنم نمیتونم با این اکانت به ps4 وصل شم ، چیکار کنم؟؟؟؟
توی تاپیک net رو نگاه کنی یه تعداد از دوستان مشاکل مشابه رو دارن . نمیدونم مشکل از کجاست. تغریبا هرکاری میشد گفتیم !اصلا خطا نمیده
همینجوری اون دایره میچرخه ولی نمیره تو
با psvita خیلی راحت میرم تو میام ولی با ps4 نمیشه
برای اینکه بدونی ریجن اکانتت چنده برو اینجابچه ها من یکی دوبار این سوال رو پرسیدم الان دیگه واقعا جریان حیاتی شده
یدونه کنسول حریداری سده که رجین 2 هست بعد توش یه بازی هم هست احتمالا همین رجین که فقط کد دانلود بازیه
حالا این بازی رو میخوام با اکانتی دانلود کنم که کشور ترکیه ثبت نام شده
سوال
من از کجا بدونم الان اون اکانت رجین چنده ؟یعنی جایی هست که مثلا بگه این کشورها رجین یک اینا رجین دواینا رجین سه
یا با اکانتم ساین این بشم مثلا بنویسه کشور ترکیه رجین فلان
توی خود اکانت هست ولی جلوی رجین نوشته ترکیه عددی نذاشته که 1 یا 2 یا سه
ممنون میشم کمک کنین
من همین الان متوجه یه چیزی شدم دستگام 2014 JAN ه بعد من 5ش6 روزی میشه دستگاه رو خریدم آلان دقت کردم دیدم که خط و خش داره سمت چپش ممکنه دست دوم بهم انداخته باشن؟ (((