هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان

بنده میخوام ps4 بخرم فقط یه نکته میخواستم بدونم اینه که فرق ریجن 1 و 2 چیه ( میدونم که مربوط به منطقه جهانی هست منظورم قیمتش هست ) و چرا اختلاف قیمت بعضا تا 100 یا 150 تومن دارن؟ آیا مشکلی دارن ریجن 1 ؟ خراب میشه زودتر؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
خیر هیچ تفاوتی نیست . فقط ریجن 2 قیمتش یورو هست و ریجن دلار . توی ایران هم یورو خیلی گرونه واسه همین قیمت ریجن 2 بیشتر از ریجن 1 هست . یه علت دیگ هم شایعه کردن که میگن چون گرونتره بهتره :):|

سلام دوستان

بنده میخوام ps4 بخرم فقط یه نکته میخواستم بدونم اینه که فرق ریجن 1 و 2 چیه ( میدونم که مربوط به منطقه جهانی هست منظورم قیمتش هست ) و چرا اختلاف قیمت بعضا تا 100 یا 150 تومن دارن؟ آیا مشکلی دارن ریجن 1 ؟ خراب میشه زودتر؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ریجن یک اولش اومده بود درصد خرابی بالایی داشت اما سری های 2014 خرابی کمی داشته/ اصولا ریجن 2 بخاطر این گرونه چون بلوری (فیلم) ریجن2 راحت تر پیدا میشن/اما به طور کلی فرقی با هم ندارن و همه بازی ها روی همه کنسولها با هر ریجنی اجرا میشه

میشه بازیهای پی اس 4 رو توی هارد ریخت بعد بازی رو تعویض کرد؟ مثلا بازیی مثل tomb raider رو اورجینال بخری بریزی توی هارد و با بازی اورجینال دیگه ای عوض کرد؟

#2 قیمت باندل های کنسول رو کجا زده ؟
دوستان خواهش میکنم سریعاً منو راهنمایی کنید،مسئله مهمی در میونه !
قیمتهای اصلیش رو ؟
سایتهای معتبر مثل Gamestop و Amazon سرچ کنی قیمتهای اصلی رو نمایش میده .

درود

دوستان چندی قبل یکی از بچه ها یه سایت معرفی کرده بود که اعداد " فک کنم " که پشت دستگاه خورده بود رو تفسیر میکرد و میگفت برای چه تاریخی هست ؟ بعد جدیدا من دو تا کنسول دیدم که دو تا مربع تو خال داخلش هست ؟ اینا برا چه تاریخی هستن ؟

سپاس و بدرود
دقیقا مطمعن نیستم کدوم پست رو میگی .
این مربع ها رو ندیدم. اگر کسی اطلا داره بگه .
من دو سری که دیدیم یا دقیق پشتش تاریخ زده یا مثلا زده 3D که اون 3 یعنی 2013 و d یعنی 4 ماه اخر اینطوری.

میشه بازیهای پی اس 4 رو توی هارد ریخت بعد بازی رو تعویض کرد؟ مثلا بازیی مثل tomb raider رو اورجینال بخری بریزی توی هارد و با بازی اورجینال دیگه ای عوض کرد؟
نه نمیشه.
ps4 کلا بازیها رو توی هارد نصب میکنه و بعد بازی اجرا میشه. اما برای اجرای بازی همیشه دیسک مربوطه به بازی نیاز هست .

سلام

دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم و میرم رو ایکون بازی تا ران بشه,دیسک که شروع میکنه به حرکت با سرعت بالا یه صدایی میاد از دستگاه!

نه اینکه ازار دهنده یا خیلی محسوس باشه ولی خوب برای ادم خوشایند نیست,البته صدا بعد از وارد شدن به محیط بازی (نه منو) احساس میکنم قطع میشه...

جالبه وقتی دستگاه رو حین اون صدا از کف بلند میکنم صدا خیلی کم میشه!

دوستان کلآ این صدا یا صدا هایی شبیه به این دارند تو دستگاهشون؟ جای نگرانی هست؟

آقا کمک
دوستان من اکانت us دارم روی ویتا و همین دیروز پلاسش کردم
حالا میخوام با همین اکانت با ps4 وارد بشم ، اصلا تو نمیره و هیچ خطایی هم نمیده ا ، فقط pleasse wait مینویسه و اون دایره میچرخه
تورو خدا اگه چیزی میدونید کمکم کنید دو روزه نخوابیدم

ریجن ps4 , psvita هر دو یک هستند
اکانتم us
ممکنه ازین باشه ایرادش ؟؟؟؟ یعنی چون هر دوشون یه ریجن هستند نمیتونم اکانت ویتارو روی ps4 استفاده کنم؟؟؟؟

تو ps4 میشه بازیای دیجیتالی که یکه از دوستام خریده رو دانلود کنم و بازی کنم یعنی من دیگه پول ندم بگیرم :)) ؟ :-/

بله میشه . اکانت رو پرایمری کنید میتونید روی کنسول خودتون ساین بشید و بازی رو روی کنسولتون دانلود کنید

دیگه فصل تابستونه و برق هم روزی ی بار نره باید زنگ زد بهشون چرا قطع نشد امروز ؟؟ :|
دهن ملت رو سرویس کردن
---
به نظرتون محافظ تاثیر داره رو اینکه دستگاه آسیب نبینه ؟؟
یکی آخه گفت فیش رو کشیده دستگاه کلا باطل شده ..
این روزام برق زیاد میره احتمال اینکه چیزی شه زیاده به نظرم
هر چند چند بار برق رفته بعد ریکاوری کرده ولی میخوام ببینم محافظ خیلی مهمه و احتمال مشکل به وجود اومدن رو کاهش میده ؟!

دیگه فصل تابستونه و برق هم روزی ی بار نره باید زنگ زد بهشون چرا قطع نشد امروز ؟؟ :|
دهن ملت رو سرویس کردن
---
به نظرتون محافظ تاثیر داره رو اینکه دستگاه آسیب نبینه ؟؟
یکی آخه گفت فیش رو کشیده دستگاه کلا باطل شده ..
این روزام برق زیاد میره احتمال اینکه چیزی شه زیاده به نظرم
هر چند چند بار برق رفته بعد ریکاوری کرده ولی میخوام ببینم محافظ خیلی مهمه و احتمال مشکل به وجود اومدن رو کاهش میده ؟!

برق رفتن معمولا توی این تیپ دستگاه ها تاثیری نداره ، مشکل اصلی نوسان برقه که ممکنه موقع برق رفتن و یا بعد از برق اومدن اتفاق بیفته ، محافظ به شرط این که سرش به تنش بیرزه یکی از کاراش جلوگیری از نوسان هست اما در کل بار هم برای وسایل الکترونیکی حساس کافی نیست
معمولا از UPS های Passive زیر 1KVA برای این دستگاه ها استفاده می کنند

هرچند که کلا زیاد سخت نگیرید به نظر من :-??

برق رفتن معمولا توی این تیپ دستگاه ها تاثیری نداره ، مشکل اصلی نوسان برقه که ممکنه موقع برق رفتن و یا بعد از برق اومدن اتفاق بیفته ، محافظ به شرط این که سرش به تنش بیرزه یکی از کاراش جلوگیری از نوسان هست اما در کل بار هم برای وسایل الکترونیکی حساس کافی نیست
معمولا از UPS های Passive زیر 1KVA برای این دستگاه ها استفاده می کنند

هرچند که کلا زیاد سخت نگیرید به نظر من :-??

UPS های Passive زیر 1KVA
بعد قیمت اینا چنده دادا ؟؟
درسته نباید زیاد حساس بود کلا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or