مرسی دوست عزیز از جوابت.فقط اگر نمیتونه فلش ساپرت کنه پس چجوری فیلم فول اچ دی باهاش پخش کنیم؟؟؟1. بله داره . قابلیت ساپورت 4k هم به زودی اضافه میشه.
2. متاسفانه ps4 هنوز flash و external hdd رو ساپورت نمیکنه. نه نمیشه فعلا تا ببینیم سونی در اینده کی امکان رو اضافه میکنه
هیچ ربطی نداره ولی به دلیل خرابی ها ریجن ۲ بهترهفرضاً اگه PS4ـی که خریدیم Region 1 باشه و بازی ای براش بخریم که مثلاً ریجن 2 باشه، امکان آنلاین بازی کردن اون بازی هست یا نه!؟ یا به ریجن دستگاه بستگی داره؟
فرضاً اگه PS4ـی که خریدیم Region 1 باشه و بازی ای براش بخریم که مثلاً ریجن 2 باشه، امکان آنلاین بازی کردن اون بازی هست یا نه!؟ یا به ریجن دستگاه بستگی داره؟
فرضاً اگه PS4ـی که خریدیم Region 1 باشه و بازی ای براش بخریم که مثلاً ریجن 2 باشه، امکان آنلاین بازی کردن اون بازی هست یا نه!؟ یا به ریجن دستگاه بستگی داره؟
سلام
من اکانت فیس دوغ و توئیچ رو وارد دستگاه کردم اما وقتی میخواد ویدئو آپلود کنهفقط فیس دوغ رو میاره....اگه بخوام توی توئیچ آپلود کنم باید چیکار کنم؟
دوستان یه سوال صدا رو میشه از دسته بگیری وصل کنی به اسپیکر؟ تک باند نمیشه؟
Twitch فقط برای braodcasting هست .سلام
من اکانت فیس دوغ و توئیچ رو وارد دستگاه کردم اما وقتی میخواد ویدئو آپلود کنهفقط فیس دوغ رو میاره....اگه بخوام توی توئیچ آپلود کنم باید چیکار کنم؟
توی دستگاه خودت اگر اکانته اصلی پلاس داشته باشه بین اکانتهای دیگه share میشه .دوستان رفیق من چهار تا بازی رو اکانت داره من میتونم اون اکانت رو بگیرم ساین بشم بازی رو دانلود کنم رو کنسول خودم بعد پسش بدم؟
اگر اکانت رو پس بدم میتونم با اکانت خودم انلاین بزنم اون بازی ها رو؟
افلاین چی؟
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
نمیشه فعلامرسی دوست عزیز از جوابت.فقط اگر نمیتونه فلش ساپرت کنه پس چجوری فیلم فول اچ دی باهاش پخش کنیم؟؟؟
Twitch فقط برای braodcasting هست .
ویدیو رو فقط روی FB میشه گذاشت و عکس هم برای FB و Twitter
توی دستگاه خودت اگر اکانته اصلی پلاس داشته باشه بین اکانتهای دیگه share میشه .
بله اکانت رو وارد کنی میتونی بازیها رو دانلود کنی و بازی کنی .
نمیشه فعلا
فقط bluray پخش میکنه.
بعد اینکه دانلود کردم اکانت رو پس بدم بهش (بازی روی کنسولم دانلود شدش میمونه دیگه) میشه با پی اس ای دی خودم بازی کنم یا همیشه باید اکانت اون رو کنسولم باشه تابتونم بازی کنم
اینو میپرسم چون میگم اکانت رو میگیرم فلان حجم بازی دانلود میکنم اکانت رو برمیگردونم بهش نمیشه بازی کرد حالا بیا درستش کن
نه دیگهبعد اینکه دانلود کردم اکانت رو پس بدم بهش (بازی روی کنسولم دانلود شدش میمونه دیگه) میشه با پی اس ای دی خودم بازی کنم یا همیشه باید اکانت اون رو کنسولم باشه تابتونم بازی کنم
اینو میپرسم چون میگم اکانت رو میگیرم فلان حجم بازی دانلود میکنم اکانت رو برمیگردونم بهش نمیشه بازی کرد حالا بیا درستش کن
سلام عزیزسلام به همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم:
1)اگر دستگاه ها کپی خور شدند بعد امکان کپی خور کردن PS4 وجود داره یا باید جدید بگیریم؟
2)یه دسته داره؟
3)اکانت برای دسته ساخته می شه؟
4)یه بازی که ادمو رو برای چند ماهی سرگرم کنه.
5)حداقل سرعت برای بازی انلاین؟