هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فرضاً اگه PS4ـی که خریدیم Region 1 باشه و بازی ای براش بخریم که مثلاً ریجن 2 باشه، امکان آنلاین بازی کردن اون بازی هست یا نه!؟ یا به ریجن دستگاه بستگی داره؟

1. بله داره . قابلیت ساپورت 4k هم به زودی اضافه میشه.
2. متاسفانه ps4 هنوز flash و external hdd رو ساپورت نمیکنه. نه نمیشه فعلا تا ببینیم سونی در اینده کی امکان رو اضافه میکنه
مرسی دوست عزیز از جوابت.فقط اگر نمیتونه فلش ساپرت کنه پس چجوری فیلم فول اچ دی باهاش پخش کنیم؟؟؟

فرضاً اگه PS4ـی که خریدیم Region 1 باشه و بازی ای براش بخریم که مثلاً ریجن 2 باشه، امکان آنلاین بازی کردن اون بازی هست یا نه!؟ یا به ریجن دستگاه بستگی داره؟
هیچ ربطی نداره ولی به دلیل خرابی ها ریجن ۲ بهتره

دوستان رفیق من چهار تا بازی رو اکانت داره من میتونم اون اکانت رو بگیرم ساین بشم بازی رو دانلود کنم رو کنسول خودم بعد پسش بدم؟
اگر اکانت رو پس بدم میتونم با اکانت خودم انلاین بزنم اون بازی ها رو؟
افلاین چی؟

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

سلام
من اکانت فیس دوغ و توئیچ رو وارد دستگاه کردم اما وقتی میخواد ویدئو آپلود کنهفقط فیس دوغ رو میاره....اگه بخوام توی توئیچ آپلود کنم باید چیکار کنم؟

سلام
آره امکانش هست فقط مثل بازی killzone اگه بخوای dlc بخری با مشکل مواجه میشی همین
ولی تو ایران کمتر کسی به dlc بازی پول میده

واسه بار هزارم :: ریجن دستگاه ربطی به رجین بازی نداره شما هر بازی تو هر رجینی میتونی بازی کنی اگه واسه انلاین میخوای سعی کن با رجین اکانتت یکی باشه واسه قابلیت های انلاین

سلام
من اکانت فیس دوغ و توئیچ رو وارد دستگاه کردم اما وقتی میخواد ویدئو آپلود کنهفقط فیس دوغ رو میاره....اگه بخوام توی توئیچ آپلود کنم باید چیکار کنم؟

تا اونجا که من میدونم و امتحان کردم توییچ فقط میتونی زنده شیر کنی فک نکنم بشه اپلود کرد

دوستان یه سوال صدا رو میشه از دسته بگیری وصل کنی به اسپیکر؟ تک باند نمیشه؟

شدنش که میشه ولس فک نکنم بهت صدا استریو بده امتحان کن

Last edited by a moderator:
سلام
Twitch فقط برای braodcasting هست .
ویدیو رو فقط روی FB میشه گذاشت و عکس هم برای FB و Twitter

دوستان رفیق من چهار تا بازی رو اکانت داره من میتونم اون اکانت رو بگیرم ساین بشم بازی رو دانلود کنم رو کنسول خودم بعد پسش بدم؟
اگر اکانت رو پس بدم میتونم با اکانت خودم انلاین بزنم اون بازی ها رو؟
افلاین چی؟

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
توی دستگاه خودت اگر اکانته اصلی پلاس داشته باشه بین اکانتهای دیگه share میشه .
بله اکانت رو وارد کنی میتونی بازیها رو دانلود کنی و بازی کنی .

مرسی دوست عزیز از جوابت.فقط اگر نمیتونه فلش ساپرت کنه پس چجوری فیلم فول اچ دی باهاش پخش کنیم؟؟؟
نمیشه فعلا
فقط bluray پخش میکنه.

Twitch فقط برای braodcasting هست .
ویدیو رو فقط روی FB میشه گذاشت و عکس هم برای FB و Twitter

توی دستگاه خودت اگر اکانته اصلی پلاس داشته باشه بین اکانتهای دیگه share میشه .
بله اکانت رو وارد کنی میتونی بازیها رو دانلود کنی و بازی کنی .

نمیشه فعلا
فقط bluray پخش میکنه.

بعد اینکه دانلود کردم اکانت رو پس بدم بهش (بازی روی کنسولم دانلود شدش میمونه دیگه) میشه با پی اس ای دی خودم بازی کنم یا همیشه باید اکانت اون رو کنسولم باشه تابتونم بازی کنم
اینو میپرسم چون میگم اکانت رو میگیرم فلان حجم بازی دانلود میکنم اکانت رو برمیگردونم بهش نمیشه بازی کرد حالا بیا درستش کن

آخرین ویرایش:
بعد اینکه دانلود کردم اکانت رو پس بدم بهش (بازی روی کنسولم دانلود شدش میمونه دیگه) میشه با پی اس ای دی خودم بازی کنم یا همیشه باید اکانت اون رو کنسولم باشه تابتونم بازی کنم
اینو میپرسم چون میگم اکانت رو میگیرم فلان حجم بازی دانلود میکنم اکانت رو برمیگردونم بهش نمیشه بازی کرد حالا بیا درستش کن

تا وقتی اکانت طرف توو دستگاته میتونی اینکارو کنی اما اگه پاک کنیش یا اون پسورد یا سطح امنیتی اکانتشو تغییر بده شما نمیتونی بازی کنی .... دیگه انقدرام نمیشه لاشخوری کرد :))

نه دیگه
بازی به اکانت مربوطه که ازش خریداری شده وصل هست. این یعنی وقته اون اکانت در هر شرایطی غیر فعال بشه شما دیگه نمیتونی اون بازی رو اصلا بازی کنی .

سلام به همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم:
1)اگر دستگاه ها کپی خور شدند بعد امکان کپی خور کردن PS4 وجود داره یا باید جدید بگیریم؟
2)یه دسته داره؟
3)اکانت برای دسته ساخته می شه؟
4)یه بازی که ادمو رو برای چند ماهی سرگرم کنه.
5)حداقل سرعت برای بازی انلاین؟

سلام به همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم:
1)اگر دستگاه ها کپی خور شدند بعد امکان کپی خور کردن PS4 وجود داره یا باید جدید بگیریم؟
2)یه دسته داره؟
3)اکانت برای دسته ساخته می شه؟
4)یه بازی که ادمو رو برای چند ماهی سرگرم کنه.
5)حداقل سرعت برای بازی انلاین؟
سلام عزیز
1. باید امکان کپی خور وجود داشته باشه . اما تا جایی که نشون میده تا چند سال اینده خبری از کپی خور نخواهد بود .
2.بله یک دسته داره توی جعبه
3. اکانت ربطی به دسته نداره . اکانت برای شما ساخته میشه تا به psn دسترسی پیدا کنی
4. چند ماه که خیلی زیاده !!!!_!!! شاید BF انلاینش قد بده چند ماه رو ... چون single نداره .... - یا مثلا Watch dogs عالی هست ... و نهایتا AC .
5. پینگت رو تست بگیر با سرورهای اروپایی مثل لندن .... باید زیره 180 باشه تا بتوی انلاین بازی کنی .

برای بازی انلاین هم باید حق عضویت PLUS بپردازی که سالانه 60 دلار در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or