هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیز
1. باید امکان کپی خور وجود داشته باشه . اما تا جایی که نشون میده تا چند سال اینده خبری از کپی خور نخواهد بود .
2.بله یک دسته داره توی جعبه
3. اکانت ربطی به دسته نداره . اکانت برای شما ساخته میشه تا به psn دسترسی پیدا کنی
4. چند ماه که خیلی زیاده !!!!_!!! شاید BF انلاینش قد بده چند ماه رو ... چون single نداره .... - یا مثلا Watch dogs عالی هست ... و نهایتا AC .
5. پینگت رو تست بگیر با سرورهای اروپایی مثل لندن .... باید زیره 180 باشه تا بتوی انلاین بازی کنی .

برای بازی انلاین هم باید حق عضویت PLUS بپردازی که سالانه 60 دلار در میاد.

پلاس سالانه 50 دلار در میاد
پینگ زیر 280 میشه بازی کرد ولی اگه میخوای خیلی خوب باشه باید پینگت باید زیر 180 باشه و time out نداشته باشه

سلام عزیز
1. باید امکان کپی خور وجود داشته باشه . اما تا جایی که نشون میده تا چند سال اینده خبری از کپی خور نخواهد بود .
2.بله یک دسته داره توی جعبه
3. اکانت ربطی به دسته نداره . اکانت برای شما ساخته میشه تا به psn دسترسی پیدا کنی
4. چند ماه که خیلی زیاده !!!!_!!! شاید BF انلاینش قد بده چند ماه رو ... چون single نداره .... - یا مثلا Watch dogs عالی هست ... و نهایتا AC .
5. پینگت رو تست بگیر با سرورهای اروپایی مثل لندن .... باید زیره 180 باشه تا بتوی انلاین بازی کنی .

برای بازی انلاین هم باید حق عضویت PLUS بپردازی که سالانه 60 دلار در میاد.

خیلی ممنون از جوابتون
ولی چند تا چیزو قاطی کردم
psn رو بهش دسترسی پیدا می کنی تا پلاس بگیری یا ...... کلا می شه به زبان ساده توضیح بدین ( پست اول رو خوندم ولی الان قاطی کردم) psn برای بازی انلاینه پلاس برای حق بازی انلاینه ؟ کلا میشه از اول بدون قابلیت انلاین توضیح بدین این دو موضوع بازی انلاین و غیر انلاین رو جدا کنید(برای راه اندازی ps4 باید اول اکانت بسازی و psn بعد برای بازی انلاین پلاس خریداری کنی ایا؟)

خیلی ممنون از جوابتون
ولی چند تا چیزو قاطی کردم
psn رو بهش دسترسی پیدا می کنی تا پلاس بگیری یا ...... کلا می شه به زبان ساده توضیح بدین ( پست اول رو خوندم ولی الان قاطی کردم) psn برای بازی انلاینه پلاس برای حق بازی انلاینه ؟ کلا میشه از اول بدون قابلیت انلاین توضیح بدین این دو موضوع بازی انلاین و غیر انلاین رو جدا کنید(برای راه اندازی ps4 باید اول اکانت بسازی و psn بعد برای بازی انلاین پلاس خریداری کنی ایا؟)

با اجازه ، رفیق قاطی کردن نداره ساده اش اینه که شما اگه بخوای انلاین بازی کنی یا از امکانات انلاین استفاده کنی باید پلاس بگیری مگر اینکه خود استدیو بازی سازی بگه فلان بازی واسه انلاین پلاس نمیخواد مثه load out یا skyrim online اگرم نمیخوای انلاین شی که هیچی یه اکانت بساز افلاین بازی کن

سلام به دوستان من شنیدم میشه دسته ی ps4 را به pc وصل کرد و برای بازی استفاده کرد این حقیقت داره یا نه
مورد دوم من همینطوری امتحانی وصل کردم و lightbar پشت دسته با چراغ نارجی روشن میشه این طبیعیه یا نه
بعد یه سوال دیگه ps4 را که روشن میکنم بعد از مدتی روش زیاد گرم میشه وقتی بصورت خوابیده باشه میشه کنار قسمت ماتش اینم طبیعیه یا نه

آخرین ویرایش:
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام به دوستان من شنیدم میشه دسته ی ps4 را به pc وصل کرد و برای بازی استفاده کرد این حقیقت داره یا نه
مورد دوم من همینطوری امتحانی وصل کردم و lightbar پشت دسته با چراغ نارجی روشن میشه این طبیعیه یا نه
بعد یه سوال دیگه ps4 را که روشن میکنم بعد از مدتی روش زیاد گرم میشه وقتی بصورت خوابیده باشه میشه کنار قسمت ماتش اینم طبیعیه یا نه

بله میشه من الان سه ماهه دسته ایکس باکسو انداختم کنار .. -- اونم که گفتی طبیعیه

سلام دوستان گل, آقا واسه تست پینگ از لندن باید چیکار کنم ؟ همون از سایت speedtest.net رو یکی از ISP های شهر لندن Click کنم مثلا ؟ یعنی اونطوری تست گرفتم از Vodafone UK پینگم شد 140 از 4 تای دیگشون شد 170 - 280 اینا, در کل چجوری میشه یه راهنمایی بفرمایید, واسه بازی آنلاین میخوام.. ممنون میشم...

سلام دوستان گل, آقا واسه تست پینگ از لندن باید چیکار کنم ؟ همون از سایت speedtest.net رو یکی از ISP های شهر لندن Click کنم مثلا ؟ یعنی اونطوری تست گرفتم از Vodafone UK پینگم شد 140 از 4 تای دیگشون شد 170 - 280 اینا, در کل چجوری میشه یه راهنمایی بفرمایید, واسه بازی آنلاین میخوام.. ممنون میشم...

بله درست گرفتی پینگت خوبه بازی کن ؛)

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان من مدتي از دنياي بازي دور بودم و كنسولمو گذاشته بودم لب تاقچه! امسال تصميم گرفتم براي تابستون ps4 بگيرم! يه چند تا سوال و توضيح ميخواستم اگه دوستان لطف كنن راهنمايي كنن!
اين رجيون يك و دو چيه و چه فرقي داره؟
اين كه سال توليد دستگاه ٢٠١٤ باشه يا دسامبر ٢٠١٣ چه فرقي دارن؟
داستان كپي خور شدنش چه خبره ؟ شنيدم به چند روش هك شده و فريمور هاش اپلود شدن!
مرسي از همه بچه ها با مرام

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام به همه به جمعتون پیوستم
Ps4 ریجن 1 با یک هفته مهلت تست 1580
Whach dogs 225
دارم می میرم از خوشحالی :)
تبریک میگم بهت حالا باید صبر کنی تا شاهکارهای دنیای بازی را سال 2015 تجربه کنی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من مدتي از دنياي بازي دور بودم و كنسولمو گذاشته بودم لب تاقچه! امسال تصميم گرفتم براي تابستون ps4 بگيرم! يه چند تا سوال و توضيح ميخواستم اگه دوستان لطف كنن راهنمايي كنن!
اين رجيون يك و دو چيه و چه فرقي داره؟
اين كه سال توليد دستگاه ٢٠١٤ باشه يا دسامبر ٢٠١٣ چه فرقي دارن؟
داستان كپي خور شدنش چه خبره ؟ شنيدم به چند روش هك شده و فريمور هاش اپلود شدن!
مرسي از همه بچه ها با مرام

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز خلاصه بگم ریجن 1و 2 با هم تفاوت خاصی نداره 1 بگیر هم ارزون تره هم موجود دستگاههای 2013 تولید سری اول هست که خرابی داخلش بوده ولی 2014 تولید جدید هست و با اطمینان کامل میشه خرید کپی شدنم دروغه فعلا حالا حالا ها بهش فکر نکن باید یه بازی اوریج بخری بازی کنی بعد تعویض کنی یا بازی را کرایه کنی امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

سلام من کنسولم رو اینترنتی خریدم درخواست اپدیت بدم یا نه نظر شما چیه ؟

اگر نظر من را میخواهی نه به چند دلیل

برای آپ پول میگیرن

دیگه مشخص نمیشه این دستگاه نو بوده یا دست دوم !!!!
لذتی که آدم از باز کردن پلمت بهش دست میده یک دنیاست.
آپ دیک کردن همچین چیز سختی نیست دفعه اول آنها بات آپ کردن دفعات دیگر چی باز می خواهی آنها برایت آپ کن و پول بگیرن پس بهتر است خودت از همان اول آپش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or