saeedscorpion
کاربر سایت
سلام ببخشید می خواستم ببینم بین دو بازی whach dogs و infamous کدوم اولاش +18 نیست چون اول که کنسول رو می خری همه خانواده میان ببین چطوره ممنون
صد در صد اینفیموس خیر +18 نیست
سلام ببخشید می خواستم ببینم بین دو بازی whach dogs و infamous کدوم اولاش +18 نیست چون اول که کنسول رو می خری همه خانواده میان ببین چطوره ممنون
حالا چرا فرانسه ؟
کارت PSN اش گیرت نمیاد. تا اونجایی که من میدونم فقط اینگلیس و امارات و امریکا موجود هست.
camera والا به نظره من کارایی خیلی خاصی نداره !
knack هم کدش به درده کسی نمیخوره . بچه ها اینجا اکانتهاشون بیشتر از بین همون سه تا کشور هست نه جاپن
D:اون سری زده بودم ترکیه هنوزم که هنوزه با یو اس میره
این سری گفتم بزنم فرانسه هم رجین دو بشه هم این ناک رو دانلود کنم که اینجوری شد
انگلیس مگه رجین دو میشه؟ یه جا بگین رجین دو باشه زبانش انگلیسی
مگه حتما باید ژاپن باشه که بشه اینو دانلود کرد فکر کنم همه رجین دوها بتونن دانلودش کنن مگه نه ؟
والا حقیقتش ترسیدم گفتن ای دی رو میدن هوا تماس اینا نگرفتم ولی عکسشو شب میذارم ببین خودمم خندم میگیره خدایی با یو اس میرهD:
در مورده اون قضیه نمیدونم خودت اشتباه میکردی یا نه D: اما با سونی تماس میگرفتی برات ردیف میکرد !!!!_!!!!
به هر حال واحد پولی دقیقا نشون میده کدوم استور هست به جز یه سری از EU که از یورو استفاده میکنن .
اره England ریجن 2 میشه.
اره فکر کنم کار کنه .... .... بازی Knack از جاپن هم یکی از کاربرها چند وقت پیشا دانلود کرده بود ( نمیدونم اکانت ساخت بود یا هرچیزه دیگه ای ) اما میگفت همه بازیش زبانش japanese هست فقط . برای همین گفتم ارزشی نداره . ( شایدم نسخه فیزیکی رو داشت ) .... نمیتونم یاد بیارم.
در مورده کده اینگلیس هم که دوستمون نقل کردن اینطوری نیست. چون همه کشورهای اروپا از واحد پولی یورو استفاده نمیکنن. برای همین psn کارت باید مربوط به کشوره خودش باشه . (این مسعله شامله DLC نمیشه ... )
-
نه نمیدن هوا لول D: . کلا کاری ندارن D: .....والا حقیقتش ترسیدم گفتن ای دی رو میدن هوا تماس اینا نگرفتم ولی عکسشو شب میذارم ببین خودمم خندم میگیره خدایی با یو اس میره
اره واحد پولش همون ترکیه است
زبان کنسول انگلیسی هست و همه چیش رو انگلیسی نوشته فقط خوشامد گوییش ژاپنیه من که کشور رو زدم فرانسه استور اینا با پروفایل فرانسوی شد تغییر زبان هم قفل شده نمیشه تغییر داد یدونه باید انگلیس باز کنم
ناک رو هم تصمیم گرفتم استفاده نکنم میذارم برا فروش هر کی خواست جفتشو 250 هم بفروشم باز کنسول برام کمتر از 1500 میوفته
ممنون داداش کلی کمک کردی دمت گرم سرتم درد اوردم
یکی لطف کنه الان بهم پستال کد و اسم ایالت چی بزنم خوب باشه برای اکانت us?
والا من با آدرس دفتر سازمان ملل عضو شدم
مثلا این آدرس دانشگاه UCLA
Address: Los Angeles, CA 90095, United States
Phone:(310) 825-4321
phone همون پستال کد؟ اشتباه نمیکنید؟
دادا اصن مجبور نیستی راهنمایی کنیا .. به این بنده خدا اطلاعات غلط میدی / کد انگلیس رو کل کشور های اروپا کار میده / نظرت در مورد camera رو قبول دارم چون حرف حق ج نداره
tnx کارم راه افتاد90095
این میشه postal code
من خودم عضو شدم اگر قرار بود نشه که منم نمی تونستم عضو بشم
tnx کارم راه افتاد
ابدیت کیلزون اجباری هستش؟