هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

واقعا خوب خریدی مبارکت باشه آکبند خریدی دیگه؟
والا گفتن جاپنیه زبانش منم به حرف زدن اینا (برعکس دستگاه هاشون) آلرژی دارم نگرفتم

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

سلامت باشي، قابل نداره.دادا فقط روش جاپوني نوشته، بقيه جاهاش انگليشه.. يك ساعت دستگاه كاركرده بود، بنده خدا جوگير شده بود از دبي خريده بود، بعد ديده بود به دردش نميخوره، طرف اصلا گيمر نبود... حالا نگفتي، نك ارزششو داره؟ تو چه مايه هاييه؟ چند گيگه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اوكي. كد نك چي؟ اونو كجا وارد كنم؟ يه سوال ديگه هم دارم، dlc جام جهاني واسه فيفا اومده؟ از كجا دانلود كنم؟ مرسي دوست عزيز

نک : مطابق ریجن بازی یه اکانت بساز ( ریجن بازی و اکانت یکی باشه ) ، بعد کد رو تو اکانتت وارد کن .
فیفا : بازی رو داخل دستگاه بزاری اگه به اینترنت وصل هستی ، موقع که روی بازی میزنی و وارد میشی ، خودش اتوماتیک برات آپدیتش رو دانلود می کنه .

نک : مطابق ریجن بازی یه اکانت بساز ( ریجن بازی و اکانت یکی باشه ) ، بعد کد رو تو اکانتت وارد کن .
فیفا : بازی رو داخل دستگاه بزاری اگه به اینترنت وصل هستی ، موقع که روی بازی میزنی و وارد میشی ، خودش اتوماتیک برات آپدیتش رو دانلود می کنه .

فيفا انجام شد. نك چقده حجمش؟ باحاله؟

سلامت باشي، قابل نداره.دادا فقط روش جاپوني نوشته، بقيه جاهاش انگليشه.. يك ساعت دستگاه كاركرده بود، بنده خدا جوگير شده بود از دبي خريده بود، بعد ديده بود به دردش نميخوره، طرف اصلا گيمر نبود... حالا نگفتي، نك ارزششو داره؟ تو چه مايه هاييه؟ چند گيگه؟

گفتم که منم همین باندل رو گرفتم با کمرا گفتن زبان بازی جاپنیه دانلود نکردم یه چی تو مایه های کراش
البته کراش سلطانه :D

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

دوستان خرید و فروش یا تعویض بازی ها چجوریه ؟ مغازه هایی هستن که دست دوم بفروشن ؟ یا تعویض کنن ؟ یا حتی اجاره!

خش پذیری دیسک های بلوری چطوره ؟ مثل DVD9 نیست که مفنگی باشه ؟ :d

دوستان خرید و فروش یا تعویض بازی ها چجوریه ؟ مغازه هایی هستن که دست دوم بفروشن ؟ یا تعویض کنن ؟ یا حتی اجاره!

خش پذیری دیسک های بلوری چطوره ؟ مثل DVD9 نیست که مفنگی باشه ؟ :d

اوضا خوبه یه سر به بازار سنتر بزن خش هم بسته به نگهداریشه میذاری تو دستگاه بازی میکنی در میاری کشتی بگیری خش برمیداره خوب
فقط اونایی که استفاده میکنن اگر قیمت همون کرایه رو ازش کم کنن بزارن برا فروش خیلی خوب میشه اینقدر مال پرستی نکنن فک کنن کرایه کردن 140 خریدی 20 تا کم کن بذار نفر بعدی هم 10 تا کم کنه مثلا هزینه کرایه
متاسفانه اینو یکم رعایت نمیکنن خودمون خودمونو باید مراعات کنیم

دوستان بعضی اوقات که دکمه share رو میزنم 15 دقیقه قبل رو ضبط نکرده ولی بعضی وقت ها دیگه 15 دقیقه قبل رو ضبط کرده. مشکل از کجاست ؟ چی کار کنم که همیشه خود به خود ضبط کنه.

موقع اکتیو کردن کد پلاس این مشکل برخوردم چکار کنم؟

the code you entered may not correct or may no longer be valid
e82000133
عمومه این مشکل به خاطره این هست که ریچنه کارته پلاسی که گرفتی با اکانتت هم خونی نداره . ...

اقا اين ريجن بازي ها رو كجاش زده؟

پشته جعبه بازی
همچنین از سیستم درجه بندی میشه فهمید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or