هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها یه سوالی دارم
بازی های MMO مثل
division و destiny علاوه بر دیسک ارجینال و اکانت psplus اکانت خود بازی رو باید بخری؟ یعنی برای یه بازی باید 3بار پول بدیم؟
کلا mmo ها در ps4 چه جوریه؟

بچه ها یه سوالی دارم
بازی های MMO مثل
division و destiny علاوه بر دیسک ارجینال و اکانت psplus اکانت خود بازی رو باید بخری؟ یعنی برای یه بازی باید 3بار پول بدیم؟
کلا mmo ها در ps4 چه جوریه؟

تو pc که یک بار پول سیدی کی میدی فقط تو کنسول هم فقط طبیعتا پول گیم + پلاس میدی

دوستاني كه ميگن كنسول Ps4 كارت گرافيكش ضعيفه اينو بايد بگم كه چون كنسول ها از GPU ها و جديدا APU ها استفاده ميكنن ميتونن پايدار باشن ولي دليل اينكه افكت پياده نميشه قديمي شدن سخت افزار هست نه ضعيف بودنش...!

تو pc که یک بار پول سیدی کی میدی فقط تو کنسول هم فقط طبیعتا پول گیم + پلاس میدی

داداش یعنی من اکانت یک ساله 50دلاره پلاس رو بگیرم و دیسک اورجینال بازی رو داشته باشم میتونم تمام mmo هارو بازی کنم دیگه؟
اینجوری از پی سی ارزونتر در میاد خیلی خوبه!

دوستان ، من رفیقم می خواد PS4 بخره ، ریجن دو ژاپن ارزون گیر آورده . میخواد بدونه فرقش با ریجن های دیگه تو چیه ؟! زبان پلی 4 فرق داره یا زبان بازی هاش یا هرچیز دیگه ای ... . ممنون میشم جواب بدین .

داداش یعنی من اکانت یک ساله 50دلاره پلاس رو بگیرم و دیسک اورجینال بازی رو داشته باشم میتونم تمام mmo هارو بازی کنم دیگه؟
اینجوری از پی سی ارزونتر در میاد خیلی خوبه!

کجاش ارزون تر میاد!!!!! شما سیدی کی با نصف قیمت یا کمتر تو دوره تخفیفات میتونی بخری بعدش هم حق اشتراک نمیدی تو ps باید پول اب رو بدی پول برق هم جدا :دی(پول دیسک بازی + حق اشتراک پلاس)

کجاش ارزون تر میاد!!!!! شما سیدی کی با نصف قیمت یا کمتر تو دوره تخفیفات میتونی بخری بعدش هم حق اشتراک نمیدی تو ps باید پول اب رو بدی پول برق هم جدا :دی(پول دیسک بازی + حق اشتراک پلاس)

اونجوری هر بازی رو باید یه کِی واسش بخری اینجوری یه پلاس میگیری برا همه بازی ها
بازی های رو هم اگه 1 ماه بعد عرضه تحمل کنی دست دوم میخری 150 بعد 1 ماه 10 تومن ارزون تر میفروشی!
اینجوری پول خود بازی خیلی کم میفته فقط سالی 150 تومن پول پلاس رو میدی
اگه اشتباه میکنم بگو

سلام؛
من قصد دارم تو هفته آینده PS4 بگیرم و خواستم بدونم این رجین 1 و 2 و ... که ژاپن و اروپا هم پشت بندش میاد چه فرقی با هم دارن؟!
و اینکه خدایی نکرده دستگاه خرابی داره یا داشته تا بحال؟!
خلاصه اینکه برای خرید چه چیزایی رو باید بدونم؟
ممنون

نوشته شده توسط Whitebeard279298:
سلام؛
من قصد دارم تو هفته آینده PS4 بگیرم و خواستم بدونم این رجین 1 و 2 و ... که ژاپن و اروپا هم پشت بندش میاد چه فرقی با هم دارن؟!
و اینکه خدایی نکرده دستگاه خرابی داره یا داشته تا بحال؟!
خلاصه اینکه برای خرید چه چیزایی رو باید بدونم؟
ممنون
تا اون جایی که حافظه من یاری میکنه هیچ فرقی بین ریجن ها
وجود نداشته و نداره . فقط ریجن ۲ ژاپن تایید کردنش با دایره
هست جای زبدر ( دکمه ها فرقی نداره نرم افزاری تغییر دادن )
خرابی هم برا تولیدات ۲۰۱۳ بود ۱۴ ها کمتره در حد صفر
موقع خرید اول به جعبه بعد تاریخ تولید بعدش هم تا جایی راه
داره از فروشنده مهلت تست بگیر ظاهرا این جور که دوستان
میگن اگه خدایی نکرده مشکلی باشه تو ۱۰ الی ۱۵ ساعت خودش رو نشون میده مهلت بگیری میتونی دستگاه رو تعویض کنی
در ضمن مهلت تست رو به فروشنذه بگو دقیق و با مهر و امضا
تو فاکتور بنویسه که بعدا نزنه زیرش :d.
در کل من ریجن ۲ رو پیشنهاد میکنم البته نه ژاپن ۲اروپا

من ديروز از يه مغازه پرسيدم در مورد رجين ميگفت اين رجين 2 ساخت هنگ كونگ همون ژاپن خوب نيست و اورديم كيفت بدنه و حنس پلاستيك هم جالب نبوده و با رجين 1 فرق ميكرد معلوم بوده حتي از ظاهرش فكر كنم رجين 2 هاي كه ساخت ژاپن هم ميگفت

ايا درست گفته يا يه چيزي همينجوري گفته؟

من ديروز از يه مغازه پرسيدم در مورد رجين ميگفت اين رجين 2 ساخت هنگ كونگ همون ژاپن خوب نيست و اورديم كيفت بدنه و حنس پلاستيك هم جالب نبوده و با رجين 1 فرق ميكرد معلوم بوده حتي از ظاهرش فكر كنم رجين 2 هاي كه ساخت ژاپن هم ميگفت

ايا درست گفته يا يه چيزي همينجوري گفته؟

نه دوست عزیز دروغ گفته بهت

بخاطر اینکه می خواهد ریجن های 1 که رو دستش باد کرده به شما بفروشه

در کل کیفیت ساخت هیچ کدام از ریجن ها با هم فرق نمی کند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or