والا اگه مظور شما این هست که بازی بریزین و بدون دیسک بازی کنین امکان ندارهآقاسوال من خیلی ربطی به بحث نداره ولی خواهشایکی جواب بده یکی روشهایی که میشه بازی ریخت تو هاردپلی استیشن روتوضیح بده هاردشوجداببرم میشه بازی ریخت داخلش؟؟؟
تا اون جایی که حافظه من یاری میکنه هیچ فرقی بین ریجن ها
وجود نداشته و نداره . فقط ریجن ۲ ژاپن تایید کردنش با دایره
هست جای زبدر ( دکمه ها فرقی نداره نرم افزاری تغییر دادن )
خرابی هم برا تولیدات ۲۰۱۳ بود ۱۴ ها کمتره در حد صفر
موقع خرید اول به جعبه بعد تاریخ تولید بعدش هم تا جایی راه
داره از فروشنده مهلت تست بگیر ظاهرا این جور که دوستان
میگن اگه خدایی نکرده مشکلی باشه تو ۱۰ الی ۱۵ ساعت خودش رو نشون میده مهلت بگیری میتونی دستگاه رو تعویض کنی
در ضمن مهلت تست رو به فروشنذه بگو دقیق و با مهر و امضا
تو فاکتور بنویسه که بعدا نزنه زیرش :d.
در کل من ریجن ۲ رو پیشنهاد میکنم البته نه ژاپن ۲اروپا
مگه بازی های ps4 ریجن فری نیستند ؟ چرا مهمه ریجن بازی؟
من ديروز از يه مغازه پرسيدم در مورد رجين ميگفت اين رجين 2 ساخت هنگ كونگ همون ژاپن خوب نيست و اورديم كيفت بدنه و حنس پلاستيك هم جالب نبوده و با رجين 1 فرق ميكرد معلوم بوده حتي از ظاهرش فكر كنم رجين 2 هاي كه ساخت ژاپن هم ميگفت
ايا درست گفته يا يه چيزي همينجوري گفته؟
الان پلاس ژاپن فیفا 80 درصد تخفیف زده نوشته 1.361 ین اگر من بگیرم پلاسم تموم بشه میتونم بازیش کنم؟
الان پلاس ژاپن فیفا 80 درصد تخفیف زده نوشته 1.361 ین اگر من بگیرم پلاسم تموم بشه میتونم بازیش کنم؟
وقتی برای اولین بار روشنش میکنیم نیاز به اپدیت داره ؟؟
اگه اپدیت نشه روشن نمی شه و نمی شه بازی کرد؟
مرسی
منظور دوستمون احتمالا بخاطر دکمه های دایره و ضربدر هست که گفته ریجن 2 اروپاهمه حرفات قبول مطلب اخری ژاپن بهترین دستگاه ها رو داشته تا به حال من خرابی نشنیدم ازش
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
در واقع مهم نیستند ولی متاسفانه کاسب های ایرانی از این مورد دارنند سو استفاده می کنند و بعضی از ریجن ها را گرون تر می فروشند.
ریجن بازی مهم هست برای کسانی که میخوان آنلاین بازی کنن چون اکانت امریکا تو ایران هم ارزونتره و هم راحت تر گیر میاد /اما ریجن 2 و 3 گرون تر و کمیاب ترن