هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقاسوال من خیلی ربطی به بحث نداره ولی خواهشایکی جواب بده یکی روشهایی که میشه بازی ریخت تو هاردپلی استیشن روتوضیح بده هاردشوجداببرم میشه بازی ریخت داخلش؟؟؟

آقاسوال من خیلی ربطی به بحث نداره ولی خواهشایکی جواب بده یکی روشهایی که میشه بازی ریخت تو هاردپلی استیشن روتوضیح بده هاردشوجداببرم میشه بازی ریخت داخلش؟؟؟
والا اگه مظور شما این هست که بازی بریزین و بدون دیسک بازی کنین امکان نداره

تا اون جایی که حافظه من یاری میکنه هیچ فرقی بین ریجن ها
وجود نداشته و نداره . فقط ریجن ۲ ژاپن تایید کردنش با دایره
هست جای زبدر ( دکمه ها فرقی نداره نرم افزاری تغییر دادن )
خرابی هم برا تولیدات ۲۰۱۳ بود ۱۴ ها کمتره در حد صفر
موقع خرید اول به جعبه بعد تاریخ تولید بعدش هم تا جایی راه
داره از فروشنده مهلت تست بگیر ظاهرا این جور که دوستان
میگن اگه خدایی نکرده مشکلی باشه تو ۱۰ الی ۱۵ ساعت خودش رو نشون میده مهلت بگیری میتونی دستگاه رو تعویض کنی
در ضمن مهلت تست رو به فروشنذه بگو دقیق و با مهر و امضا
تو فاکتور بنویسه که بعدا نزنه زیرش :d.
در کل من ریجن ۲ رو پیشنهاد میکنم البته نه ژاپن ۲اروپا

همه حرفات قبول مطلب اخری ژاپن بهترین دستگاه ها رو داشته تا به حال من خرابی نشنیدم ازش

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

آخرین ویرایش:
من ديروز از يه مغازه پرسيدم در مورد رجين ميگفت اين رجين 2 ساخت هنگ كونگ همون ژاپن خوب نيست و اورديم كيفت بدنه و حنس پلاستيك هم جالب نبوده و با رجين 1 فرق ميكرد معلوم بوده حتي از ظاهرش فكر كنم رجين 2 هاي كه ساخت ژاپن هم ميگفت

ايا درست گفته يا يه چيزي همينجوري گفته؟

این حرفای الکی رو فقط فروشنده های ایرانی می زنن!
خودم رجین 2 ژاپن دارم، دوستم رجین 1 داره هیچ فرقی از نظر کیفیت بدنه و پلاستیک ندارن!
دکمه تایید هم فقط توی منو خود دستگاه O هست توی بازی ها مثل بقیه رجین هاس اصلا تفاوتی ندارن توی بازی
کلا این داستان رجین رو علم کردن که جیب ملت رو بیشتر خالی کنن

الان پلاس ژاپن فیفا 80 درصد تخفیف زده نوشته 1.361 ین اگر من بگیرم پلاسم تموم بشه میتونم بازیش کنم؟

بله اما این کار رو نکن (البته کلا برای آنلاین بازی کردن هر بازی ای به جز F2P ها و یک سری بازی های خاص مثل TES نیاز به پلاس داری)
بازی های استور ژاپن اکثرا بازی هاشون فقط منو ژاپنی داره :-??

الان پلاس ژاپن فیفا 80 درصد تخفیف زده نوشته 1.361 ین اگر من بگیرم پلاسم تموم بشه میتونم بازیش کنم؟

بازی هایی که تخفیف می خورن پلاست تمام هم که بشه می تونی بازیشون کنی (فقط سینگل)
ولی بازی هایی که کلا برای پلاس مجانی میشن تا وقتی که پلاس داشته باشی می تونی بازی کنی ( هم سینگل هم مولتی)

وقتی برای اولین بار روشنش میکنیم نیاز به اپدیت داره ؟؟
اگه اپدیت نشه روشن نمی شه و نمی شه بازی کرد؟
مرسی

سلام

اگر منظورتون خود دستگاه هست

نه نیازی به آپدیت اجباری نیست در صورتی که بخواهید به psn وصل شید یا آنلاین بازی کنید باید حتما آپدیت کنید
در مورد آپدیت بازی هم همین صدق می کند با این تفاوت بعضی آپدیت بازی ها برای کیفیت و حل باگ های خود بازی در سینگل هم می باشد.

سلام آقا من یه مانیتور دارم که کابل HDMI نمیخوره و Dvi میخوره برا همین یه تبدیل HDMI و DVI گیر آوردم یه سر HDMI رو زدم تو تبدیل اون یکی سرشو زدم تو Ps4 و تبدیلو هم زدم به مانیتور که Dvi هست ولی نمیدونم حالا چیکار کنم تصویر بیاد کسی هست بتونه کمک کنه؟ الان تبدیل زدم تو مانیتور همه چی وصله دستگاه هم روشنه اما نمیدونم چجوریه تصویر نمیادش میشه بگید چیکار باید بکنم؟

همه حرفات قبول مطلب اخری ژاپن بهترین دستگاه ها رو داشته تا به حال من خرابی نشنیدم ازش

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
منظور دوستمون احتمالا بخاطر دکمه های دایره و ضربدر هست که گفته ریجن 2 اروپا

- - -ویرایش - - -

در واقع مهم نیستند ولی متاسفانه کاسب های ایرانی از این مورد دارنند سو استفاده می کنند و بعضی از ریجن ها را گرون تر می فروشند.

ریجن بازی مهم هست برای کسانی که میخوان انلاین بازی کنن چون اکانت امریکا تو ایران هم ارزونتره و هم راحت تر گیر میاد /اما ریجن 2 و 3 گرون تر و کمیاب ترن

ریجن بازی مهم هست برای کسانی که میخوان آنلاین بازی کنن چون اکانت امریکا تو ایران هم ارزونتره و هم راحت تر گیر میاد /اما ریجن 2 و 3 گرون تر و کمیاب ترن

دوست عزیز ریجن اکانت من 2 هست و یک ساله پلاس دارم

زیاد با ریجن آمریکا فرق نداشت اون موقعی که من گرفتم ولی الان را نمی دونم اگر هم زیاد فرق کنه 20 تومان هست.

هر کی هم خواست ریجن 2 پلاسش کنه تا تو پیام خصوصی بهش بگم از کدام سایت بخره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or