هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ایول به سونی! آخه مایکروسافت با این DVD9 ها دهن ما رو سرویس کرد! هنوز بهش دس نزدی میبینی روش TATOO شده :|

یک سوال دیگه این PS4 در چه صورتی میشه بدون Plus مولتی بازی کرد ؟ آخه من همیشه تو live بودم...

یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

نه عزيزم مشكلي پيش نمياد اين كه خاموش كنه سيستم محافظتيشه براى اينكه اگه يكم ديگه روشن ميموند شايد مداراى نازنينش ذوب ميشد:d
البته اگه شما xbox داشتى سر ٧ ساعت اين مشكل پيش ميومد;)
در ضمن اون بدبخت خاموش شد يه كم استراحت كنه طبيعيه كه بلافاصله روشن نميشه وگرنه كه خاموش نميشد
در مورد ١٧ ساعت دادا به فكر كنسول نيستى به فكر خودت باش خو:-$

- - -ویرایش - - -

این اپدیت اولی رو چجور باید دانلود کنیم ؟

اگه منظورتون قبل از ١.٧٠ هست بايد از سايت دانلود كنيد بعد با فلش روي كنسول بنصبيد:)

- - -ویرایش - - -

ایول به سونی! آخه مایکروسافت با این DVD9 ها دهن ما رو سرویس کرد! هنوز بهش دس نزدی میبینی روش TATOO شده :|

یک سوال دیگه این PS4 در چه صورتی میشه بدون Plus مولتی بازی کرد ؟ آخه من همیشه تو live بودم...

نميشه بدون پلاس بازي كرد دوست عزيز ولى تاپيك بدست اوردن پلاس رايگان هست شايد به دردتون بخوره

سلام به همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم:
1)اگر دستگاه ها کپی خور شدند بعد امکان کپی خور کردن PS4 وجود داره یا باید جدید بگیریم؟
2)یه دسته داره؟
3)اکانت برای دسته ساخته می شه؟
4)یه بازی که ادمو رو برای چند ماهی سرگرم کنه.
5)حداقل سرعت برای بازی انلاین؟
سلام.
1-اصلا معلوم نیست ولی به احتمال زیاد بله مثل نسل قبل.
2-بله.
3-متوجه منظورت نمیشم.
4-بستگی داره به سرعت بازی کردنت یا اینکه چه بازی ای باشه یا اینکه مثلا علاقه ای به صدر در صد کردنش داشته باشی یا نه.
5-سرعت مهم نیست پینگ مهمه.پینگ بین 120 تا 180 به نظرم عالیه.

سلام آقا من یه مانیتور دارم که کابل HDMI نمیخوره و Dvi میخوره برا همین یه تبدیل HDMI و DVI گیر آوردم یه سر HDMI رو زدم تو تبدیل اون یکی سرشو زدم تو Ps4 و تبدیلو هم زدم به مانیتور که Dvi هست ولی نمیدونم حالا چیکار کنم تصویر بیاد کسی هست بتونه کمک کنه؟ الان تبدیل زدم تو مانیتور همه چی وصله دستگاه هم روشنه اما نمیدونم چجوریه تصویر نمیادش میشه بگید چیکار باید بکنم؟
سلام عزیز
جواب سوالتون رو دفعه اولی که پرسیدید دادم . یکی دیگه از دوستان هم همین مشکل رو داشتن که اونطوری حل شده بود .

سلام دوستان من ميخواستم ps4 بگيرم فقط دو تا سوال اوليش اينكه بازي هاى ps3 رو ميشه با پرداخت 10 دلار رو ps4 بازى كرد؟
و دوميشم اينكه مدتش چه قدره؟ چون شنيدم محدوده!
ممنون از پاسختون
سیستم PS NOW هست . توجه کن که باید سرعت دانلوده نتت 5 مگ برثانیه باشه در غیر این صورت اصلا دورش رو خط بکش چون این حداقلی بود که سونی اعلام کرده بود .

یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
نباید دستگاه رو اصلا از برق بکشی . خاموش کن و بزار خنک بشه.
17 ساعت یک سره بیش از اندازه زیاد هست. میتونه به دستگاه صدمه بزنه در دراز مدت. من خودم نهایته زمانی که توصیه میکنم 7 ساعت یک سره هست و بس.
از برق کشیدن هنگام خاموش شدن به صورت مستقیم میتونه به هارد صدمه بزنه.

سلام آقا من یه مانیتور دارم که کابل HDMI نمیخوره و Dvi میخوره برا همین یه تبدیل HDMI و DVI گیر آوردم یه سر HDMI رو زدم تو تبدیل اون یکی سرشو زدم تو Ps4 و تبدیلو هم زدم به مانیتور که Dvi هست ولی نمیدونم حالا چیکار کنم تصویر بیاد کسی هست بتونه کمک کنه؟ الان تبدیل زدم تو مانیتور همه چی وصله دستگاه هم روشنه اما نمیدونم چجوریه تصویر نمیادش میشه بگید چیکار باید بکنم؟
سلام داداش
ابتدا کنسولتو به صورت کامل خاموش میکنی.نباید چراغ PS4 روشن باشه.
حالا دستت رو بزار روی دکمه روشن کردن کنسول و دستت رو روش نگه دار تا دوتا صدای بیپ بده.
حالا تصویر بالا میاد . ولی الان داخل سیف مود هستی.
دسته بازی رو با کابل شارزش به کنسول وصل کن و اون دکمه ی PS رو بزن.
سپس یه گزینه هست که رزولوشن تصویر رو تغییر میده.
اونو انتخاب کن و دیگه تصویر منوی PS4 بالا میاد.
اما الان رزولوشن تصویر رو به 480 تغیر داده که یکم کدر میزنه.
اما میتونی به داخل تنظیمات PS4 بری و از داخل تنظیمات تصویر "رزولوشن رو به 720 تغییر بدی که تصویر بهتری داره ودیگه می تونی حالشو ببری.
فقط توجه کن که وقتی می خواهی رزولوشن رو تغییر بدی"گزینه ی 1080 رو انتخاب نکنی که دوباره تصویر میره.
اخه این مانیتور شما 1080 رو ساپورت نمی کنه.
داداش این روش رو خودم امتحان کردم و کاملا جواب میده. اگه بازم مشکلی داشتی بهم بگو تا راهنماییت کنم.
موفق باشی.

کسی نیست ؟
اکانت رو داخل کنسول درست میکنی عزیز
email و pass و اطالاعات رو میدی و یک ادرس از کشوری که انتخاب میکنی میدی و اکانت درست میشه
مشکلی نداره برای ساخت هرچندتا اکانت که میخوای ... میتونی log out کنی و new user انتخاب کنی و اکانت بسازی.

سلام ببخشید من یه سوال داشتم برتری های ps4نسبت به ایکس باکس وان چیا هست؟؟؟چون من قبلا ایکس باکس داشتم خیلی درمورد psاطلاعات ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام ببخشید من یه سوال داشتم برتری های ps4نسبت به ایکس باکس وان چیا هست؟؟؟چون من قبلا ایکس باکس داشتم خیلی درمورد psاطلاعات ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

از لحاظ گرافیک و این که 1080 پخش می کنه

از لحاظ تبادل بازی دست دوم بازی ps4 بیشتر هست تا نسبت به ایکس باکس

از لحاظ ظاهری زیبا و شکیل بودن آن

از لحاظ دسته بازی فوق العاده

از لحاظ بازی های انحصاری توپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or