دوستان خش پذیری Blue-ray چطوره ؟
یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
این اپدیت اولی رو چجور باید دانلود کنیم ؟
ایول به سونی! آخه مایکروسافت با این DVD9 ها دهن ما رو سرویس کرد! هنوز بهش دس نزدی میبینی روش TATOO شده
یک سوال دیگه این PS4 در چه صورتی میشه بدون Plus مولتی بازی کرد ؟ آخه من همیشه تو live بودم...
سلام.سلام به همه ی دوستان
چند تا سوال داشتم:
1)اگر دستگاه ها کپی خور شدند بعد امکان کپی خور کردن PS4 وجود داره یا باید جدید بگیریم؟
2)یه دسته داره؟
3)اکانت برای دسته ساخته می شه؟
4)یه بازی که ادمو رو برای چند ماهی سرگرم کنه.
5)حداقل سرعت برای بازی انلاین؟
یعنی اگه اپدیت جدیده رو دانلود کنیم دیگه اپدیت روز اولی رو نمی خواد ؟
نه دیگه عزیز شما هر اپدیتی جدیدی رو دانلود کنی جایگزین قبلی میشه.اگر اینجور نبود که باید همه اپدیت ها رو دانلود کرد!یعنی اگه اپدیت جدیده رو دانلود کنیم دیگه اپدیت روز اولی رو نمی خواد ؟
سلام عزیزسلام آقا من یه مانیتور دارم که کابل HDMI نمیخوره و Dvi میخوره برا همین یه تبدیل HDMI و DVI گیر آوردم یه سر HDMI رو زدم تو تبدیل اون یکی سرشو زدم تو Ps4 و تبدیلو هم زدم به مانیتور که Dvi هست ولی نمیدونم حالا چیکار کنم تصویر بیاد کسی هست بتونه کمک کنه؟ الان تبدیل زدم تو مانیتور همه چی وصله دستگاه هم روشنه اما نمیدونم چجوریه تصویر نمیادش میشه بگید چیکار باید بکنم؟
سیستم PS NOW هست . توجه کن که باید سرعت دانلوده نتت 5 مگ برثانیه باشه در غیر این صورت اصلا دورش رو خط بکش چون این حداقلی بود که سونی اعلام کرده بود .سلام دوستان من ميخواستم ps4 بگيرم فقط دو تا سوال اوليش اينكه بازي هاى ps3 رو ميشه با پرداخت 10 دلار رو ps4 بازى كرد؟
و دوميشم اينكه مدتش چه قدره؟ چون شنيدم محدوده!
ممنون از پاسختون
نباید دستگاه رو اصلا از برق بکشی . خاموش کن و بزار خنک بشه.یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
سلام داداشسلام آقا من یه مانیتور دارم که کابل HDMI نمیخوره و Dvi میخوره برا همین یه تبدیل HDMI و DVI گیر آوردم یه سر HDMI رو زدم تو تبدیل اون یکی سرشو زدم تو Ps4 و تبدیلو هم زدم به مانیتور که Dvi هست ولی نمیدونم حالا چیکار کنم تصویر بیاد کسی هست بتونه کمک کنه؟ الان تبدیل زدم تو مانیتور همه چی وصله دستگاه هم روشنه اما نمیدونم چجوریه تصویر نمیادش میشه بگید چیکار باید بکنم؟
اکانت رو داخل کنسول درست میکنی عزیزکسی نیست ؟
سلام ببخشید من یه سوال داشتم برتری های ps4نسبت به ایکس باکس وان چیا هست؟؟؟چون من قبلا ایکس باکس داشتم خیلی درمورد psاطلاعات ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید