هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Bp8QMIsCQAE1Lz6.jpg:large

=))=))=))=))=)):)):)):)):))=))=))=))=))=))

دوستان چطور میشه دانلودها رو تک تک انجام داد ؟؟
برای من 2 3 تا رو با هم دانلود میکنه !! از کجا باید تنظیم کنم ؟

یه بار ارتباط اینترنت کنسول رو قطع کن تا همه دانلود ها stop بشن
بعد اونی که می خوای دانلود بشه رو بزن retry
فعلا گزینه pause کردن به صورت رسمی :دی وجود نداره

سلام دوستان خواهشا کمک کنید. تا شنبه باید تصمیم بگیرم بین ps4 یا pc . خاطر ps4 خیلی برام عزیزه. ولی از طرفی می خوام تا 5 م سیستم جمع بکنم. آخه pc یی که الان دارم خیلی دیگه ضعیف هست. حتی تو فایرفاکس هم کم میارم. گیمرم نه خیلی شدید ولی نمیتونم بی گیم روزو بگذرونم بنظرتون تا 5 م pc بجمعم یا کنسول بگیرم؟ شبیه ساز هم کار میکنم کم و بیش(ولاسکو:d)
مشاوره plz جفتشونو دوس دارم.

سلام دوستان خواهشا کمک کنید. تا شنبه باید تصمیم بگیرم بین ps4 یا pc . خاطر ps4 خیلی برام عزیزه. ولی از طرفی می خوام تا 5 م سیستم جمع بکنم. آخه pc یی که الان دارم خیلی دیگه ضعیف هست. حتی تو فایرفاکس هم کم میارم. گیمرم نه خیلی شدید ولی نمیتونم بی گیم روزو بگذرونم بنظرتون تا 5 م pc بجمعم یا کنسول بگیرم؟ شبیه ساز هم کار میکنم کم و بیش(ولاسکو:d)

اگر pc بگیری ممکنه 3 یا 4 سال دیگه نتونی بازی هارو رو گرافیک بالا اجرا کنی ولی اگر ps4 بگیری هم ارزونه ، تا 6 یا 7 سال دیگه بازی های خوب براش میاد (هنوز هم برای ps3 و x360 بازی های جدید میاد ) انحصاری های عالی داره و ...
به نظرم 2.5 میلیون برای ps4 و بازی هاش بذار و با 2.5 میلیون دیگه pc خوبی ببند

شما 2 تومن بزار بری کنسول و بازی هاش
3 تومن هم pc ببند مطمئن باش بیشتر حال می کنی :دی

یه سوال داشتم هدست هایی غیر هدست های مخصوص ps4 بهش وصل میشن و قابل استفاده هستند؟؟؟
2. کلا تو انلاین PS4 هدست بدرد میخوره یا مثل PS3 از هدست استفاده نمیشه؟
:-s

یه سوال داشتم هدست هایی غیر هدست های مخصوص ps4 بهش وصل میشن و قابل استفاده هستند؟؟؟

1- بله.هدست های دیگه هم روش کار می کنن.
2-از هدست توی پارتی می تونی استفاده کنی و با دوستات "وقتی که دارین انلاین بازی می کنید "صحبت کنید.(خیلی جالبه.حتما امتحانش کن.)
موفق باشی

چون با جك ٣.٥ ميليمتري وصل ميشه فكر نكنم مشكلي داشته باشه براي ساپورت هدفون هاي متفرقه(يه جايي هم خوندم كه ساپورت ميكنه ولي يادم نيست كجا بود!!)
ولي اگه از من ميشنوي براي هدفون زياد هزينه نكن چون هيچ وقت اون لذت سينماي خانگي رو نداره و كارايي زيادي هم نداره خودم يه بيتس سولو اچ دى دارم ولي هيچ وقت موقع بازي استفاده نميكنم;)

دوستان چطوری میشه مثل PS3 بازی ها و اپدیت هارو با PC دانلود کرد و بعد انتقالش داد روی کنسول ؟! (PS3Prox)
روی کنسول خیلی سکته ست سرعت دانلود :|

دوستان چطوری میشه مثل PS3 بازی ها و اپدیت هارو با PC دانلود کرد و بعد انتقالش داد روی کنسول ؟! (PS3Prox)
روی کنسول خیلی سکته ست سرعت دانلود :|

دوست عزیز همچین امکانی متاسفانه وجود ندارد.
و باید فقط با خود کنسول آپدیت کنید.

براى اپديت ميتونيد از لينك زير كمك بگيريد
http://forum.bazicenter.com/thread83437/

منظور این دوستمون آپدیت خود بازی هست .

آپدیت خود کنسول که همه می دانند میشه با USB آپدیت کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or