دوستان چطور میشه دانلودها رو تک تک انجام داد ؟؟
برای من 2 3 تا رو با هم دانلود میکنه !! از کجا باید تنظیم کنم ؟
سلام دوستان خواهشا کمک کنید. تا شنبه باید تصمیم بگیرم بین ps4 یا pc . خاطر ps4 خیلی برام عزیزه. ولی از طرفی می خوام تا 5 م سیستم جمع بکنم. آخه pc یی که الان دارم خیلی دیگه ضعیف هست. حتی تو فایرفاکس هم کم میارم. گیمرم نه خیلی شدید ولی نمیتونم بی گیم روزو بگذرونم بنظرتون تا 5 م pc بجمعم یا کنسول بگیرم؟ شبیه ساز هم کار میکنم کم و بیش(ولاسکو:d)
مشاوره plz جفتشونو دوس دارم.
شما 2 تومن بزار بری کنسول و بازی هاشسلام دوستان خواهشا کمک کنید. تا شنبه باید تصمیم بگیرم بین ps4 یا pc . خاطر ps4 خیلی برام عزیزه. ولی از طرفی می خوام تا 5 م سیستم جمع بکنم. آخه pc یی که الان دارم خیلی دیگه ضعیف هست. حتی تو فایرفاکس هم کم میارم. گیمرم نه خیلی شدید ولی نمیتونم بی گیم روزو بگذرونم بنظرتون تا 5 م pc بجمعم یا کنسول بگیرم؟ شبیه ساز هم کار میکنم کم و بیش(ولاسکو:d)
مشاوره plz جفتشونو دوس دارم.
یه سوال داشتم هدست هایی غیر هدست های مخصوص ps4 بهش وصل میشن و قابل استفاده هستند؟؟؟
2. کلا تو انلاین PS4 هدست بدرد میخوره یا مثل PS3 از هدست استفاده نمیشه؟
یه سوال داشتم هدست هایی غیر هدست های مخصوص ps4 بهش وصل میشن و قابل استفاده هستند؟؟؟
2. کلا تو انلاین PS4 هدست بدرد میخوره یا مثل PS3 از هدست استفاده نمیشه؟
دوستان من میخوام بگیرم
فقط یک مشکل هست
این هم اونه که کسی با پارس انلاین به PSN وصل شده؟
دوستان چطوری میشه مثل PS3 بازی ها و اپدیت هارو با PC دانلود کرد و بعد انتقالش داد روی کنسول ؟! (PS3Prox)
روی کنسول خیلی سکته ست سرعت دانلود
دوستان چطوری میشه مثل PS3 بازی ها و اپدیت هارو با PC دانلود کرد و بعد انتقالش داد روی کنسول ؟! (PS3Prox)
روی کنسول خیلی سکته ست سرعت دانلود
براى اپديت ميتونيد از لينك زير كمك بگيريد
http://forum.bazicenter.com/thread83437/