هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من امارات ساختم ازت فقط ۲ تا ادرس میخواد که دوتاشم فقط فقط بزن dubey همین بعدم ایمیلو همینا هیچی نمیخواد
واسه تابستونم به نظرم بهترین بازی tlu هستکه چند ماه دیگه میاد به نظرم بتل ۴ رو هم اصلا نگیر هم چون مزخرفه هم چند وقت دیگه بتل جدیده میاد

Dubai یا Dubey :دی ؟

بتل جدی بیخوده؟ میخواستم بخرم ها :دی

سلام
من امارات ساختم ازت فقط ۲ تا ادرس میخواد که دوتاشم فقط فقط بزن dubey همین بعدم ایمیلو همینا هیچی نمیخواد
واسه تابستونم به نظرم بهترین بازی tlu هستکه چند ماه دیگه میاد به نظرم بتل ۴ رو هم اصلا نگیر هم چون مزخرفه هم چند وقت دیگه بتل جدیده میاد

- - -ویرایش - - -

اکانت استورتو شار‍ژ میکنی به قیمت بازی میری بازیرو میزنی بخره همین به اسمت اکانتت سبت میشه وقتی هم موقش شد میتونی دانلودش کنی

ممنون !
ولی منظورم خرید فیزیکی بازی هست.

Dubai یا Dubey :دی ؟

بتل جدی بیخوده؟ میخواستم بخرم ها :دی

Dubai من استباه نوشتم
بتل۴ هم واقعا مزخرفه بعد این همه وقت هنوز پر باگه بزاری جدیدرو بگیری خیلی بهتره

- - -ویرایش - - -

ممنون !
ولی منظورم خرید فیزیکی بازی هست.

استور سونی که فیزیکی فکر نکنم داشته باشه امازونم ایرانو فکر نکنم ساپورت کنه مگر اینکه اشنایی تو کشور دیگه باشه به ادرسه اون بگیری اون برات بفرسته

سلام دوستان
من چندتا سوال دارم دگ نخواستم تو تاپیم های مختلف بپرسم ممنون میشم اینجا جواب بدید
۱- من چند روز دگ میخواستم برم ps4 ریجن ۱ بگیرم که قیمتش رو 1600 گرفتم به نظرتون خوبه ؟
۲- من بخوام آنلاین بازی کنم باید psn plus بخرم دگ میخواستم بدونم قیمتش چنده و از کجا میشه خرید ؟
۳- الان بخوام دوتا بازی بگیرم کدوم ها بهتره ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من چندتا سوال دارم دگ نخواستم تو تاپیم های مختلف بپرسم ممنون میشم اینجا جواب بدید
۱- من چند روز دگ میخواستم برم ps4 ریجن ۱ بگیرم که قیمتش رو 1600 گرفتم به نظرتون خوبه ؟
۲- من بخوام آنلاین بازی کنم باید psn plus بخرم دگ میخواستم بدونم قیمتش چنده و از کجا میشه خرید ؟
۳- الان بخوام دوتا بازی بگیرم کدوم ها بهتره ؟
ممنون دوستان

1-قیمتش بد نیست ولی شاید جای دیگه ازون تر هم بتونی گیر بیاری. اما حتما با مهلت تست بگیر.
2-برای انلاین باید plus بخری .توی همین سایت(بازار سنتر)میتونی گیر بیاری. سایت های دیگه هم مثل ps4store.ir و dcinpc.com برای فروش دارند.ولی بنظرم یه psn کارت بخری "ارزون تر در میاد.
3_بازی هم بستگی به سلیقه خودت داره که از چه سبکی خوشت میاد .ولی این بازی ها برای شروع خوبن.
assassins creed iv
infamous second son
watch dags
wolfenistin
سبک های هر کدومشون هم با دیگری فرق میکنه.
موفق باشی

سلام ببخشید بازی های من روشون عربی نوشته رجین دو هستن حالا باید اکانت حتما امارات باشه برای اینکه کد های بازی ها مثلا یک ساعت گیم پلی رو جواب بده یا نه یانه میشه اکانت ماله انگلیس باشه بعداماراتاکانتش بهتره یا انگلیس

سلام ببخشید بازی های من روشون عربی نوشته رجین دو هستن حالا باید اکانت حتما امارات باشه برای اینکه کد های بازی ها مثلا یک ساعت گیم پلی رو جواب بده یا نه یانه میشه اکانت ماله انگلیس باشه بعداماراتاکانتش بهتره یا انگلیس
فقط ریجن بازی و ریجن اکانت باید یکی باشه
:)
امارات فک کنم 2 هست نه ؟
پس مشکلی نداره !

داداش واقعا ممنون که جواب دادی
فقط یه سوال اینکه اگه کنسول رو از سایت بخرم بهتره یا نه ؟ چون قیمت رو خوب میدن

اگه سايتش معتبر باشه چرا كه نه؟!
ولى شما كه تهرانى يه سر برى بازار فك كنم ارزونتر از سايت هاى فروش اينترنتى براتون در بياد.
اگه ممكنه آدرس اين سايتى كه ميگيد قيمتش مناسب هست رو برام پ خ كنيد.

داداش واقعا ممنون که جواب دادی
فقط یه سوال اینکه اگه کنسول رو از سایت بخرم بهتره یا نه ؟ چون قیمت رو خوب میدن

داداش فقط به ای دو نکته توجه کن.
1-از سایت معتبر خرید کن.
2-و حتما مهلت تست بگیر و توی اون مهلتی که داری"زیاد از کنسول استفاده کن تا از سلامت بودنش اگاه بشی.

سلام دوستان.ببخشید من 2-3 روز بیشتر نمیشه دستگاهمو گرفتم .دسته دستگاه دکمه های r2 و l2 قیژ قیژ میکنه.میخواستم بدونم کسی از دوستان این مشکلو نداشته؟کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید

دمتون گرم سوال قبلی رو جواب دادین یه سوال دیگه
1- من کنسولم و از سایت بخرم بهتره یا از مشهد؟؟؟ چون چن تا مغازه رفتم گرونتر میدادن
2- کارت psn با کارت ps plus چه فرقی داره ؟ کدوم بخرم ؟
3- با سرعت 500kb دان میکنم با این سرهت میشه راحت بازی کرد؟ چون تو بتل Ps3 بهضی وقتا Dc میشد

سلام
رفقا کسی میدونه بگه
من بخوام بفهمم اپدیت دستگاهم 1.62 یا 1.70 از کجا بفهمم؟

درود

برو تو قسمت System Setting و بعد System Information اونجا زده . . .

3- با سرعت 500kb دان میکنم با این سرهت میشه راحت بازی کرد؟ چون تو بتل Ps3 بهضی وقتا Dc میشد

پینگ مهمه نه این اعدادی که مخابرات و شرکت ها ارائه میدن . . .

پینگ 2رقمی باشه اصن 200kb باشی شرف داره ب این که پینگ 3رقمی باشه و 900Kb باشی! پینگ مهمه اونم از نوع دورقمی ش ک تو ایران آرزوست . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or