هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نمیشه گفت که همشون سالم هستن.
اما مشکل دارشون به ندرت پیدا میشه.
شما اگه می خواهی بخری "حتما یه مدت تست بگیر و از کنسول کار بکش.
اگه مشکلی داشته باشه "خودشو نشون میده.

آره فقط کار بکشید روز اول مثل ماشین آبندی بشه :D
من روز اول ساعت 10 روشن کردم تا 9 شب بازی کردم تا صبحم دانلود کرد رو استند بای :))

سوال:
من این کد ناک رو زدم ارور داد به نظرتون یعنی استفاده شده قبلا؟
اگر استفاده شده باشه چه اروری میده؟

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

آره فقط کار بکشید روز اول مثل ماشین آبندی بشه :D
من روز اول ساعت 10 روشن کردم تا 9 شب بازی کردم تا صبحم دانلود کرد رو استند بای :))

سوال:
من این کد ناک رو زدم ارور داد به نظرتون یعنی استفاده شده قبلا؟
اگر استفاده شده باشه چه اروری میده؟

فکر کنم باید ریجن بازی با ریجن اکانتت یکی باشه.

باندل ناک هست رجین دو ژاپن فک کنم رجین بازیم دو هست دیگه
منم که اکانت رجین دوه دیگه چرا ارور میده؟
نکنه کشورشم باید یکی باشه

ریجن دو ژاپن ریجن دو حساب نمیشه ! ( فکر کنم ریجن 3 حساب شه )
اکانت ژاپن بساز تو اون بزن.

ریجن دو ژاپن ریجن دو حساب نمیشه ! ( فکر کنم ریجن 3 حساب شه )
اکانت ژاپن بساز تو اون بزن.

داداش رجین دو ژاپن رجین دو هست دیگه :D رجین سه بود میزد سه دیگه
اکانت ژاپن بسازم زبانش انگلیسی میشه؟

سلام می خوام پلاس بخرم می خواستم ببینم کدشو می زنم که دیگه هیلتر نیست؟ بعد برای اکانتی پلاس می خرم که با اکتیو نیست و با پلاس اکانت دیگر کار می کنه مشکلی نیست چون اکتیو دستگاه نیست؟

داداش رجین دو ژاپن رجین دو هست دیگه :D رجین سه بود میزد سه دیگه
اکانت ژاپن بسازم زبانش انگلیسی میشه؟

میگم قبلا گفته بودم این کد رو یکی از بچه ها دانلود کرده بود . فکر کنم ریجن japan اکانت بازی کرده بود . میگفت همه بازیش japanese هست کلا هیچ english نداره .

سلام می خوام پلاس بخرم می خواستم ببینم کدشو می زنم که دیگه هیلتر نیست؟ بعد برای اکانتی پلاس می خرم که با اکتیو نیست و با پلاس اکانت دیگر کار می کنه مشکلی نیست چون اکتیو دستگاه نیست؟
نه نیست. بچه ها پلاس رو استفاده میکنن اینجا .
اکانتی پلاس میخری که با اکتیو نیست ؟ متوجه منظورت نمیشن.
هر اکانتی کده پلاس رو وارد کنی پلاس میشه ( البته ریجن اکانت و ریجن کارت باید یکی باشه ) .
مشکلی نباید باشه .

میگم قبلا گفته بودم این کد رو یکی از بچه ها دانلود کرده بود . فکر کنم ریجن japan اکانت بازی کرده بود . میگفت همه بازیش japanese هست کلا هیچ english نداره .

نه نیست. بچه ها پلاس رو استفاده میکنن اینجا .
اکانتی پلاس میخری که با اکتیو نیست ؟ متوجه منظورت نمیشن.
هر اکانتی کده پلاس رو وارد کنی پلاس میشه ( البته ریجن اکانت و ریجن کارت باید یکی باشه ) .
مشکلی نباید باشه .
سلام چرا با اکتیو الان می تونه انلاین کار کنه و بازی کنه مشکلی هست؟

سلام بچه ها یک سوال چند وقت پیش یک نفر داشت کیلزونش رو می فروخت ونوشته بود همی دی ال سی هارو دانلود کرده ولی با اینکه رجین بازی واکانت یکی بوده ولی بازم دی ال سی ها نصب نشده چون کلیزون مال یک کشور دیگه تواون رجین بوده حالا من برای همین بین اکانت انگلیس وامارات موندم لطفا راهنمایی کنید جواب بدین لطفا

بچها اگ میشه ب سوالاتم جواب بدین ممنون
۱-هدست با پی اس۴ همراهشه یا باس بخری۲-قابلیت ایست دانلود داره مثلا شاید برق بره دانلود از ادامه شروع میکنن؟۳-برا انلاین مشکلی نداره مثلا سروراش خوبم؟۴-اکانت سازیش راحته و ایک برا اکانت سازی و خرید محتوا برا بازی نیاز ب قندشکن داره چون یجا شنیدم ک نیاز داره؟۵-سرعت دانلود نسبت ب پی اس۳ بهتر شده؟

بچها اگ میشه ب سوالاتم جواب بدین ممنون
۱-هدست با پی اس۴ همراهشه یا باس بخری۲-قابلیت ایست دانلود داره مثلا شاید برق بره دانلود از ادامه شروع میکنن؟۳-برا انلاین مشکلی نداره مثلا سروراش خوبم؟۴-اکانت سازیش راحته و ایک برا اکانت سازی و خرید محتوا برا بازی نیاز ب قندشکن داره چون یجا شنیدم ک نیاز داره؟۵-سرعت دانلود نسبت ب پی اس۳ بهتر شده؟

گزینه 1 خیر . باید 250الی 440هزینه کنی یکی بخری:دی . 2 خیر فک نکنم . . آخه آپدیتهاش و بازی ها ی دانلودی در اصل حجمی ندارن ولی بره ما با این نت مون پرحجم ب نظر مییاد:دی .3.خیر مشکی نداره سرور ها که خوبه نتت هم باید خوب باشه .

4.اکانت ساختنش که راحته ولی نت خوب میخواد:دی نت خوب داشته باشی قندشکن هم نیاز نیست .5سرعت دانلود و آپلودو آی نمیدونم پینگ همه چی بسته گی ب نت شما داره

پ ن : واقعا یه محقق تحقیق کنه میبینه که چقدر ایرانی ها دغدغه دارن حتی بره خرید یه کنسول 400دلاری :دی چقد دنیای ما کوچیکه خدایا:(

سلام اقا من تو این چند هفته شاید ps4 بگیرم...
خواستم بپرسم که توی تهران جایی هست که bundle infamous رو با قیمت مناسب بفروشه ؟
اگه میشه با شماره و ادرس PM کنید خیلی ممنون..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or