بچه ها شما خریدید کیسه ی دوال شوک باز بود ؟
اره منتهی رو دسته هاش نایلون کشیده بود
بچه ها شما خریدید کیسه ی دوال شوک باز بود ؟
دوستان در یک بازه ی 5 ساله. مخارج ps4 بیشتر خواهد بود یا یه pc 5 میلیونی؟
مشکلی نداره باید تبدیل مربوط رو بخریآخرش میشه ps4 رو با مبدل به یه مانیتور بدون hdmi وصلید؟ (LCD هست. FARASOO LAVAN )
سلام عزیز جان دانگل هر یک از هدستها فقط به خوده ان هدست میخوره و مخصوص استفاده خوده ان هدست هست پس به هدست دیگه چه پلاس باشه چه گلد نمیخوره و سینک نمیشهسلام،
کسی می دونه وایرالس آداپتر-Dongle-هدست Pulse Elite با Gold Wireless سینک میشه یا نه؟لطفا کسایی که دارن یه تست بکنن...
مدل lcd از رو کارتونش در بیار و تو ایترنت سرچ کن همه مشخصاتش مشخص میشهسلام به همه
من از کجا بفهم تلوزیونم فول اچ دی هست یا نه؟ کابل اچ دی آم ای داره البته ال سی دی سامسونگ برای 7 سال پیش
من کیسم رو وصل کرده بودم رزلوشن کامپیوتر رو گذاشتم رو 1080 نشون می داد مشکلی نداشت یعنی تلوزیون فول اچ دی ؟
این مشکلی که داری خیلی کم اتفاق میفته و از خوده کنسول هست ریجن کنسول شما چند هست و تولید کدام یک از ماهای میلادی میباشد اگر از ماه نوانبر و دسامر 2013 باشه من دیدم بعضی از کنسولها به این شکل عمل میکنن تنها راه چاره هم باید همان اول میبردی به فروشنده نشان میدادی برات عوض میکرد حالا اگر زود خریدی تا دیر نشده ببر به فروشنده نشان بده شاید برایتان عوض کردسلام دوستان...
این PS4 که بنده گرفتم یک مشکل عجیب داره که ممنون میشم دوستان کمک کنند.
کنسول از همه نظر سالم هست و باهاش بازی میکنم و ایرادی نداره ولی وقتی خاموش میکنم و بعد از یه مدت میام که بازی کنم کنسول روشن نمیشه.یعنی بوق روشن شدن میزنه ولی روشن نمیشه(اون بوق ظاهرا از برق ذخیره شده در خازن هاست)
مثل این میمونه که برق به کنسول نمیرسه.بعد از ور رفتن با کابل کنسول روشن میشه(بعضی موقع ها با یک دست زدن کوچک و بعضی موقع ها لعد از نیم ساعت ور رفتن)
کابل رو هم عوض کردم ولی هنوز همین مشکل رو دارم و نمیدونم واقعا مشکل از کابل هست یا کنسول...
از طرفی همون کابل رو از پشت کنسول در میارم و میزنم به شارژر باطری و روشنش میکنه...
حالا اگر دوستان کسی میتونه کمک کنم ممنون میشم از راهنماییش...
PS4 محافظ داخلی نداره که یه موقع به خاطر نوسان برق خودش جریان رو قطع کنه؟
کنسول سپتامبر 2013 هست.از کسی هم که خریدم به شرط تست هست و از اون نظرها مشکلی نداره و فقط میخوام ببینم اگر مشکل از خود کنسول نیست کنسول رو از دست ندم چون قیمتش مناسبه...این مشکلی که داری خیلی کم اتفاق میفته و از خوده کنسول هست ریجن کنسول شما چند هست و تولید کدام یک از ماهای میلادی میباشد اگر از ماه نوانبر و دسامر 2013 باشه من دیدم بعضی از کنسولها به این شکل عمل میکنن تنها راه چاره هم باید همان اول میبردی به فروشنده نشان میدادی برات عوض میکرد حالا اگر زود خریدی تا دیر نشده ببر به فروشنده نشان بده شاید برایتان عوض کرد
اون چراغ که طبیعی هستکنسول سپتامبر 2013 هست.از کسی هم که خریدم به شرط تست هست و از اون نظرها مشکلی نداره و فقط میخوام ببینم اگر مشکل از خود کنسول نیست کنسول رو از دست ندم چون قیمتش مناسبه...
خود فروشنده میگه چنین مشکلی نداشته...
از طرفی سوال دیگه اینکه من اطلاع دقیقی از چراغ روی کنسول ندارم ولی کنسول من وقتی روشن میشه ابتدا چراغ آبی دوسه باری خاموش و روشن میشه(چشمک میزنه) و با رسیدن به صفحه یوزر به رنگ سفید تغییر رنگ میده و ثابت میمونه.وضعیت چراغ طبیعیه؟
در رابطه با اون کسی که خریدم ازش هنوز براش هزینه رو واریز نکردم و دوسه روزی هست دارم کنسول رو تست میکنم که این مشکل سه چهار بار پیش اومده...اون چراغ که طبیعی هست
اما دستگاه نباید چنین حالتی داشته باشه
امکان هست حتما عوض کن
ممکنه در اینده بیشتر بشه ... در کل وقتی خرج میکنی دستگاه رو نو و مورده اطمینان بگیر که چنین مشکلاتی نداشته باشه
موفق باشی.
بازی رو که گفته بودی داداش میدونم ژاپنیه کد مونده همینجوری گفتم دانلودش کنم دیگه از خیر فروشش گذشتم فقط با اکانت خودم دانلود نشدمیگم قبلا گفته بودم این کد رو یکی از بچه ها دانلود کرده بود . فکر کنم ریجن japan اکانت بازی کرده بود . میگفت همه بازیش japanese هست کلا هیچ english نداره .
نه نیست. بچه ها پلاس رو استفاده میکنن اینجا .
اکانتی پلاس میخری که با اکتیو نیست ؟ متوجه منظورت نمیشن.
هر اکانتی کده پلاس رو وارد کنی پلاس میشه ( البته ریجن اکانت و ریجن کارت باید یکی باشه ) .
مشکلی نباید باشه .
کابل رو میتونی تست کنی ببینی مشکل از کابل هست یا نهدر رابطه با اون کسی که خریدم ازش هنوز براش هزینه رو واریز نکردم و دوسه روزی هست دارم کنسول رو تست میکنم که این مشکل سه چهار بار پیش اومده...
مثل این میمونه که یه محافظ برق رو قطع کنه...
از طرفی کنسول سالم هست و از طرفی این مشکل خیلی روی اعصابه چون نمیدونم از چیه...
یه موقع با تکون دادن کابل حل میشه و یه موقع دیگه نمیشه...
بازم کابل بگیرم ببینم چی میشه...
راستی کابل PS3 هم بهش میخوره دیگه؟فرقی نداره؟
D:بازی رو که گفته بودی داداش میدونم ژاپنیه کد مونده همینجوری گفتم دانلودش کنم دیگه از خیر فروشش گذشتم فقط با اکانت خودم دانلود نشد
میخواستم اکانت ژاپن بسازم یادته فرانسه ساخته بودم همش فرانسوی بود اینم میترسم کلا ژاپنی بنویسه همه چیو نفهمم حالا بازی رو میشه یه کاریش کرد زبانش ژاپنی باشه