هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آخرش میشه ps4 رو با مبدل به یه مانیتور بدون hdmi وصلید؟ (LCD هست. FARASOO LAVAN )
مشکلی نداره باید تبدیل مربوط رو بخری
منتها اگر مانیتورت 1080 نیست باید Ps4 رو روی 480-720 بزاری بسته به وضوح توصیر مانیتورت که تصویر بده.

سلام به همه
من از کجا بفهم تلوزیونم فول اچ دی هست یا نه؟ کابل اچ دی آم ای داره البته ال سی دی سامسونگ برای 7 سال پیش
من کیسم رو وصل کرده بودم رزلوشن کامپیوتر رو گذاشتم رو 1080 نشون می داد مشکلی نداشت یعنی تلوزیون فول اچ دی ؟

سلام دوستان...
این PS4 که بنده گرفتم یک مشکل عجیب داره که ممنون میشم دوستان کمک کنند.
کنسول از همه نظر سالم هست و باهاش بازی میکنم و ایرادی نداره ولی وقتی خاموش میکنم و بعد از یه مدت میام که بازی کنم کنسول روشن نمیشه.یعنی بوق روشن شدن میزنه ولی روشن نمیشه(اون بوق ظاهرا از برق ذخیره شده در خازن هاست)
مثل این میمونه که برق به کنسول نمیرسه.بعد از ور رفتن با کابل کنسول روشن میشه(بعضی موقع ها با یک دست زدن کوچک و بعضی موقع ها لعد از نیم ساعت ور رفتن)
کابل رو هم عوض کردم ولی هنوز همین مشکل رو دارم و نمیدونم واقعا مشکل از کابل هست یا کنسول...
از طرفی همون کابل رو از پشت کنسول در میارم و میزنم به شارژر باطری و روشنش میکنه...
حالا اگر دوستان کسی میتونه کمک کنم ممنون میشم از راهنماییش...
PS4 محافظ داخلی نداره که یه موقع به خاطر نوسان برق خودش جریان رو قطع کنه؟

سلام،
کسی می دونه وایرالس آداپتر-Dongle-هدست Pulse Elite با Gold Wireless سینک میشه یا نه؟لطفا کسایی که دارن یه تست بکنن...
سلام عزیز جان دانگل هر یک از هدستها فقط به خوده ان هدست میخوره و مخصوص استفاده خوده ان هدست هست پس به هدست دیگه چه پلاس باشه چه گلد نمیخوره و سینک نمیشه

سلام به همه
من از کجا بفهم تلوزیونم فول اچ دی هست یا نه؟ کابل اچ دی آم ای داره البته ال سی دی سامسونگ برای 7 سال پیش
من کیسم رو وصل کرده بودم رزلوشن کامپیوتر رو گذاشتم رو 1080 نشون می داد مشکلی نداشت یعنی تلوزیون فول اچ دی ؟
مدل lcd از رو کارتونش در بیار و تو ایترنت سرچ کن همه مشخصاتش مشخص میشه

سلام دوستان...
این PS4 که بنده گرفتم یک مشکل عجیب داره که ممنون میشم دوستان کمک کنند.
کنسول از همه نظر سالم هست و باهاش بازی میکنم و ایرادی نداره ولی وقتی خاموش میکنم و بعد از یه مدت میام که بازی کنم کنسول روشن نمیشه.یعنی بوق روشن شدن میزنه ولی روشن نمیشه(اون بوق ظاهرا از برق ذخیره شده در خازن هاست)
مثل این میمونه که برق به کنسول نمیرسه.بعد از ور رفتن با کابل کنسول روشن میشه(بعضی موقع ها با یک دست زدن کوچک و بعضی موقع ها لعد از نیم ساعت ور رفتن)
کابل رو هم عوض کردم ولی هنوز همین مشکل رو دارم و نمیدونم واقعا مشکل از کابل هست یا کنسول...
از طرفی همون کابل رو از پشت کنسول در میارم و میزنم به شارژر باطری و روشنش میکنه...
حالا اگر دوستان کسی میتونه کمک کنم ممنون میشم از راهنماییش...
PS4 محافظ داخلی نداره که یه موقع به خاطر نوسان برق خودش جریان رو قطع کنه؟
این مشکلی که داری خیلی کم اتفاق میفته و از خوده کنسول هست ریجن کنسول شما چند هست و تولید کدام یک از ماهای میلادی میباشد اگر از ماه نوانبر و دسامر 2013 باشه من دیدم بعضی از کنسولها به این شکل عمل میکنن تنها راه چاره هم باید همان اول میبردی به فروشنده نشان میدادی برات عوض میکرد حالا اگر زود خریدی تا دیر نشده ببر به فروشنده نشان بده شاید برایتان عوض کرد

این مشکلی که داری خیلی کم اتفاق میفته و از خوده کنسول هست ریجن کنسول شما چند هست و تولید کدام یک از ماهای میلادی میباشد اگر از ماه نوانبر و دسامر 2013 باشه من دیدم بعضی از کنسولها به این شکل عمل میکنن تنها راه چاره هم باید همان اول میبردی به فروشنده نشان میدادی برات عوض میکرد حالا اگر زود خریدی تا دیر نشده ببر به فروشنده نشان بده شاید برایتان عوض کرد
کنسول سپتامبر 2013 هست.از کسی هم که خریدم به شرط تست هست و از اون نظرها مشکلی نداره و فقط میخوام ببینم اگر مشکل از خود کنسول نیست کنسول رو از دست ندم چون قیمتش مناسبه...
خود فروشنده میگه چنین مشکلی نداشته...
از طرفی سوال دیگه اینکه من اطلاع دقیقی از چراغ روی کنسول ندارم ولی کنسول من وقتی روشن میشه ابتدا چراغ آبی دوسه باری خاموش و روشن میشه(چشمک میزنه) و با رسیدن به صفحه یوزر به رنگ سفید تغییر رنگ میده و ثابت میمونه.وضعیت چراغ طبیعیه؟

کنسول سپتامبر 2013 هست.از کسی هم که خریدم به شرط تست هست و از اون نظرها مشکلی نداره و فقط میخوام ببینم اگر مشکل از خود کنسول نیست کنسول رو از دست ندم چون قیمتش مناسبه...
خود فروشنده میگه چنین مشکلی نداشته...
از طرفی سوال دیگه اینکه من اطلاع دقیقی از چراغ روی کنسول ندارم ولی کنسول من وقتی روشن میشه ابتدا چراغ آبی دوسه باری خاموش و روشن میشه(چشمک میزنه) و با رسیدن به صفحه یوزر به رنگ سفید تغییر رنگ میده و ثابت میمونه.وضعیت چراغ طبیعیه؟
اون چراغ که طبیعی هست
اما دستگاه نباید چنین حالتی داشته باشه
امکان هست حتما عوض کن
ممکنه در اینده بیشتر بشه ... در کل وقتی خرج میکنی دستگاه رو نو و مورده اطمینان بگیر که چنین مشکلاتی نداشته باشه
موفق باشی.

اون چراغ که طبیعی هست
اما دستگاه نباید چنین حالتی داشته باشه
امکان هست حتما عوض کن
ممکنه در اینده بیشتر بشه ... در کل وقتی خرج میکنی دستگاه رو نو و مورده اطمینان بگیر که چنین مشکلاتی نداشته باشه
موفق باشی.
در رابطه با اون کسی که خریدم ازش هنوز براش هزینه رو واریز نکردم و دوسه روزی هست دارم کنسول رو تست میکنم که این مشکل سه چهار بار پیش اومده...
مثل این میمونه که یه محافظ برق رو قطع کنه...
از طرفی کنسول سالم هست و از طرفی این مشکل خیلی روی اعصابه چون نمیدونم از چیه...
یه موقع با تکون دادن کابل حل میشه و یه موقع دیگه نمیشه...
بازم کابل بگیرم ببینم چی میشه...
راستی کابل PS3 هم بهش میخوره دیگه؟فرقی نداره؟

میگم قبلا گفته بودم این کد رو یکی از بچه ها دانلود کرده بود . فکر کنم ریجن japan اکانت بازی کرده بود . میگفت همه بازیش japanese هست کلا هیچ english نداره .

نه نیست. بچه ها پلاس رو استفاده میکنن اینجا .
اکانتی پلاس میخری که با اکتیو نیست ؟ متوجه منظورت نمیشن.
هر اکانتی کده پلاس رو وارد کنی پلاس میشه ( البته ریجن اکانت و ریجن کارت باید یکی باشه ) .
مشکلی نباید باشه .
بازی رو که گفته بودی داداش میدونم ژاپنیه کد مونده همینجوری گفتم دانلودش کنم دیگه از خیر فروشش گذشتم فقط با اکانت خودم دانلود نشد
میخواستم اکانت ژاپن بسازم یادته فرانسه ساخته بودم همش فرانسوی بود اینم میترسم کلا ژاپنی بنویسه همه چیو نفهمم حالا بازی رو میشه یه کاریش کرد زبانش ژاپنی باشه

در رابطه با اون کسی که خریدم ازش هنوز براش هزینه رو واریز نکردم و دوسه روزی هست دارم کنسول رو تست میکنم که این مشکل سه چهار بار پیش اومده...
مثل این میمونه که یه محافظ برق رو قطع کنه...
از طرفی کنسول سالم هست و از طرفی این مشکل خیلی روی اعصابه چون نمیدونم از چیه...
یه موقع با تکون دادن کابل حل میشه و یه موقع دیگه نمیشه...
بازم کابل بگیرم ببینم چی میشه...
راستی کابل PS3 هم بهش میخوره دیگه؟فرقی نداره؟
کابل رو میتونی تست کنی ببینی مشکل از کابل هست یا نه
اما برای دوسه روز تست 3-4 بار که هیچی 2 بارشم عادی نیست.
اگر کابل عوض کردی مشکل پابرجا بود 100% عوض کن کنسول رو
موفق باشی .

- - -ویرایش - - -

بازی رو که گفته بودی داداش میدونم ژاپنیه کد مونده همینجوری گفتم دانلودش کنم دیگه از خیر فروشش گذشتم فقط با اکانت خودم دانلود نشد
میخواستم اکانت ژاپن بسازم یادته فرانسه ساخته بودم همش فرانسوی بود اینم میترسم کلا ژاپنی بنویسه همه چیو نفهمم حالا بازی رو میشه یه کاریش کرد زبانش ژاپنی باشه
D:
Sorry
yes
یادم رفته بود . برای ساخت اکانت japanese هم تو Utube سرچ کن هست .
مشکلی نباید باشه :)

سلام دوستان لطفا اعلام کنید با چه پینگی دارین چه بازی میزنین (با لگ کم البته.) دیوونه شدم. یکی میگه زیر 50 یکی زیر 100 یکی زیر 150 یکی زیر 200 یکی زیر 250 یکی میگه دارم با پینگ 300 بازی میکنم WTF؟ :| چند درصد مشکل PLEASE WAIT دارین؟ چند درصد سرعتتون کمه؟

یه زمانی بن ویوا نمیذاشت حال کنیم حالا اینا. خدا یعنی میشه من بی مشکل کنسولی بشم؟:-/
نمیشه:|
علی رقم میل باطنی ممکنه به ماکرو گردش کنم. لطفا بی طرف تو PM معایب و مزایاشو بگید. فن بازی ممنوع!!!!!!

با سلام
امیدوارماینجا جاش باشه که میپرسم
دوستان من چند روزی هست که دنبال خرید کنسول هستم و اینکه ps4 بازیای گرونی داره و ظاهرا هک نشده
حالا بنظرتون من s3 بگیرم یا ps4 و اینکه ps 3 تا چه زمانی ساپورت میشه؟ یا اینکه صبر کنم که 4 هک بشه و راحت دیگه با این کنسول بازی کنم؟ بهرحال راهنمایی کنین که چه کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or