هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اين تعويض بازي ها چطوريه ؟ مغازه هاي پشت شهرداري همون توپخونه خودمون اين كارو ميكنن يعني من الان بازي infamous كه مثلا واسه ٦ماه پيش هست ببرم با 20 سر يه tlou:rm ميدن ؟

والا اگه مظور شما این هست که بازی بریزین و بدون دیسک بازی کنین امکان نداره
نه داداش میگم هارددستگاه روبازکنم ببرم بازی بریزم داخلش بعدنصبش کنم رودستگاه میشه یانه شرایطم جوریه که نمیتونم خوددستگاه روببرم

دوستان اين تعويض بازي ها چطوريه ؟ مغازه هاي پشت شهرداري همون توپخونه خودمون اين كارو ميكنن يعني من الان بازي infamous كه مثلا واسه ٦ماه پيش هست ببرم با 20 سر يه tlou:rm ميدن ؟

20 ت جنگ مگه دادا؟ بازی جدید تو ماه اول کمتر از 230 تا 200 نیست به مرور قیمتش پایین میاد

سلام دوستان.ببخشید من 2-3 روز بیشتر نمیشه دستگاهمو گرفتم .دسته دستگاه دکمه های r2 و l2 قیژ قیژ میکنه.میخواستم بدونم کسی از دوستان این مشکلو نداشته؟کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
اره یاد دارم دوستانی بودن که مشکل مشابه داشتن
این کلیدها از جا در میاد و دسته هم میشه باز کرد. کاره زیاد سختی نیست. توی UTube کلی ویدیو هست در رابطه با تمیز کاری دسته . سرچ کنی میاد.

دمتون گرم سوال قبلی رو جواب دادین یه سوال دیگه
1- من کنسولم و از سایت بخرم بهتره یا از مشهد؟؟؟ چون چن تا مغازه رفتم گرونتر میدادن
2- کارت psn با کارت ps plus چه فرقی داره ؟ کدوم بخرم ؟
3- با سرعت 500kb دان میکنم با این سرهت میشه راحت بازی کرد؟ چون تو بتل Ps3 بهضی وقتا Dc میشد
2. کارت PSN در واقع شامله مبلغ میشه که به اکانتتون وارید میشه و میتونید باهاش خرید کنید و کارت PLUS در واقع اکانت شما رو از معمولی به PLUS تغییر میده ( پلاس شامل بازی کردن انلاین - بازیهای مجانی - تخفیف - online storage میشه )
3. باید ping رو با سروره لندن تست بگیری . زیره 180 باشه با packet loss کم میتونی بازی کنی . دلیله dc شدن زیاد هم پینگ هم packet loss بالاست .

نه داداش میگم هارددستگاه روبازکنم ببرم بازی بریزم داخلش بعدنصبش کنم رودستگاه میشه یانه شرایطم جوریه که نمیتونم خوددستگاه روببرم
همچین امکانی اصلا وجود نداره ...
بازی فقط از یک طریق روی دستگاه نصب میشه اونم این هست که DISC بره داخل. به صورت اتون نصب میشه و بعد بازی اجرا میشه ( البته فقط وقتی هم اجرا میشه که DISC مربوطه داخل دستگاه باشه )
در صورت خریده انلاین هم فقط با اکانتی که خریده شده بازی مستقیم به دستگاه دانلود میشه و میشه بازی کرد.

اگر به صورت دیجیتالی بخرید بله ممکنه تخفیف بخوره و فیمتش کم باشه بازی زیر 100 ت فکرش هم نکنید و 100 ت هم بازی خیلی قدیمی و کم فروش خواهد بود

دیجیتالی که فقط پول کارت psn ش میشه 150تومن :دی

پ ن : کسی نگفت به من که تاریخ ریجن 2 سفارش ژاپن باندل کنک رو ازکحا بفهمم :(

ریجن 1ها فقط تاریخ دارن!

باندل ها هم خرابی داشتن؟

دیجیتالی که فقط پول کارت psn ش میشه 150تومن :دی

پ ن : کسی نگفت به من که تاریخ ریجن 2 سفارش ژاپن باندل کنک رو ازکحا بفهمم :(

ریجن 1ها فقط تاریخ دارن!

باندل ها هم خرابی داشتن؟
لانچ ژاپن کلا 2014 بوده از این نظر خیالت راحت باشه
تا الان که مورد خرابی از رجین 2 ژاپن ندیدم (خودمم همینو دارم)

سلام بچه ها یک سوال چند وقت پیش یک نفر داشت کیلزونش رو می فروخت ونوشته بود همی دی ال سی هارو دانلود کرده ولی با اینکه رجین بازی واکانت یکی بوده ولی بازم دی ال سی ها نصب نشده چون کلیزون مال یک کشور دیگه تواون رجین بوده حالا من برای همین بین اکانت انگلیس وامارات موندم لطفا راهنمایی کنید

سلام
یک. بعضی از بازی هارو اونطوری که گفتی میشه بعضی هارو هم نیازی به اون ده دلاره نیست
دو.نامحدوده

Sent from my M75GC702G using Tapatalk

درمورد برق خونه بهتره یک ups بگیری که برق رفت خاموش نشه
بعد خودت خاموشش کن
اینطوری بهتره چون وقتی برق بره ممکنه اسیب ببینه

توی قسمت ps4 توی انجمن یکی برنامشو گذاشته
اموزش هم داره
برو بگیر منم تستش کردم کار میکنه

دوستان یک سوال
من با وایرلس که وصل میشم nat type 2 هست اما با لن که وصل میشم nat type 3 میشه
کسی میدونه چه کنم؟

یک سوال دیگر
توی بازی warframe که رایگان هم هست سرعت دانلود اپدیت نهایتا دویست بایت بر ثانیه هست
کسی میدونه چرا سرعت تقسیم بر هزار شده؟

میشه لینک بدید
راسته که میگن رجیون 2 سرعت بهتری میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or