هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان من کنسول پلی4 رو تازه خریدم و یه ایدی دارم که پلاس هم هست ریجن 2 وقتی میخوام بزنم روی پلی4 اکتیوش کنم این پیغام میده
Connot sign in using another player's sign-in ID
این میگه یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه ولی من کنسولم رو دی اکتیو کردم بعدشم رمزشو عوض کردم ولی باز هم نمیشه همین ارور میده خیلی عجیبه
نمیدونم چه مرگشه دیگه مخم به جای ختم نمیده

سلام دوستان من میخوام از طریق کنسول بازی دانلود کنم اما تو کنسول سرعتم پایینه در حالی که تو pc بالای 500 هستش چیکار باید کنم؟البته چند روزیه سرعت پارس آنلاین پایین اومده
راستی کنسول تازه خرید برای march2014 هستش وقتی 3ساعت بازی کردم دستگاه خاموش بود اما از پشت دستگاه یه صدای ریزی میویمد خیلی باید دقت کنی بشنوی بردم پیش طرف تست کرد گفت از سه راهیت بوده اومدم امتحان کردم دیگه ایرادی نداشت یعنی از سه راهی بوده؟!

سلام دوستان من ميخواستم ps4 بگيرم فقط دو تا سوال اوليش اينكه بازي هاى ps3 رو ميشه با پرداخت 10 دلار رو ps4 بازى كرد؟
و دوميشم اينكه مدتش چه قدره؟ چون شنيدم محدوده!
ممنون از پاسختون

سلام
یک. بعضی از بازی هارو اونطوری که گفتی میشه بعضی هارو هم نیازی به اون ده دلاره نیست
دو.نامحدوده

Sent from my M75GC702G using Tapatalk

یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

درمورد برق خونه بهتره یک ups بگیری که برق رفت خاموش نشه
بعد خودت خاموشش کن
اینطوری بهتره چون وقتی برق بره ممکنه اسیب ببینه

سلام دوستان من میخوام از طریق کنسول بازی دانلود کنم اما تو کنسول سرعتم پایینه در حالی که تو pc بالای 500 هستش چیکار باید کنم؟البته چند روزیه سرعت پارس آنلاین پایین اومده
راستی کنسول تازه خرید برای march2014 هستش وقتی 3ساعت بازی کردم دستگاه خاموش بود اما از پشت دستگاه یه صدای ریزی میویمد خیلی باید دقت کنی بشنوی بردم پیش طرف تست کرد گفت از سه راهیت بوده اومدم امتحان کردم دیگه ایرادی نداشت یعنی از سه راهی بوده؟!

توی قسمت ps4 توی انجمن یکی برنامشو گذاشته
اموزش هم داره
برو بگیر منم تستش کردم کار میکنه

دوستان یک سوال
من با وایرلس که وصل میشم nat type 2 هست اما با لن که وصل میشم nat type 3 میشه
کسی میدونه چه کنم؟

یک سوال دیگر
توی بازی warframe که رایگان هم هست سرعت دانلود اپدیت نهایتا دویست بایت بر ثانیه هست
کسی میدونه چرا سرعت تقسیم بر هزار شده؟

Last edited by a moderator:
یک سوال دیگر
توی بازی warframe که رایگان هم هست سرعت دانلود اپدیت نهایتا دویست بایت بر ثانیه هست
کسی میدونه چرا سرعت تقسیم بر هزار شده؟

DNS رو امتحان کردی بودی اره ؟
8.8.8.8
8.8.4.4
اگر ok نمیشه به نظرم از همون BayLife بگیر و راحت بریز !

دوستان یک سوال
من با وایرلس که وصل میشم nat type 2 هست اما با لن که وصل میشم nat type 3 میشه
کسی میدونه چه کنم؟

این رو امتحان کن !
برو توی تنظیماته مودمت و UPNP رو پیدا کن و تیک بزن و مودم رو ریست کن باید ok بشه.

سلام
دوستان من کنسول پلی4 رو تازه خریدم و یه ایدی دارم که پلاس هم هست ریجن 2 وقتی میخوام بزنم روی پلی4 اکتیوش کنم این پیغام میده
Connot sign in using another player's sign-in ID
این میگه یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه ولی من کنسولم رو دی اکتیو کردم بعدشم رمزشو عوض کردم ولی باز هم نمیشه همین ارور میده خیلی عجیبه
نمیدونم چه مرگشه دیگه مخم به جای ختم نمیده
احتمالا داری id و pass رو روی یک user حاضر میده .
دستت رو روی ps button روی دسته نگه داری بعد گزینه Log out رو بزن بعد گزینه New user رو بزن .
اگر همچنان اروره مشابه گرفتی برو توی سایت
https://account.sonyentertainmentnetwork.com
کلا اکانت رو از اونجا de active کن .

دوستان camera ی ps4 چیکارا میکنه؟

الان فقط چند تا بازی تو THE ROOM هست که می توانید انجام دهید وگر نه الان گیم جدید تا به حال براش نیامده.

فکر کنم به عنوان دوربین از SKYPE هم میشه استفاده کرد ولی خوب ایران شیلتر هست.

سلام من می خوام یک اکانت امارات بسازم مشخسات ازکجا براش پیدا کنم بعد ببخشید دفعه اول که من کنسول رو به اینترنت وصل کردم فقط اپدیت دستگاه رو دانلود کرد واپدیت بازی ها رو دانلود نکرد بعد دفعه دومم که امروز بود و وصلش کردم باز هم دانلود نکرد باید چه کارکنم بعد میشه دو سه تا بازی خوب میخاب برای تابستون بخرم چی پیشنهاد می کنید فعلا اینفموس واساسین دارم

سلام من می خوام یک اکانت امارات بسازم مشخسات ازکجا براش پیدا کنم بعد ببخشید دفعه اول که من کنسول رو به اینترنت وصل کردم فقط اپدیت دستگاه رو دانلود کرد واپدیت بازی ها رو دانلود نکرد بعد دفعه دومم که امروز بود و وصلش کردم باز هم دانلود نکرد باید چه کارکنم بعد میشه دو سه تا بازی خوب میخاب برای تابستون بخرم چی پیشنهاد می کنید فعلا اینفموس واساسین دارم

درود

امارات دقیق مشخاصتشو نمیدونم! زمون PS3 هم امارات ساختم یه چی الکی زدم قبول کرد:دی

ولی بره آمریکا و اروپا میخوای بسازی اینا هست

US :
State : California
City : Los Angeles
Postal code : 90002

......................
برای اکانت اروپا :
UK :
State : London
City : Avery Hill
Postal code :
E10 6FG

پ ن : اگه دستگاه ت ریجن 1 هست بهتره آمریکا بسازی. . . . . . . . .

آپدیت چه بازی ای منظورتون هست؟

بازی خوب هم Killzone Shadow Fall + Battelfield4

بازم هست زیاده . . . .

اگه فوتبال دوست داری fifa14 رو از دست نده میتونی آپدیتش هم کنی جامجهانی بیاد ایران رو ورداری با نیجریه بزنی :D

DNS رو امتحان کردی بودی اره ؟
8.8.8.8
8.8.4.4
اگر ok نمیشه به نظرم از همون BayLife بگیر و راحت بریز !

این رو امتحان کن !
برو توی تنظیماته مودمت و UPNP رو پیدا کن و تیک بزن و مودم رو ریست کن باید ok بشه.

احتمالا داری id و pass رو روی یک user حاضر میده .
دستت رو روی ps button روی دسته نگه داری بعد گزینه Log out رو بزن بعد گزینه New user رو بزن .
اگر همچنان اروره مشابه گرفتی برو توی سایت
https://account.sonyentertainmentnetwork.com
کلا اکانت رو از اونجا de active کن .

دی ان اس که کلا همون میذارم
با اون برنامه هم نمیشه چون دانلود درون برنامه ای هست
اون تیک رو هم زدم قبلا
حالا شما چی میگی؟
کس دیگه ای میدونه باید چه کنم؟

میشه لطفا کامل تر توضیح بدید

سلام
من امارات ساختم ازت فقط ۲ تا ادرس میخواد که دوتاشم فقط فقط بزن dubey همین بعدم ایمیلو همینا هیچی نمیخواد
واسه تابستونم به نظرم بهترین بازی tlu هستکه چند ماه دیگه میاد به نظرم بتل ۴ رو هم اصلا نگیر هم چون مزخرفه هم چند وقت دیگه بتل جدیده میاد

- - -ویرایش - - -

برای خرید و پیش خرید از ps store یا amazon باید چی کار کرد مثلا الان من بخوام اگه uncharted 4 پیش خرید باید چی کار کنم؟
ممنون!

اکانت استورتو شار‍ژ میکنی به قیمت بازی میری بازیرو میزنی بخره همین به اسمت اکانتت سبت میشه وقتی هم موقش شد میتونی دانلودش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or