هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان لطفا اعلام کنید با چه پینگی دارین چه بازی میزنین (با لگ کم البته.) دیوونه شدم. یکی میگه زیر 50 یکی زیر 100 یکی زیر 150 یکی زیر 200 یکی زیر 250 یکی میگه دارم با پینگ 300 بازی میکنم WTF؟ :| چند درصد مشکل PLEASE WAIT دارین؟ چند درصد سرعتتون کمه؟

یه زمانی بن ویوا نمیذاشت حال کنیم حالا اینا. خدا یعنی میشه من بی مشکل کنسولی بشم؟:-/
نمیشه:|
علی رقم میل باطنی ممکنه به ماکرو گردش کنم. لطفا بی طرف تو PM معایب و مزایاشو بگید. فن بازی ممنوع!!!!!!
سلام
ببین عزیز شما با ping 500 هم میتونی بری توی سرور بازی کنی اما خب delay و lag میفته و اعصاب خورد کن میشه.
به نظره من متوسطش این هست که پینگت با سروره لندن کمتر یا حوالی 180 باشه میتونی بازی کنی "راحت " در ضمن باید تست بگیری ببینی نتت packet loss کم داشته باشه یا اصلا نداشته باشه. NAT TYPE هم 2 کنی خیلی توی بازی تاثیر داره .
من خودم با پینگه 20-30 با سرورهای محلی بازی میکنم و با امریکا هم پینگم حدوده 80 الا 120 ایناست که بازم ok هست و مشکلی نداره .

اما نهایتا دیگه بیش از 200 جالب نمیشه زیاد.

مشکل Please wait هم درصدش که نمیدونم اما تعدادی از بچه ها دارن !!!!!

موفق باشی.

با سلام
امیدوارماینجا جاش باشه که میپرسم
دوستان من چند روزی هست که دنبال خرید کنسول هستم و اینکه ps4 بازیای گرونی داره و ظاهرا هک نشده
حالا بنظرتون من s3 بگیرم یا ps4 و اینکه ps 3 تا چه زمانی ساپورت میشه؟ یا اینکه صبر کنم که 4 هک بشه و راحت دیگه با این کنسول بازی کنم؟ بهرحال راهنمایی کنین که چه کنم
سلام عزیز
در مورده هک بگم که اصلا تو فکرش نباش. ممکنه تا 2-3 ساله اینده خبری از هک نشه ( مثلا ps vita حدودا 2 سال و چند ماهی هست اومده و خبری از هک بازیهای ویتا نبوده تا امروز )
اگر توانه خرید بازیهای اوریج رو نداری بهتره بری سراغه جمع کردن یه Pc نسبتا خوب که بتونی بازیها رو Pirate بازی کنی .

در مورده ps3 هم یه تعداد از بازیا براش میان و تعدادی هم نمیاد. نهایتا به نظره من تا پایانه 2014 یه سری از بازیا میان و از 2014 به بعد تغریبا میشه گفت فکوس کامل روی نسل جدید میشه ...

به نظره من 3 دیگه زیاد ارزش خرید نداره ... اگر میخوای همون 4 رو بگیر یا برو طرف pc ... مگر اینکه بخوای اکثریت بازیهای پیشین 3 رو بازی کنی ....

در مورده یه option هم اینکه خیلی راحت یه بازی orig میخری و بعد میفروشی و یه بازی دیگه میخری . یعنی اگر گرونه لازم نیست بازی رو ارشیو کنی . راحت بفروش یکی دیگه بخر ( یا کلا دسته دو ) یه پلاس هم میتونی بخری برای انلاین بازی کردن اگه میخوای ...

ولی کلا اینکه منتظره هک نباش

موفق باشی.

اگر تلوزیونم فول اچ دی نباشه و بالا نیامد بابد چجوری ps4 رو تنظیم کنم که بالا بیاد ؟ اگر فول اچ دی نباشه کیفیتش خیلی بده؟
Sorry for late answer
طبیعتا 720p به نسبت پایینتر و 480 هم به همین نسبت پایینتر هست
باید بری توی safe mode
" دستت رو روی power نگه دار برای 7 ثانیه تا Beep بزنه و بعد بردار و دوباره بزار تا از safe mode بیاد بالا "
بعد یه قسمت Resolution داره بزار روی 480p یا 720p هم امتحان کن.

سلام
ببین عزیز شما با ping 500 هم میتونی بری توی سرور بازی کنی اما خب delay و lag میفته و اعصاب خورد کن میشه.
به نظره من متوسطش این هست که پینگت با سروره لندن کمتر یا حوالی 180 باشه میتونی بازی کنی "راحت " در ضمن باید تست بگیری ببینی نتت packet loss کم داشته باشه یا اصلا نداشته باشه. NAT TYPE هم 2 کنی خیلی توی بازی تاثیر داره .
من خودم با پینگه 20-30 با سرورهای محلی بازی میکنم و با امریکا هم پینگم حدوده 80 الا 120 ایناست که بازم ok هست و مشکلی نداره .

اما نهایتا دیگه بیش از 200 جالب نمیشه زیاد.

مشکل Please wait هم درصدش که نمیدونم اما تعدادی از بچه ها دارن !!!!!

موفق باشی.

سلام. متاسفانه نتم صبح packet loss بین 0 تا 5 % داره. ظهر تا شب 20 % هست. کارم تمومه دیگه؟ پینگ معمولم با لندن 160 هست بیشتر مواقع. تو وار تاندر هم با پینگ 160 بعضی وقتا وصل میشه. خوبه؟

سلام. متاسفانه نتم صبح packet loss بین 0 تا 5 % داره. ظهر تا شب 20 % هست. کارم تمومه دیگه؟ پینگ معمولم با لندن 160 هست بیشتر مواقع. تو وار تاندر هم با پینگ 160 بعضی وقتا وصل میشه. خوبه؟
20% زیاده ×_× - اگر توی اون بازه زمانی بیش از 70% مواقع 20% packet loss رو داری میتونه مشکل برانگیز بشه.
اما پینگت ok هست.
با IP تماس بگیر شاید درست کنن برات .
بچه هایی که ایرانن شاید راه حلی داشته باشن :P

سلام عزیزان.
من پی اس 3 م بن شده و میخوام 4 بگیرم. حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
1: کنسول های ریجن 1 از چه تاریخی به بعد مشکلشون حل شده؟
2:اگر بازی دست دوم بگیرم برای انلاین بازی کردن مشکل نمیخورم؟ انلاین پس.
3:توی تاپیک psn پلی4 تا صفخه 64 ملت مشکل داشتن با وصل شدن به psn. الان حل شده ؟یعنی میشه به صورت معمولی مثل ps3 انلاین شد؟

سلام عزیزان.
من پی اس 3 م بن شده و میخوام 4 بگیرم. حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
3:توی تاپیک psn پلی4 تا صفخه 64 ملت مشکل داشتن با وصل شدن به psn. الان حل شده ؟یعنی میشه به صورت معمولی مثل ps3 انلاین شد؟
سلام
1.کلا رجین 1 های سری جدید دیگه مشکلی ندارن
2.نه مشکلی نداره
3.نه من که تاحالا مشکلی نداشتم

سلام عزیزان.

سلام

2014 ب بعد بگیری راحت تری . . مثلا نیمه دوم 2014 که کد داره مشخصه 2014A میشه نیمه اول 2014 B میشه نیمه دوم . . ریجن 2بگیر راحت خوب!

آنلاین پَس مثل اینکه کولن داره منتفی میشه فیفا ی pS4 پَس نداره ما بقی با زی ها رو هم دقیق نمیدونم فک کنم بتل هم نداشته باشه انحصاری ها که ندارن کولن

خیر هنوز حل نشده اکثرا در پیلیز ویت هستیم :D مثل اینکه با تنظیمات دستی حل میشه . . .

چه کردی بَن شدی حالا مگه:دی ؟

یه سوال دوستان
من روی پی اس 3 بخاطر کپی خور بودن اکانت پی اس انم بن شد
میتونم روی 4 ازش استفاده کنم؟

خير اكنتتون بن شده ديگه پس نميتونيد ازش استفاده كنيد
ولى ميتونيد اول اون اكانتتون ذو انبن كنيد كه آموزشش هم تو سايت هست بعد روي پى اس٤ استفاده كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or