هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام آقا من یه مانیتور دارم که کابل HDMI نمیخوره و Dvi میخوره برا همین یه تبدیل HDMI و DVI گیر آوردم یه سر HDMI رو زدم تو تبدیل اون یکی سرشو زدم تو Ps4 و تبدیلو هم زدم به مانیتور که Dvi هست ولی نمیدونم حالا چیکار کنم تصویر بیاد کسی هست بتونه کمک کنه؟ الان تبدیل زدم تو مانیتور همه چی وصله دستگاه هم روشنه اما نمیدونم چجوریه تصویر نمیادش میشه بگید چیکار باید بکنم؟
سلام
جالبه.
برو توی safe mode ( برای رفتن به safe mode بایستی دستگاه رو خاموش کنی. دستت رو 7 ثانیه روی پاور نگه داری بعد از صدای بیپ ول میکنی و دوباره میزاری ) بعد قسمت REsolution change داره که میتونی از 1080 به 720 و یا 480 تغییر بدی .
ظاهرا که مانیتورت 1080 نداره که تصویر نمیده ...
موفق باشی

دوستان راهی نداره پینگ اوت رو ثابت نگه دارم

لامصب الان رو 150 ، صبح میشه 280 ، عصر میشه 350 :|

راهی نداره ؟؟؟ :d:d
با ISP تماس بگیر . میتونن درست کنن!!!
فکر کنم بچه ها قبلا این توصیه رو کرده بودن .
توی تاپیک مربوطش بپرس بازم بد نیست
:)

سلام دوستان...
من امروز یه PS4 دست دوم گرفتم.وقتی کنسول روشن میشه LED روی خود کنسول آبی است ولی وقتی وارد منو میشه رنگ LED روی کنسول به بنفش تغییر رنگ میده...
میخواستم ببینم این طبیعیه؟
میشه به همون آبی تغییر رنگ دادش؟

دوستان من یادم میاد تو ps3 اگه فریمور دستگاه قدیمی بود یه بازی اورجینال جدید میزاشتی خودش فیرمور دستگاهو ابدیت میکرد . یعنی فایل اپدیت تو دیسک بود.
میخوام بدونم تو ps4 هم همین جوریه یا حتما خودمون باید به اینترنت وصل شیم و اپدیت کنیم ؟؟

سلام دوستان...
من امروز یه PS4 دست دوم گرفتم.وقتی کنسول روشن میشه LED روی خود کنسول آبی است ولی وقتی وارد منو میشه رنگ LED روی کنسول به بنفش تغییر رنگ میده...
میخواستم ببینم این طبیعیه؟
میشه به همون آبی تغییر رنگ دادش؟
سلام عزیز :)

بنفش ؟
نمیشه ها !
سفیده ! اطمینان داری ؟عکس بگیر D:
نه نمیشه تغییر داد این رنگها .
برای زیبایی نیستن در واقع Status دستگاه رو نشون میدن !

دوستان من یادم میاد تو ps3 اگه فریمور دستگاه قدیمی بود یه بازی اورجینال جدید میزاشتی خودش فیرمور دستگاهو ابدیت میکرد . یعنی فایل اپدیت تو دیسک بود.
میخوام بدونم تو ps4 هم همین جوریه یا حتما خودمون باید به اینترنت وصل شیم و اپدیت کنیم ؟؟
خیر .
باید وصل شی اپدیت کنی و یا دانلود کنی با فلش اپدیت کنی .

سلام عزیز :)

بنفش ؟
نمیشه ها !
سفیده ! اطمینان داری ؟عکس بگیر D:
نه نمیشه تغییر داد این رنگها .
برای زیبایی نیستن در واقع Status دستگاه رو نشون میدن !

.
من نگاه کردم.میشه گفت سفید هست ولی یه نمور به بنفش میزنه که البته فکر کنم همون سفید هست.;)

آخرین ویرایش:
اغایون دکمه ال 2 و ار 2 من قژ قژ میکنه راهی هست برایه حل این مشکل خیلی رو اعصابه کمک لطفا :)
میتونی دسته رو باز کنی تمیز کنی .
اون دکمه ها راحت در میاد .
توی U TUbe سرچ کنی هست.

من دوباره نگاه میکنم.حالا اگر سفید باشه مشکلی نیست؟غیر طبیعی نیست؟
نه مشکلی نیست.
طبیعی هست ...
ابی زمان Boot شدن میاد ..
سفید یعنی روشن هست و در حال کار
قرمز نشانه خرابی و overheat هست .
پالس ابی نشانی خرابی کنسول هست .
نارنجی هم نشانه StandBy هست.

سلام دوستان تاپیک واسه Battlefield Hardline Beta نبود مجبور شدم اینجا بگم, من تو سایت battlefield ثبت نام کردم بعد یه ps4 access code بهم داد الان اینو تو ps4 چیکارش باید بکنم که دانلودش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید...

سلام دوستان تاپیک واسه Battlefield Hardline Beta نبود مجبور شدم اینجا بگم, من تو سایت battlefield ثبت نام کردم بعد یه ps4 access code بهم داد الان اینو تو ps4 چیکارش باید بکنم که دانلودش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید...
فکر کنم باید برای توی store و بزنی ReDeem

2 تا سوال !
آیا میشه از دسته ps4 روی x360 استفاده کرد؟
آپدیت 1.71 مشکلی نداشته ؟(بوق و... )
خیر
و
خیر ( چیزی نخوندم در مورده اینکه مشکلی ایجاد کرده باشه )

با سلام قضیه آپدیت اولیه کنسول بعد از خرید چیه؟اجباریه؟حجمش چقدره؟با سپاس
وصل شدن به نت اجباری نیست برای اپدیت 4.
اما توصیه من اینکه حتما اپدیت اولیه رو انجام بده چون خیلی از باگهای دستگاه رو برطرف میکنه و امکانات تازه ای اضافه میکنه.
همچنین در صورت اینکه بخوای از PSN و Trophy و انلاین و هرچیزی دیگه ای استفاده کنی کنسول باید همیشه اپدیت باشه ...
حجمه اپدیت اخری فکر کنم 200 مگ بود اگر اشتباه نکنم .

یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام دوستان من ميخواستم ps4 بگيرم فقط دو تا سوال اوليش اينكه بازي هاى ps3 رو ميشه با پرداخت 10 دلار رو ps4 بازى كرد؟
و دوميشم اينكه مدتش چه قدره؟ چون شنيدم محدوده!
ممنون از پاسختون

یه سوال من سه ماهه کنسول خریدم امروز خیلی بازی کردم نزدیک 17 ساعت یسره ایفیمس صدا فنش اخرا زیاد شد بعد داغ هم بود یهو خود به خود کنسول خاموش شد بعد زدم روشن نشد کلا از برق کشیدم دوباره زدم روشن شد یه اروری اومد و 100 درصد که شد درست شده الان مشکلی نداره الان که کار میکنه بعد یه سوال دیگه جدیدا برق خونمون زیاد میره وصل بازی مشکل پیش میاد وقتی روشنه؟محافظ داره البته

Sent from my GT-S7562 using T:-apatalk
17 ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

- - -ویرایش - - -

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
17 ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or