هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال شاید ابتدایی باشه سوالم
کجای قاب بازی نوع ریجن رو وشته من هرچه گشتم پیدا نکردم

دقيقا منم همين مشكلو دارم...
Sent from my iPhone using Tapatalk

usa
--------------------------------------

EU '
---------------------------------
JAPON

------------------------------------------------------------------
Asia

------------------------

NZ-AU

آخرین ویرایش:
[
The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid
آین ارور داد
سلام
اگر هیچ کدوم از موردها نشد که استفاده کنی ...
من یادمه حدودا2-3 ماه پیشا یکی از بچه ها اکانت us داشت و چند بار کارت خرید همه همین ارور رو میدادن .

من وقتی استرالیا کارت میخرم در واقع کارت رو اسکن میکنن و توی سیستم فعال میشه و بعد قابله استفاده هست.

اون زمان برای اون دوستمون وصل شدم به Live chat مربوط به US برای PS و باهاشون مطرح کردم و بهم گفتن این کارتی که خریده شده شمارش اصلا توی سیستم نیست...رسیدش رو ببرید به همون جایی که خریدید تا چک کنه ببینه بارکد اسکن شده توی سیستم یا نشده ...
. بدین معنا که اصلا فعال سازی نشده بود
. دوستمون رفت از یکی دیگه کارت خرید و مشکلش حل شد .

حالا من حدس میزنم که شما به مشکله مشابه خورده باشی در صورتی که هر طوری امتحان کردی کد رو قبول نکرد
. من حتی برای دوستمون توی دستگاه خودم رفتم امتحان کنم که نمیشید ( به هوای اینکه مشکل نت باشه یا هرچیزی ) در کل که این قضیه هم هست.

موفق باشید.

[
سلام
اگر هیچ کدوم از موردها نشد که استفاده کنی ...
من یادمه حدودا2-3 ماه پیشا یکی از بچه ها اکانت us داشت و چند بار کارت خرید همه همین ارور رو میدادن .

من وقتی استرالیا کارت میخرم در واقع کارت رو اسکن میکنن و توی سیستم فعال میشه و بعد قابله استفاده هست.

اون زمان برای اون دوستمون وصل شدم به Live chat مربوط به US برای PS و باهاشون مطرح کردم و بهم گفتن این کارتی که خریده شده شمارش اصلا توی سیستم نیست...رسیدش رو ببرید به همون جایی که خریدید تا چک کنه ببینه بارکد اسکن شده توی سیستم یا نشده ...
. بدین معنا که اصلا فعال سازی نشده بود
. دوستمون رفت از یکی دیگه کارت خرید و مشکلش حل شد .

حالا من حدس میزنم که شما به مشکله مشابه خورده باشی در صورتی که هر طوری امتحان کردی کد رو قبول نکرد
. من حتی برای دوستمون توی دستگاه خودم رفتم امتحان کنم که نمیشید ( به هوای اینکه مشکل نت باشه یا هرچیزی ) در کل که این قضیه هم هست.

موفق باشید.
quote_icon.png
نوشته شده توسط sadra_Gamer

The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid
آین ارور داد

ممکنه تاریخ اعتبار کارتش تموم شده باشه که این ارور برایش میاد

به نظرتون خريدن PS4 امسال ارزش داره يا كه وايسم براي سال بعد ؟
چون ميخوام يه موبايل هم بخرم. و نميتونم هم موبايل بخرم هم PS4.

به نظر من شما امسال موبایل بخرید بهتره

چون زیاد بازی برای ps4 نیامده و قرار هست بازی های شاخ 2015 بیاد.

به نظرتون خريدن PS4 امسال ارزش داره يا كه وايسم براي سال بعد ؟
چون ميخوام يه موبايل هم بخرم. و نميتونم هم موبايل بخرم هم PS4.

من خودم چند روزي ميشه كه PS4 گرفتم و چنان تجربه متفاوتي رو داشتم كه الان فكر ميكنم ٥ماه دير گرفتم.. البته من از Xbox به Ps4 كوچ كردم، شايد به اين خاطر هم باشه كه تجربه متفاوت داشتم

من خودم چند روزي ميشه كه PS4 گرفتم و چنان تجربه متفاوتي رو داشتم كه الان فكر ميكنم ٥ماه دير گرفتم.. البته من از Xbox به Ps4 كوچ كردم، شايد به اين خاطر هم باشه كه تجربه متفاوت داشتم

به نظرم ps4 بگیر چون موبایل رو بگیری احتمال داره چند وقت دیگه دلتو بزنه ..همین Fifa14 .. bf4..call of duty ..Watch dog .. بازیای کمی نیستن و خیلی هم خوبن ..به نظر من که ارزش داره الان بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or