هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من الان سیستمم اینه مسخواستم بپرسم نسبت به کنسول های نسل هفت سرتر هست؟اگه هست که دیگه حتما تو فکر نسل هشت باشم.
Intel Core i5-3210M 2.5GHz

Hard : 750 Gb

RAM : 6 GB

Graphic : Nvidia Geforce GT 630M
2.بعد یه سوال خرید دیجیتالی بازی با خود کنسول چقدر ارزون تر در میاد؟مثلا یه بازی که برای من 250 اب بخوره اونجوری دیجیتالی دانلود کنم خرج در رفته چند درمیاد؟
3.من لپ تاپ دارم که اینترنتمو با یه نرم افزار رو گوشیم میندازم.(با wifi ) این کارو برای ps هم میشه کرد؟اخه مودمم wifi نیست.

از ظهر نمیتونم با مودم خودم به psn وصل شم .. چه با کابل لن و وایرلس ,جفتشون ساین این نمیشه !
با یه نت دیگه تست کردم سریع وصل شد ,اینترتم مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا اینطوری شده ,دلیل خاصی داره ؟

از ظهر نمیتونم با مودم خودم به psn وصل شم .. چه با کابل لن و وایرلس ,جفتشون ساین این نمیشه !
با یه نت دیگه تست کردم سریع وصل شد ,اینترتم مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا اینطوری شده ,دلیل خاصی داره ؟
سلام
مودمت رو restart کن و از 4 هم پاک کن دوباره وصل شو .
تنظمینات رو همه رو manual بده امتحان کن .
از توی بخش مربوط به net هم بپرس.
یه تعداد از دوستان مشکل داشتن.
kerio رو توصیه میکردن اگر تاثیری داره.

سلام
من الان سیستمم اینه مسخواستم بپرسم نسبت به کنسول های نسل هفت سرتر هست؟اگه هست که دیگه حتما تو فکر نسل هشت باشم.
Intel Core i5-3210M 2.5GHz

Hard : 750 Gb

RAM : 6 GB

Graphic : Nvidia Geforce GT 630M
2.بعد یه سوال خرید دیجیتالی بازی با خود کنسول چقدر ارزون تر در میاد؟مثلا یه بازی که برای من 250 اب بخوره اونجوری دیجیتالی دانلود کنم خرج در رفته چند درمیاد؟
3.من لپ تاپ دارم که اینترنتمو با یه نرم افزار رو گوشیم میندازم.(با wifi ) این کارو برای ps هم میشه کرد؟اخه مودمم wifi نیست.
کارت 630m به نسبت بسیار ضعیفه . بیشتر برای بازی روی low و medium نهایتش . فکر نمکنم WD رو روی Low بتنوه 20 تام فریم بده .
به نسبت کنسولهای نسل 7 که خب ok هست. باید اکثریت بازیا رو روی وضوح تصویر 768p روی med - low بتونه 40 تا رو بده .
digital قیمتاشون فیکس هست دیگه . مثلا بازی 59.99 دلار هست . حساب کنی باید ارزونتر در بیاد اما خب دیگه نمیتونی تعویض کنی یا بفروشی. در ضمن بازیهای فیزیکی حجمه دانلوده بالایی هم دارن. این رو در نظر داشته باش.
3. متاسفانه نمیدونم. اگر کسی از بچه ها امتحان کرده باید بگه .

سلام
مودمت رو restart کن و از 4 هم پاک کن دوباره وصل شو .
تنظمینات رو همه رو manual بده امتحان کن .
از توی بخش مربوط به net هم بپرس.
یه تعداد از دوستان مشکل داشتن.
kerio رو توصیه میکردن اگر تاثیری داره.

کارت 630m به نسبت بسیار ضعیفه . بیشتر برای بازی روی low و medium نهایتش . فکر نمکنم WD رو روی Low بتنوه 20 تام فریم بده .
به نسبت کنسولهای نسل 7 که خب ok هست. باید اکثریت بازیا رو روی وضوح تصویر 768p روی med - low بتونه 40 تا رو بده .
digital قیمتاشون فیکس هست دیگه . مثلا بازی 59.99 دلار هست . حساب کنی باید ارزونتر در بیاد اما خب دیگه نمیتونی تعویض کنی یا بفروشی. در ضمن بازیهای فیزیکی حجمه دانلوده بالایی هم دارن. این رو در نظر داشته باش.
3. متاسفانه نمیدونم. اگر کسی از بچه ها امتحان کرده باید بگه .
مشکلم هم همینه بازی ها کیفیت پایینه (بتلفیلد 4 رو روی low بازی کردم اصلا بم کیف نداد) برای همین میخوام بخرم.صرفه یه جورایی با نسل هشت هستش اگه قیمت بازی رو در نظر نگیرم!
اینجور که شما میگید برای ایرانیا دانلود دیجیتالی به صرفه نیست فکر کنم باید به همون تعویض بازی فکر کنم.
مممنون

آخرین ویرایش:
اینجور که پیداس خرید ps4 یکی از کارهایه بیهوده من بود هیچ بازی نداره هرچیم میاد فعلا انگار سگا خریدم برای اولین بار ناراضیم ازت سونی :/ خدا تومن خریدیم همون اول حالا نصفشم نمیشه بفروشی ...

اینجور که پیداس خرید ps4 یکی از کارهایه بیهوده من بود هیچ بازی نداره هرچیم میاد فعلا انگار سگا خریدم برای اولین بار ناراضیم ازت سونی :/ خدا تومن خریدیم همون اول حالا نصفشم نمیشه بفروشی ...

دقیقا مشکلت چیه برادر؟

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

داداش من نمیفهمم مشکلت چیه چون %99 دوستان که خریدن راضی هستن :-/

سلام

GT6 رو قسمت نشد بازی کنم:( دوست داشتم pS3 بخرم و فقط باهاش GT بازی کنم دیدم نمییارزه الان . . . چندجا شنیدم gT6 برای pS4 هم شاید عرضه بشه:( حقیقت داره؟

قصد خرید pS4 هم دارم . دقیقا کدوم ریجن و مدلش مشکل HDMI داره؟

تشکر.

چرا انقد نگرانی؟ زمان لانچ ps3 و x360 و یکسال بعدش همین داستان بود دیگه اینکه طبیعیه، چون تازه استدیوها دارن ip های جدید و گیم ها رو واسه نسل هشت میسازن البته خیلی ها هم از سال پیش شروع کردن...
اینجا که اکثرا راضی هستن... حالا تا تقریبا پائیز یکم از کم گیمی به خودت سختی بده... یه fan هیچوقت به زانو در نمیاد:d;)

سلام ، من یه اکانت رجین 2 دارم !
الان یک اکانت رجین 1 بسازم میتونم باهاش بازی بخرم دانلود کنم؟پلاس رو رو همین رجین 1 بگیرم رو رجین 2 ام کار میکنه؟(بازی فیریاش + آنلاین)
منظورم اینه که میشه از هردوش در یه زمان استفاده کرد؟
پلاس رو رو اکانت آمریکام بگیرم میتونم رو اکانت اصلیم( اینگیلیس) آنلاین بازی کنم یا از بازی فیریاش دانلود کنم؟

الان یک اکانت رجین 1 بسازم میتونم باهاش بازی بخرم دانلود کنم؟پلاس رو رو همین رجین 1 بگیرم رو رجین 2 ام کار میکنه؟(بازی فیریاش + آنلاین)
پلاس رو رو اکانت آمریکام بگیرم میتونم رو اکانت اصلیم( اینگیلیس) آنلاین بازی کنم یا از بازی فیریاش دانلود کنم؟

نه فکر نکنم سونی اینقدر ازاد گذاشته باشه دیگه هر چیزی حدی داره !

Sent from my M75GC702G using Tapatalk

Why ?
این همه بازیه قشنگ واقعا ! این همه indie سرگرم کننده و بازیهای حسابی. خوبه الانم Wolf و WD هم اومدن !

مشکلم هم همینه بازی ها کیفیت پایینه (بتلفیلد 4 رو روی low بازی کردم اصلا بم کیف نداد) برای همین میخوام بخرم.صرفه یه جورایی با نسل هشت هستش اگه قیمت بازی رو در نظر نگیرم!
اینجور که شما میگید برای ایرانیا دانلود دیجیتالی به صرفه نیست فکر کنم باید به همون تعویض بازی فکر کنم.
مممنون
اگر دنباله جور کردن Pc حسابی نیستی که به نظرم کنسول مزش بیشتر . بازیا رو بازی میکنی میفروشی جاش یکی دیگه میخری . تغریبا بازیهای خیلی خیلی خوبی هم در راه هست. مخصوصا بازیهای انحصاری D: لول.

یه اکانت Primary کنسول داره که بین بقیه اکانتها زیر مجوعه پلاس و app های دانلود شده رو share میکنه.
نمیدونم بین region های دیگه share میشه اینه ! ( بچه ها گفته بودن ok هست اما من امتحان نکردم )
باید سوییچ کنی دیگه . Log in و log out کنبی .

سلام

GT6 رو قسمت نشد بازی کنم:( دوست داشتم pS3 بخرم و فقط باهاش GT بازی کنم دیدم نمییارزه الان . . . چندجا شنیدم gT6 برای pS4 هم شاید عرضه بشه:( حقیقت داره؟

قصد خرید pS4 هم دارم . دقیقا کدوم ریجن و مدلش مشکل HDMI داره؟

تشکر.
مشکلی ندارن . 2014 به بعد بخر .
اما شما مهلت تست رو بگیر
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or