هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من تصمیم دارم از pc به کنسول بیام.اما برای خریدش دچار تردید شدم.فکر کنم بد موقع فکرش افتادم!
لطفا راهنمایی کنید جیکار کنم؟

1.موندم نسل جدید بگیرم یا قبلی.(اخه دیدم الان بازی های تو نسل قبلی خیلی کیفیت ندارند یعنی یه جوریایی pc خودم از نسل قبلی سرتر باشه فکر کنم جز اینکه انحصاری هارو از دست میدم.مثلا واچ داگز رو تو هر 2 نسل دیدم تفاوت گرافیک زیاد بود)بخوام نسل جدید بگیرم با قیمیت بازی ها مشکل دارم!!!!
2.کدوم ریجن کنسول رو بگیرم بهتره؟ (تصمیم دارم ps بگیرم)
3.ps همشون چینی هستند یا جای دیگه تولید میشن؟
4.برای افلاین بازی کردن اصلا لازم هست اینترنت باشه یعنی اگه قرار باشه فقط افلاین بازی کنم لازمه مثلا تو psn عضو بشم و... ؟
5.این بحث مثلا اپدیت کنسول یا بازی و ابنا برای افلاین هم لازمه؟
6.اینک اگر بعدا نسل جدید هک بشه بعد هک کردم کنسولی که الان میخرم مشکلی نداره؟نرم افزاری هک میشن؟

ببخشید سوالام زیاد شد.ممنون:)

سلام
من تصمیم دارم از pc به کنسول بیام.اما برای خریدش دچار تردید شدم.فکر کنم بد موقع فکرش افتادم!
لطفا راهنمایی کنید جیکار کنم؟

1.موندم نسل جدید بگیرم یا قبلی.(اخه دیدم الان بازی های تو نسل قبلی خیلی کیفیت ندارند یعنی یه جوریایی pc خودم از نسل قبلی سرتر باشه فکر کنم جز اینکه انحصاری هارو از دست میدم.مثلا واچ داگز رو تو هر 2 نسل دیدم تفاوت گرافیک زیاد بود)بخوام نسل جدید بگیرم با قیمیت بازی ها مشکل دارم!!!!
2.کدوم ریجن کنسول رو بگیرم بهتره؟ (تصمیم دارم ps بگیرم)
3.ps همشون چینی هستند یا جای دیگه تولید میشن؟
4.برای افلاین بازی کردن اصلا لازم هست اینترنت باشه یعنی اگه قرار باشه فقط افلاین بازی کنم لازمه مثلا تو psn عضو بشم و... ؟
5.این بحث مثلا اپدیت کنسول یا بازی و ابنا برای افلاین هم لازمه؟
6.اینک اگر بعدا نسل جدید هک بشه بعد هک کردم کنسولی که الان میخرم مشکلی نداره؟نرم افزاری هک میشن؟

ببخشید سوالام زیاد شد.ممنون:)

1- نسل جدید بگیر...آینده ماله نسل هشتمی هاست.مشکل بازی هم نداشته باش.یه بازی میخری بعد با 15 تومن یا نهایت 40 تومن تعویض میکنی....
2- ریجین 1 بگیر چون ارزون تره...و اینم بگم هیچ فرقی ندارن....فقط ریجن 1 ارزون تره...
3-آره....
4-آفلاین میتونی بازی کنی ولی بدون اینترنت نسل هشت بی معناست....
5-آپدیت سیستمی حتما باید انجام بشه...اما بازی لازم نیست....
6-نه،میشه هک کرد....نگران نباش...

خواهش میکنم....

My PSN Id: Abadan-Game

1- نسل جدید بگیر...آینده ماله نسل هشتمی هاست.مشکل بازی هم نداشته باش.یه بازی میخری بعد با 15 تومن یا نهایت 40 تومن تعویض میکنی....
2- ریجین 1 بگیر چون ارزون تره...و اینم بگم هیچ فرقی ندارن....فقط ریجن 1 ارزون تره...
3-آره....
4-آفلاین میتونی بازی کنی ولی بدون اینترنت نسل هشت بی معناست....
5-آپدیت سیستمی حتما باید انجام بشه...اما بازی لازم نیست....
6-نه،میشه هک کرد....نگران نباش...

خواهش میکنم....

7.تعویض هم خوبه ولی اخرش یه بازی هایی مثل مثلا فوتبال رو که دیگه نمیشه تعویض کرد چون تموم شدنی نیست که بعد عوضش کنی!میگم مثلا قبلا هم سر کنسول های نسل قبلی هم این مشکل بود؟اخرش باید باش سوخت و ساخت؟اصلا امیدی به هکش هست تو چند سال اینده؟
8.من شنیدم تو یه ریجنی عملکرد دکمه های دسته فرق داره درسته کدومه؟
9.اگه همشون چینی هستن پس این ریجن ها یعنی چی؟
10.این گه فرمودید اپدیت سیستمی حتما باید انجام شه یعنی اگر انجام نشه چی میشه؟بازی اجرا نمیشه؟
11.یه اینترنت نا محدود 256 کفایت میکنه برای این نسل؟

سلام دوستان بازی سنتری
منم توی فکرشم یه کنسول بخرم ، نظرم روی همین ps4 عه ، حالا یه سوال برام پیش اومده چون میخوام با مانیتور بازی کنم
اونم این که میتونم با کابل DVI تصویر بگیرم و صدا رو جدا از طریق کابل aux . برای xbox360 همین کارو کردم اوی بود
(پ.ن دارم کل تاپیک رو میخونم 792 صفحس :دی اگه نکته ای قبل از خرید وجود داره لطف کنید ذکر کنید ممنون میشم)

آخرین ویرایش:
7.تعویض هم خوبه ولی اخرش یه بازی هایی مثل مثلا فوتبال رو که دیگه نمیشه تعویض کرد چون تموم شدنی نیست که بعد عوضش کنی!میگم مثلا قبلا هم سر کنسول های نسل قبلی هم این مشکل بود؟اخرش باید باش سوخت و ساخت؟اصلا امیدی به هکش هست تو چند سال اینده؟
8.من شنیدم تو یه ریجنی عملکرد دکمه های دسته فرق داره درسته کدومه؟
9.اگه همشون چینی هستن پس این ریجن ها یعنی چی؟
10.این گه فرمودید اپدیت سیستمی حتما باید انجام شه یعنی اگر انجام نشه چی میشه؟بازی اجرا نمیشه؟
11.یه اینترنت نا محدود 256 کفایت میکنه برای این نسل؟

7_اگه به امید هک میخری نه خر....صب کن هک بشه...
8- ریجین 3 فقط دکمه تایید ش دایره اس....
9-رو کارتن زده چین ولی اجزای داخلی چینی نیس...
10-آپدیت سیستم (فریمور رسمی سونی) بدون نصب این نمی تونید بازی کنید که قبل از شروع بازی خود بازی میگه که ورژن دستگاه پایین هست و خودتون باید آپدیت کنید.
12-آره...اما نه برا آنلاین بازی کردن....

سلام دوستان بازی سنتری
منم توی فکرشم یه کنسول بخرم ، نظرم روی همین ps4 عه ، حالا یه سوال برام پیش اومده چون میخوام با مانیتور بازی کنم
اونم این که میتونم با کابل DVI تصویر بگیرم و صدا رو جدا از طریق کابل aux . برای xbox360 همین کارو کردم اوی بود
(پ.ن دارم کل تاپیک رو میخونم 792 صفحس :دی اگه نکته ای قبل از خرید وجود داره لطف کنید ذکر کنید ممنون میشم)

اگه کل تاپیک رو بخونی هیچ نکته ای جا نمی مونه...شاید تونستی یه تعمیرگاه هم بزنی....

اگه کل تاپیک رو بخونی هیچ نکته ای جا نمی مونه...شاید تونستی یه تعمیرگاه هم بزنی....

فعلا مهمتر از تعمیرگاه زدن واسم وصل کردن از طریق کابل DVI هستش اگه نشه مجبورم برم بشینم وسط خونه با تلویزیون خونه بازی کنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or