دوستان کنسول بنده هم از اون ور خریداری شد و در حال امدن به ایران میباشد :d
نیاز به اتصال به اینترنت هست در مواقع بازی و ... ؟
این کار ابدیت ها دقیقا چیه و واجبن ؟
ابدیت رو کنسول هست به صورت فابریک یا باید دستی ریخته بشه ؟
من نسل قبل ps3 نداشتم،شرمنده اگه سئوالات مبتدیانس.
سلام و عرض خسته نباشید ببخشید اگر سوالام تکراریه
1. من الان 360 دارم میخام بیام به طرف ps4 بگیرم میخاستم بدونم به اینترنت نیاز داره
2. مثل 360 باید دی وی دی داخل دستگاه باشه برای بازی کردن توجه من فقط افلاین بازی میکنم
3. منی که میخام افلاین بازی کنم بازم به اینترنت نیاز دارم برای افلاین بازی کردن
4. کدوم مدلشو بگیرم بهتره منظورم ریجنه فکر کنم فرقی باهم ندارن واقعا ببخشید اگر سوالام ابتداییه مرسی
يك سوال من يك كيت براي battlefield خريدم و دانلود كردم ولي نميدونم چرا هرچي صبر ميكنم هنوز نوشته waiting to install بايد كاري كنم يا مشكل از جاي ديگست؟
این کد بازی که میگن چی هست؟و به چه درد میخوره؟وکجاست؟
الان درحال حاضر بازیای free چیان؟:d(راستی ps4 2014 Junury گرفتم امروز 4 JUN ه ، من چطوری گرفتم)
سلام عزیزدرود مجدددوستان ایا بازی های کنسول هم بر طبق ریجن طبقه بندی میشن ؟2- ایا اجرا شدن بازی منوط بر هماهنگ بودن ریجن بازی و دیسک با کنسول هست ؟شرمنده اگه سئوالات ابتداییه !
سلاماقایون یه سوال
ما امروز با یکی از اشناها رفته بودیم بگیریم واسش (ps4 البته) بعد بازی رو که میزاشتیم تو کنسول پلی نمیشد ولی همونجا Wolfenstein گذاشتیم پلی شد !
الان مشکل چی بوده ؟
دیسک هم اک بود باز کردیم!
توصیه منم اینکه حتما نت رو در نظر بگیر D: امکاناته جالبی داره !سلام و عرض خسته نباشید ببخشید اگر سوالام تکراریه
1. من الان 360 دارم میخام بیام به طرف ps4 بگیرم میخاستم بدونم به اینترنت نیاز داره
2. مثل 360 باید دی وی دی داخل دستگاه باشه برای بازی کردن توجه من فقط افلاین بازی میکنم
3. منی که میخام افلاین بازی کنم بازم به اینترنت نیاز دارم برای افلاین بازی کردن
4. کدوم مدلشو بگیرم بهتره منظورم ریجنه فکر کنم فرقی باهم ندارن واقعا ببخشید اگر سوالام ابتداییه مرسی
شما کنسولت برای ژانویه هست الان هم چهاره جون(june) هست!الان درحال حاضر بازیای free چیان؟:d(راستی ps4 2014January گرفتم امروز 4 JUN ه ، من چطوری گرفتم)