هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من دارم هلیکوپتری میزنم از وضع نتم دیگه. مخم پکید

پینگم اینجوریه بعد 8.8.8.8 300 میلی میده و میرم تو war thunder PC و gta sa multiplayerپینگم دوروبرای 260 - 270 میچرخه. تاثیر میذاره رو پینگم تو کنسول؟ یا سرورای WT و SAMP ضعیفن. میترسم کنسول بگیرم نتونم آن بزنم!

سلام دوستان من دارم هلیکوپتری میزنم از وضع نتم دیگه. مخم پکید

پینگم اینجوریه بعد 8.8.8.8 300 میلی میده و میرم تو war thunder PC و gta sa multiplayerپینگم دوروبرای 260 - 270 میچرخه. تاثیر میذاره رو پینگم تو کنسول؟ یا سرورای WT و SAMP ضعیفن. میترسم کنسول بگیرم نتونم آن بزنم!

البته وقتی به سرورای EU جوین میشم بین 200 تا 220 هست تو WT

سلام میخواستم بدونم بازی هایی که از استور دانلود میکنیم هر دفعه که میخواهیم بازی کنیم حتما باید به اینترنت وصل باشیم یا راه دیگه ای هست
نه لازم نیست عزیز
:)

جدیدا وقتی میخوام اکانت psn درست کنم همش روی نوشته ی please wait گیر میکنه و نمیره قسمتی که باید مشخصاتو بنویسم..
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
این مشکل رو بچه ها دارن. نمیدونم واقعا از چی هست. از طریقه نت اکانت بساز ببین میتونی وارد کنی به جای اینکه از طریقه 4 بسازی . در صورت امکان از یه نته دیگه استفاده کن ببین چی میشه.

به نظرتون مادر بورد جدید برای PS4 کی میاد ؟؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟؟ میخوام وقتی اومد بخرم
پ.ن : میدونم مادر بورد حال حاضر مشکل گرمایی نداره ، برای چیز دیگه میخوام
Revision کنسولها معرفیش میره برای 1 سال اینده . البته نسل جدید باید دید چی کار میکنن D: .
از جای نمیشه پیگیری کرد فعلا چون خبری نیست و کنسول تازه عرضه شده. احتمالا عرضه نسخه جدید 1 الا 1.5 تا 2 سال دیگه شاید . نه به این زودیا .
فعلا که تا سونی همچین چیزی رو اعلام کنه رسمی از جایی نمیشه پیگیری کرد.
برای چه چیزی ؟

دوستان من اکانتم و پلاسم مال امریکاست حالا باید با سرور های امریکا تست پینگ اوت بگیرم یا فرقی نمیکنه ؟؟؟
دوست عزيز فرق نميكنه اكانت يا پلاس شما براى كجاست، سرور بازى مورد نظر شما مهمه ! حالا ممكنه اين سرور در امريكا، اروپا يا حتى آسيا باشه.

سلام
بچه ها من میخوام ps4 بگیرم
بازی های دست دوم رو میشه آنلاین بازی کرد؟
یعنی هر بازی کد داره و اگه نفر اول کد رو واسه بازی آنلاین بزنه نفر دوم که دیسک دست دوم رو میخره نمیتونه آنلاین بازی کنه؟

سلام
بچه ها من میخوام ps4 بگیرم
بازی های دست دوم رو میشه آنلاین بازی کرد؟
یعنی هر بازی کد داره و اگه نفر اول کد رو واسه بازی آنلاین بزنه نفر دوم که دیسک دست دوم رو میخره نمیتونه آنلاین بازی کنه؟

از این خبرا نیست ، راحت دست دوم بگیر انلاین بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or