nik 2011
کاربر سایت
مگه کانال گیم وان پولی نیس ؟ بازه واسه شوما؟ من اکثر پولیارو باز دارم ولی گیم وان بالا نمیاد
بازه برا من میشه لیستش برام پ.خ کنی
یا همین گیم وان پخش میکنه؟
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
نه لازم نیست عزیزسلام میخواستم بدونم بازی هایی که از استور دانلود میکنیم هر دفعه که میخواهیم بازی کنیم حتما باید به اینترنت وصل باشیم یا راه دیگه ای هست
این مشکل رو بچه ها دارن. نمیدونم واقعا از چی هست. از طریقه نت اکانت بساز ببین میتونی وارد کنی به جای اینکه از طریقه 4 بسازی . در صورت امکان از یه نته دیگه استفاده کن ببین چی میشه.جدیدا وقتی میخوام اکانت psn درست کنم همش روی نوشته ی please wait گیر میکنه و نمیره قسمتی که باید مشخصاتو بنویسم..
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
Revision کنسولها معرفیش میره برای 1 سال اینده . البته نسل جدید باید دید چی کار میکنن D: .به نظرتون مادر بورد جدید برای PS4 کی میاد ؟؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟؟ میخوام وقتی اومد بخرم
پ.ن : میدونم مادر بورد حال حاضر مشکل گرمایی نداره ، برای چیز دیگه میخوام
سلام دوستان
دیشب یه فیلم در موردهک ps4
دیدم این حقیقت داره؟
دوست عزيز فرق نميكنه اكانت يا پلاس شما براى كجاست، سرور بازى مورد نظر شما مهمه ! حالا ممكنه اين سرور در امريكا، اروپا يا حتى آسيا باشه.دوستان من اکانتم و پلاسم مال امریکاست حالا باید با سرور های امریکا تست پینگ اوت بگیرم یا فرقی نمیکنه ؟؟؟
سلام
بچه ها من میخوام ps4 بگیرم
بازی های دست دوم رو میشه آنلاین بازی کرد؟
یعنی هر بازی کد داره و اگه نفر اول کد رو واسه بازی آنلاین بزنه نفر دوم که دیسک دست دوم رو میخره نمیتونه آنلاین بازی کنه؟
از این خبرا نیست ، راحت دست دوم بگیر انلاین بازی کن