هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام تو رو خدا جواب بدید من هرچی اپدیت بازی ها رو دانلود می کنم اینیستال نمی شه می زنه اون سمت چپ بالا can not download دستگاه رو هم خاموش روشن دوبار کردن تنظیمات کارخانه هم زدم بازم نشد چی کار کنم تورو دو خدا جواب بدید؟
سلا
اپدیت بازی هست یعنی dlc که نیست ؟
بعدش اپدیت چه بازی ای هست ؟ فقط ارور رو میزنه Can not Download ? اینطوری به نظر میرسه هنگام دانلود ارور داده و قطع شده و دانلود تموم نشده . کلید option رو بزنی فکر کنم start داره.
نتت هم میتوی DNS رو عوض کنی دستی بزاری
8.8.8.8
8.8.4.4
تاثیر داره توی دانلود خیلی زیاد.

میتونی از BayLife استفاده کنی ( تاپیکش هست ) از Pc دانلود کنی بریزی توی 4 !

میتونی یک Rebuild Databse هم از طریقه Safe Mode انجام بدی . اگر دانلود تموم شده و اون ارور رو میده به نظر میرسه باگ هست.

سلام نه دوتا دانلود یکی برای پلی روم یکی برای فیفا هردو همین طور شدند تو اپشن هم فقط گزینه ی دیلیت داره راستی اشتباه گفتم می رنه can not inistal

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

سلا
اپدیت بازی هست یعنی dlc که نیست ؟
بعدش اپدیت چه بازی ای هست ؟ فقط ارور رو میزنه Can not Download ? اینطوری به نظر میرسه هنگام دانلود ارور داده و قطع شده و دانلود تموم نشده . کلید option رو بزنی فکر کنم start داره.
نتت هم میتوی DNS رو عوض کنی دستی بزاری
8.8.8.8
8.8.4.4
تاثیر داره توی دانلود خیلی زیاد.

میتونی از BayLife استفاده کنی ( تاپیکش هست ) از Pc دانلود کنی بریزی توی 4 !

میتونی یک Rebuild Databse هم از طریقه Safe Mode انجام بدی . اگر دانلود تموم شده و اون ارور رو میده به نظر میرسه باگ هست.

اینی که می گید چیه اپدیت دستگاه می پره؟

بازم نشد چی کار کنم این اپدیت 1.70 ps4رو پاک کنم از قسمت دانلود می ره 1.62دیگه درسته اگه بله که اپدیت دستگاه رو پاک کنم؟

Last edited by a moderator:
چه جوری می شه اپدیت 1.70رو یه بار دیگه ریخت؟
can not install فقط در یک زمان میاد اونم اینکه dlc مربوطه که دانلود شده از یک ریجن متفاوت باشه !
اگر update بازی هست که دانلود شده و اینطوری میشه ... تا حالا دوباره دانلود کردی ؟
نه اون rebuild database چیزی رو پاک نمیکنه.
چرا خوده بازی رو پاک نمیکنی یه بار دیگه نصب کنی ؟

اپدیت رو باید از ریجن مربوطه خودت دانلود کنی و بریزی توی فلش و دوباره نصب میشه .باید یه پوشه PS4 و UPDATE درست کنی . اگر نبومد از safe mode برو.

سلام داداش
شما ک دست تو کاره میشه یه لطفی کنی و منو راهنمایی کنی :)
میخواستم ببینم الان می ارزه ک من ایکس 360 اسليمم رو بفروشم و ps4 بخرم یا نه فعلا صبر کنم . ممنون

ممکنه چون بازی ریجن یک هست بعد با dns 4.2.2.4 دانلود کردم باشه

DNS ربطی نباید داشته باشه
patch بازیها برای اپدیت هم region lock نداره اما dlc بله

سلام داداش
شما ک دست تو کاره میشه یه لطفی کنی و منو راهنمایی کنی :)
میخواستم ببینم الان می ارزه ک من ایکس 360 اسليمم رو بفروشم و ps4 بخرم یا نه فعلا صبر کنم . ممنون
سلام .
اگر دیگه با 360 کاری نداری D: ( یعنی دیگه بازی نیست که بخوای بازی کنی ) 100% ارزش داره به نسل بعد کوچ کنی. همه بازیهای خوب داره روی نسل بعد هم عرضه میشه. نسخه های بازیهای cross gen هم 100% نسخه نسل بعدش بهتره.

DNS ربطی نباید داشته باشه
patch بازیها برای اپدیت هم region lock نداره اما dlc بله

سلام .
اگر دیگه با 360 کاری نداری D: ( یعنی دیگه بازی نیست که بخوای بازی کنی ) 100% ارزش داره به نسل بعد کوچ کنی. همه بازیهای خوب داره روی نسل بعد هم عرضه میشه. نسخه های بازیهای cross gen هم 100% نسخه نسل بعدش بهتره.

dlcنیست اپدیت freeهست

الان بازی رو پاک کردم نصب کردم دیگه اپدیت نمی یاد

تو اینفرمیشن بازی هم می بینم last update رد امروز زده است

Last edited by a moderator:
سلام به همگی....
دوستان یه شایعه شنیدم که میگه ps4 کپی خور نخواهد شد....
آیا این حرف واقعیت داره....؟
امیدوار باشیم به هک شدن ps4 یا نه...؟

دوستان دلیل این اختلاف صد الی صدو پنجاه تومانی بین ریجن یک و دو چیه؟ :-؟

يه عده مي گن بخاطر گرون بودن يورو و پوند نسبت به دلار و ... !
اما بشنو و باور نكن !

دليل اصلي ايش همونيه كه هم امون ميدونيم ! يه سري از اب گل الود ماهي ميگيرن ! وقتي يكي در مياد مي گه ريجن 2 رو نميدونم با اب طلا ساختن خرابي ريجن يك زياده نميدونم ريجن 3 رو با هواپيما ميارن ريجن 2 رو با قطار ريجن يك رو با گاري پس قيمت هاش فرق مي كنه
ديگه خودت تا ته خطش رو برو

يه عده مي گن بخاطر گرون بودن يورو و پوند نسبت به دلار و ... !
اما بشنو و باور نكن !

دليل اصلي ايش همونيه كه هم امون ميدونيم ! يه سري از اب گل الود ماهي ميگيرن ! وقتي يكي در مياد مي گه ريجن 2 رو نميدونم با اب طلا ساختن خرابي ريجن يك زياده نميدونم ريجن 3 رو با هواپيما ميارن ريجن 2 رو با قطار ريجن يك رو با گاري پس قيمت هاش فرق مي كنه
ديگه خودت تا ته خطش رو برو
رو ps3 ريجن يك طلا بود به همراه بازي هاش حالا بر عكس شده ؟!!!!!!!!! :))
يادمه از يكي شنيدم به دليل اين كه پرواز ها اميريكا گرونه و 2مرحله سوخت گيري داره (ظرافت فروشنده رو داري ناموسا ) ريجن يك گرون تره :|
بگزريم از اينكه يه سري ريجن يك ها از مالزي و هنگ كنگ و غيره مياد !
حالا ريجن دو هارو كماندو از مرز رد ميكنه گرونتر شده !!!
يعني ادم با 80 در صد فروشنده ها حرف ميزنه دلش ميخواد همون لحضه خودكشي كنه ! والا با اين منطقشون :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or