داداش از کجا خریدی و چه قیمتی؟
سلام من رفتم پشت شهرداری 1650 ریجن ۲ خریدم پاساژ مطیع زیر زمین .
داداش از کجا خریدی و چه قیمتی؟
بله کمتره D: طبیعتا !سلام
شارژ دسته کنسول نسبت به ps3 کمتره؟؟ خیلی زود خالی میکنه باطری رو,مدلشه؟
خودتو درگیر این حرفا نکن استفاده کنسلام ببخشید من تازه ps4 خریدم تو انجمن تو بعضی از پست ها خوندم اگه برق بره برک میشه
یعنی چی ؟؟
اصلا برک یعنی چی ؟؟؟
یعنی واقعا میخوای این ۵ تا رو بخری؟ ۱ تومن فقط پول همین ۵ قلم میشه!
شما اگه موقعی که کنسول رو حالت Standby باشه یا این که کلا روشن باشه؛ پریز رو بکشی، امکان داره سیستم عامل، Save ها و هر چیزی که روی هارد هست دچار مشکل بشه.کسی جواب سوال ما رو نمیدونه
ببخشید من اکانت psn رو چه رجیونی بسازم بهتره؟
نه اقا چی هرچی بسازه :dهر چی بسازی فرقی نمیکنه ولی بازی های Region 1 ارزون تره فک کنم
هر چی بسازی فرقی نمیکنه ولی بازی های Region 1 ارزون تره فک کنم
اخه شنیدم تو ایران بازی های رجیون2 بیشتره بعدش یه سئوال اگه اکانتم رو مثلا رجیون 2 بزارم باید فقط بازی های رجیون2 رو بخرم؟بعدش برای رجیون1 باید رو امریکا بزارم و برای رجیون2 باید انگلیس بزارم؟دستگاه خودم رجیون2 ژاپن
البته این دوستمون راست میگه سعی کن US و Uk و امارات بزنی . نه این نسل نه ریجن بازی و نه ریجن اکانت برای بازی مهم نیست فقط اگه میخوای DLC های بازی رو دانلود کنی باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه . مثال میزنم . مثلا شما اکانت ریجن 1 داری و بازیت ریجن 2 هست . در این صورت نمیتونی DLC های اون بازی رو دانلود کنی ولی اگه بازیت هم ریجن 1 باشه میتونی DLC های اون بازی رو هم دانلود کنی .اخه شنیدم تو ایران بازی های رجیون2 بیشتره بعدش یه سئوال اگه اکانتم رو مثلا رجیون 2 بزارم باید فقط بازی های رجیون2 رو بخرم؟بعدش برای رجیون1 باید رو امریکا بزارم و برای رجیون2 باید انگلیس بزارم؟دستگاه خودم رجیون2 ژاپن
آره والا ......نه ربطی نداره فقط اگه بخواهید برای اون بازی dlc بخرید اگه ریجن بازی با اکانت یکی نباشه میتونید یه اکانت دیگه بسازید با اون dlc بخرید و تو اکانت اصلیتون استفاده کنید هیچ بایدی وجود نداره
ریجن دستگاه هم به هیچ چیز ربطی نداره و ریجن ها هیچ فرقی ندارن !
داستانی شده ها این ریجن