UPS (Uninterruptible Power Supplies)سلام . میگم این برق رفتن واسه کنسول مشکل ایجاد نمیکنه ؟
میدونید که ایرانه و شیراز و برق رفتنش![]()
نه مشکلی ایجاد نمیشهببخشید میخوام بدونم بازی تو کنسول بمونه و درش نیارم مشکلی پیش نمیاد؟
اینطور که به نظرم میرسه یه باگ هست. احتماله داره یه اپدیت fix براش بدن بیرون اگر خیلی زیاد و حاد باشه . چیزه مهمی نیست در کلی ولی .3 روز آپدیت رو انجام داد ( از طریق خود کنسول ) موقع خاموش کردن بوق نمیزد . امشب بعد از بازی خاموش کردم کنسول رو 3 تا بوق زد !
یعنی چی ! هیچکی هم خبر نداره جریان چیه ... میگفتن فقط دفعه اول ، ولی من از 3 روز پیش تا حالا چند بار خاموش روشن کرده بودمو نشد اینجوری . حالا 3تا بوق زد![]()
سلام عزیزسلام.من رفتم تو قسمت پلاس بازی warframe رو زدم دانلود بشه.و الان داره دانلود میشه.ولی من کردیت کارت ندارم.جریان چیه؟کسی میدونه چطور میشه بازی دانلود کرد.دستگاه من ریجن 1 هست.
مرسی
3 روز آپدیت رو انجام داد ( از طریق خود کنسول ) موقع خاموش کردن بوق نمیزد . امشب بعد از بازی خاموش کردم کنسول رو 3 تا بوق زد !
یعنی چی ! هیچکی هم خبر نداره جریان چیه ... میگفتن فقط دفعه اول ، ولی من از 3 روز پیش تا حالا چند بار خاموش روشن کرده بودمو نشد اینجوری . حالا 3تا بوق زد![]()
سلام من ۵شنبه رفتم کنسول خریدم تاریخ ساخت و ریجن و کجا ببینم ؟
سلام من ۵شنبه رفتم کنسول خریدم تاریخ ساخت و ریجن و کجا ببینم ؟
یه سوال داشتم تو اون برنامه اندرویید برای ps4 چجوری و کدوم قسمت میشه آواتر رو عوض کرد ؟؟ هر چی گشتم چیزی نبود !! البته ورژن اون برنامم اینه: 1.60.5