UPS (Uninterruptible Power Supplies)سلام . میگم این برق رفتن واسه کنسول مشکل ایجاد نمیکنه ؟
میدونید که ایرانه و شیراز و برق رفتنش
نه مشکلی ایجاد نمیشهببخشید میخوام بدونم بازی تو کنسول بمونه و درش نیارم مشکلی پیش نمیاد؟
اینطور که به نظرم میرسه یه باگ هست. احتماله داره یه اپدیت fix براش بدن بیرون اگر خیلی زیاد و حاد باشه . چیزه مهمی نیست در کلی ولی .3 روز آپدیت رو انجام داد ( از طریق خود کنسول ) موقع خاموش کردن بوق نمیزد . امشب بعد از بازی خاموش کردم کنسول رو 3 تا بوق زد !
یعنی چی ! هیچکی هم خبر نداره جریان چیه ... میگفتن فقط دفعه اول ، ولی من از 3 روز پیش تا حالا چند بار خاموش روشن کرده بودمو نشد اینجوری . حالا 3تا بوق زد
سلام عزیزسلام.من رفتم تو قسمت پلاس بازی warframe رو زدم دانلود بشه.و الان داره دانلود میشه.ولی من کردیت کارت ندارم.جریان چیه؟کسی میدونه چطور میشه بازی دانلود کرد.دستگاه من ریجن 1 هست.
مرسی
3 روز آپدیت رو انجام داد ( از طریق خود کنسول ) موقع خاموش کردن بوق نمیزد . امشب بعد از بازی خاموش کردم کنسول رو 3 تا بوق زد !
یعنی چی ! هیچکی هم خبر نداره جریان چیه ... میگفتن فقط دفعه اول ، ولی من از 3 روز پیش تا حالا چند بار خاموش روشن کرده بودمو نشد اینجوری . حالا 3تا بوق زد
سلام من ۵شنبه رفتم کنسول خریدم تاریخ ساخت و ریجن و کجا ببینم ؟
سلام من ۵شنبه رفتم کنسول خریدم تاریخ ساخت و ریجن و کجا ببینم ؟
یه سوال داشتم تو اون برنامه اندرویید برای ps4 چجوری و کدوم قسمت میشه آواتر رو عوض کرد ؟؟ هر چی گشتم چیزی نبود !! البته ورژن اون برنامم اینه: 1.60.5