Wolfenstien و یه PSN کارت هم بگیر Outlast و Child Of Light بگیر !آره خودمم تو فکرش بودم Fifa 14 رو نگیرم
پس دو تا بازی پیشنهاد کنید :d
خودم به فکر Wolfenstein هستم ولی باید صبر کنیم ببینیم نمره هاش چیه . از اینجوری بازی ها خوشم نمیاد . بازی گرافیک بالا میخوامWolfenstien و یه PSN کارت هم بگیر Outlast و Child Of Light بگیر !
1. آره فک کنم همینطورهببخشید سه تا سئوال؟
1-تو PSN اکانتی که میسازیم مثلا مال کشور امریکا باشه بعدش باید کارت پلاس امریکا رو بگیرم یا فرقی نداره؟
2-بخوام شارژ دسته کامل پر بشه باید چند ساعت شارژ کنم؟
زمان انتشار Watch Dogs برای ps4 کی هست؟
بازی برای هر ریجنی رو میتونید بازی کنید.بعدش من دستگام رجیون2 ژاپن بعدش برای بازی و پلاس باید حتما رجیون 2 باشن یا فرقی نداره؟ بعدش اون سئوال اولی برام خیلی مهمه اگه کسی از دوستان اعطلاع دقیق داره جواب بده؟
صد در صد باید کارت پلاس (یا شارژ 10، 20 یا 50 دلاری) با ریجن اکانت یکی باشه!ببخشید سه تا سئوال؟
1-تو PSN اکانتی که میسازیم مثلا مال کشور امریکا باشه بعدش باید کارت پلاس امریکا رو بگیرم یا فرقی نداره؟
یعنی واقعا میخوای این ۵ تا رو بخری؟ ۱ تومن فقط پول همین ۵ قلم میشه!سلام بچه ها . سه سوال. من دارین برای خرداد کنسول میگیرم با این بازی ها:
1. PS4
2 . PSM PLUS US - 1Year
3. BF4
4.Fifa 14
5.Watch Dogs
یه بازی دیگه هم پیشنهاد میدین ؟
غیر از inFamous
سلام.سلام
من امروز کنسول رو زدم خاموش کردم بعد هنوز کامل خاموش نشده بود تو فکر یه موضوع خنده دار افتادم یادم نبود هنوز خاموش نشده کابل رو از پریز کشیدم :dمشکلی برای کنسول پیش نمیاد؟ قول میدم دیگه تکرار نشه:d
و بعدش اینکه داشتم تو تنظیمات یه گشتی میزدم چشم خورد به گزینه Enbale Hdmi Link تیک اون رو بزنم یا بردارم؟
همه ریجنها یکی هستن و هیچ فرقی بینشون نیست. تلویزیونت هم فقط کافیه یه ورودی hdmi داشته باشه، همین.