هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان میگفتم کنسول از بعد آپدیت موقع خاموش کردن و استندبای بوق میزنه 3 تا . امروز اینطوری نشد اصلا . جریان چیه واقعا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی هم که آپدیت کرده بودن بیشترشون گفتن فقط برای بار اول سه تا بوق زده . شاید یکی از شناسه های اینه که بگه کنسول آپدیت 1.70 شده

ببخشید من دستگاهم رجین2 ژاپن میخواستم بدونم باید اکانت پلاس اروپا بگیرم یا آمریکا؟

هیچ ربطی به ریجن کنسول نداره ! شما کارت پلاس برای اکانت میخری اگه اکانت اصلیتون ریجنش جایی که کارت براش پیدا نمیشه بازم مهم نیست یه اکانت دوم میسازید مثلا ریجن 1 با اون خرید میکنید و تو اکانت اصلیتون استفاده میکنید (حتی پلاس ) .

من تا 2 سال پیش با pc بازی میکردم . همه بازیها کپی بود . صب تا شب دنبال کرک بودم .آخرشم به جایی نمیرسید . تا اینکه ps3 اورجینال خریدم و لذت بازی اورجینال و پشتیبانیهاش رو فهمیدم . واقعا بازی اورجینال چیز دیگه ایه کاش همه اورجینال میخریدن . الان تو فکر این هستم که ps3 رو بفروشم و ps4 بخرم ... خداییش دلم نمیاد ! چون لحظه ها و ساعاتهای خیلی خوبی رو باهاش گذروندم . از اون طرف ps4 با اون کیفیت محشرش واقعا دیگه برام خواب و خوراک نگذاشته !! باید پولامو پس انداز کنم و بگیرمش . بازیهاشم هر چقدر گرون باشه پس انداز میکنم و میخرمشون چون لااقل باعث میشه یه مدت از این دنیای پرهیاهو و دود و ماشین فاصله بگیرم و تو دنیای دیگه ای باشم. درود بر سونی .

من تا 2 سال پیش با pc بازی میکردم . همه بازیها کپی بود . صب تا شب دنبال کرک بودم .آخرشم به جایی نمیرسید . تا اینکه ps3 اورجینال خریدم و لذت بازی اورجینال و پشتیبانیهاش رو فهمیدم . واقعا بازی اورجینال چیز دیگه ایه کاش همه اورجینال میخریدن . الان تو فکر این هستم که ps3 رو بفروشم و ps4 بخرم ... خداییش دلم نمیاد ! چون لحظه ها و ساعاتهای خیلی خوبی رو باهاش گذروندم . از اون طرف ps4 با اون کیفیت محشرش واقعا دیگه برام خواب و خوراک نگذاشته !! باید پولامو پس انداز کنم و بگیرمش . بازیهاشم هر چقدر گرون باشه پس انداز میکنم و میخرمشون چون لااقل باعث میشه یه مدت از این دنیای پرهیاهو و دود و ماشین فاصله بگیرم و تو دنیای دیگه ای باشم. درود بر سونی .
البته این بحث ربطی به اینجا نداشت ولی خوب ...پی سی مشکل داشتی بگو تو کرک کمکت کنم اگه تو سخت افزار سیستم مشکلی نداری :دی من هم کنسول دارم تو کپی خور همون یه ذره مشکلاتی PC نیستش و فرقی بین کپی خور و ارجینال از لحاظ راحتی اجرای بازی نیست.PS4 هم کپی خور بشه خیلی ها میان سمتش{حتی من } اصن یه حدیث داریم دقیق نمیدونم از کی، که لذتی که تو کپی خور دانلود گیم قبل ریلیز هست تو هیچ چیز دیگه نیست:دی

با اینکه این بحث ربطی به این تاپیک نداره ولی لذتی که تو باز کردن سلفون بازی اورجینالو و دیسکی که میذاری داخل کنسول هست با هیچ لذتی قابل مقایسه نیست.

دوستان من يه مشكلي پيدا كردم يعني دهن...
هر كاري ميكنم اپديت يا بچ دانلود براي بازي نمياد ! جالب اينه مشكل نت نيست جون با خود كنسول اپديت ١٠٧٠ رو گرفتم
١٠ بار ديليت و نصبش كردم با هر اكانتي رفتم ! كنسولو rebuild كردم .... اين اينفموس اپديت ١٠٤ ش رو نميگيره تو اپشن هم ديدم نبود
چيكار بايد بكنم ؟ بشتيباني سوني ياهويي ايميلي چيزي ميشه داد؟ يعني هيچ احدي همچين مشكلي نداره به قران

با اینکه این بحث ربطی به این تاپیک نداره ولی لذتی که تو باز کردن سلفون بازی اورجینالو و دیسکی که میذاری داخل کنسول هست با هیچ لذتی قابل مقایسه نیست.
من سلفون رو باز می‌کنم احساس بدبختی بهم دست می‌ده :دی
چون با باز کردن یه سلفون، 40 تومن ضرر می‌کنم :| :دی

البته این بحث ربطی به اینجا نداشت ولی خوب ...پی سی مشکل داشتی بگو تو کرک کمکت کنم اگه تو سخت افزار سیستم مشکلی نداری :دی من هم کنسول دارم تو کپی خور همون یه ذره مشکلاتی PC نیستش و فرقی بین کپی خور و ارجینال از لحاظ راحتی اجرای بازی نیست.PS4 هم کپی خور بشه خیلی ها میان سمتش{حتی من } اصن یه حدیث داریم دقیق نمیدونم از کی، که لذتی که تو کپی خور دانلود گیم قبل ریلیز هست تو هیچ چیز دیگه نیست:دی

آقا اصلا وقتی داری بازی کپی خور بازی میکنی هر دم و دقیقه شرکت کنسولا بیانیه میدن که ما مچ اینا رومیگیریم،ریشه کنشون میکنیم،بنشون میکنیم انگار که مثلا ما دشمناشونیم که واقعا هم هستیم اگه نبودیم کپی بازی نمیکردیم موقعی که کپی خور دستگات انگاری که از کل جامعه گیمرهای تحت حمایت اون شرکت جدایی...که این خیلی بده...اصلا دوست ندارم

قبول دارین؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or