Kevin-1993
کاربر سایت
واسه منی که از مبین نت استفاده میکنم قیمت هر گیگش 12 تومن هست مقدور نیست ... امیدمون باید به ارش باشه
اگر اینطوریه که حق با شماست.
Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk
واسه منی که از مبین نت استفاده میکنم قیمت هر گیگش 12 تومن هست مقدور نیست ... امیدمون باید به ارش باشه
اونایی هم که آپدیت کرده بودن بیشترشون گفتن فقط برای بار اول سه تا بوق زده . شاید یکی از شناسه های اینه که بگه کنسول آپدیت 1.70 شدهدوستان میگفتم کنسول از بعد آپدیت موقع خاموش کردن و استندبای بوق میزنه 3 تا . امروز اینطوری نشد اصلا . جریان چیه واقعا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ففط رو حالت استند بای . اونم باید تو تنظیمات ست شده باشهببخشید میشه دسته رو موقعی که کنسول خاموش شارژ کرد؟
ببخشید من دستگاهم رجین2 ژاپن میخواستم بدونم باید اکانت پلاس اروپا بگیرم یا آمریکا؟
البته این بحث ربطی به اینجا نداشت ولی خوب ...پی سی مشکل داشتی بگو تو کرک کمکت کنم اگه تو سخت افزار سیستم مشکلی نداری من هم کنسول دارم تو کپی خور همون یه ذره مشکلاتی PC نیستش و فرقی بین کپی خور و ارجینال از لحاظ راحتی اجرای بازی نیست.PS4 هم کپی خور بشه خیلی ها میان سمتش{حتی من } اصن یه حدیث داریم دقیق نمیدونم از کی، که لذتی که تو کپی خور دانلود گیم قبل ریلیز هست تو هیچ چیز دیگه نیستمن تا 2 سال پیش با pc بازی میکردم . همه بازیها کپی بود . صب تا شب دنبال کرک بودم .آخرشم به جایی نمیرسید . تا اینکه ps3 اورجینال خریدم و لذت بازی اورجینال و پشتیبانیهاش رو فهمیدم . واقعا بازی اورجینال چیز دیگه ایه کاش همه اورجینال میخریدن . الان تو فکر این هستم که ps3 رو بفروشم و ps4 بخرم ... خداییش دلم نمیاد ! چون لحظه ها و ساعاتهای خیلی خوبی رو باهاش گذروندم . از اون طرف ps4 با اون کیفیت محشرش واقعا دیگه برام خواب و خوراک نگذاشته !! باید پولامو پس انداز کنم و بگیرمش . بازیهاشم هر چقدر گرون باشه پس انداز میکنم و میخرمشون چون لااقل باعث میشه یه مدت از این دنیای پرهیاهو و دود و ماشین فاصله بگیرم و تو دنیای دیگه ای باشم. درود بر سونی .
من سلفون رو باز میکنم احساس بدبختی بهم دست میدهبا اینکه این بحث ربطی به این تاپیک نداره ولی لذتی که تو باز کردن سلفون بازی اورجینالو و دیسکی که میذاری داخل کنسول هست با هیچ لذتی قابل مقایسه نیست.
البته این بحث ربطی به اینجا نداشت ولی خوب ...پی سی مشکل داشتی بگو تو کرک کمکت کنم اگه تو سخت افزار سیستم مشکلی نداری من هم کنسول دارم تو کپی خور همون یه ذره مشکلاتی PC نیستش و فرقی بین کپی خور و ارجینال از لحاظ راحتی اجرای بازی نیست.PS4 هم کپی خور بشه خیلی ها میان سمتش{حتی من } اصن یه حدیث داریم دقیق نمیدونم از کی، که لذتی که تو کپی خور دانلود گیم قبل ریلیز هست تو هیچ چیز دیگه نیست