SleepyTurtel
کاربر سایت
من R2 و L2 ـم قیژ قیژ میکنه ولی موقعی که بازی میکنم چون صداش کمه اصلا متوجه نمیشم.بچه ها دسته ای شما هم دکمه هاش قیژ قیژ میکنه؟ L1 دسته من به طرز وحشتناکی قیژ قیژ میکنه و رو اعصاب میره
دو بار دکمه Share رو بزنید.دقیقا چطوری میتونم موقعی که داخل بازیم فیلمبرداری کنم از محیط درون بازی؟؟؟باید دکمه Share و بگیرم؟؟؟
من همین الان Standby کردم کنسول رو اصلا بوق موق نزدخوب پس ظاهرا چیزی نیست
دوستان ترو خدا یه تست کنید خبرشو همگی بدید
من همین الان Standby کردم کنسول رو اصلا بوق موق نزد
ریجن 2 ژاپن
اقا نوید این PS APP چیه هست و کجاست ؟؟؟!!!!
بله من دیروز به 1.7 آپدیت کردم.شما اپدیت کردیدو بوق نمیزنه؟خیلی بده که بوق بزنه
حال میده دستگاهاشون خراب باشه:dحتما ببینید ( 100% به خودتون امیدوار میشید )
اگه تکراریه ببخشید :d
[video=aparat;U9KbJ]http://www.aparat.com/v/U9KbJ[/video]
نميدونم چرا دوستان معترض اند به اين اپديت !
به نظرم اپديت خوبي بود ! حداقل براي شروع اضافه كردن چيز هاي بهتر !
يكي از بهترين چيزهايي كه اضافه شده بود قابليت كم كردن نور DS4 ه ! واقعا" اين LIGHT BAR شده سوهان باطري الان روي كمترين حالت گذاشتمش
پ.ن : خداييش قبلا" ميشد از DS4 به جاي چراغ قوه در زمان خاموشي يا نصفه شب استفاده كرد :d
يكي ديگه همه قابليت هاي جديد براي انتخاب زمان گرفتن VIDEO ها و تنظيمات جديد براي SHARE ه !
حال میده دستگاهاشون خراب باشه:d
اپدیتها مربوط به ریجن اکانت هست نه دستگاه ولی :آقا ما دو تا از رفیقامون PS4 دان جفتشونم ریجن 1 هست . برای یکی پیدت 1.70 اومده برای یکی نیومده . میدونین جریان چیه ؟
واسه من همون بار اول بعد از اپدیت 1.70 وقتی خاموش کردم 3 تا بوق زد . دیگه سری بعد نزد . کنسول ریجن 1 دسامبرکسایی که فروم خارجی فعالیت میکنن ته و تو قضیه در آرن ببینیم این آپدیت جدید ِ مال ریجن یک بوق میزنه یا نمیزنه چه جوریه؟! من هنوز آپدیت نکردم اگه قرار 3تا بوق هر دفه بزنه فعلا اصلا آپدیت نمیکنم!