هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من تا 2 سال پیش با pc بازی میکردم . همه بازیها کپی بود . صب تا شب دنبال کرک بودم .آخرشم به جایی نمیرسید . تا اینکه ps3 اورجینال خریدم و لذت بازی اورجینال و پشتیبانیهاش رو فهمیدم . واقعا بازی اورجینال چیز دیگه ایه کاش همه اورجینال میخریدن . الان تو فکر این هستم که ps3 رو بفروشم و ps4 بخرم ... خداییش دلم نمیاد ! چون لحظه ها و ساعاتهای خیلی خوبی رو باهاش گذروندم . از اون طرف ps4 با اون کیفیت محشرش واقعا دیگه برام خواب و خوراک نگذاشته !! باید پولامو پس انداز کنم و بگیرمش . بازیهاشم هر چقدر گرون باشه پس انداز میکنم و میخرمشون چون لااقل باعث میشه یه مدت از این دنیای پرهیاهو و دود و ماشین فاصله بگیرم و تو دنیای دیگه ای باشم. درود بر سونی .

سلام اگه جای شما باشم نمیفروشمش من خودم دسگایی رو که سال ها بام بوده و ازش خاطره دارم رو هرگز نمیفروشم

دوستان من تا حالا update نکردم کنسول رو... اگه جدیدترین update رو بریزم مشکل نداره؟ چه طوری از ستینگ با فلش update کنم؟ کنسولم ریجن 1 هستش....

نه هیچ مشکلی نداره. شما فایل Update رو از Download & Install PlayStation®4 System Software Update from PlayStation® دانلود کن. بعد تو فلش این مسیر رو بساز :
PS4>UPDATE
بعد فایل دانلودی رو تو پوشه UPDATE بریز و وصل کن به PS4 .
برو تو Setting , Check for system update خودش پیدا میکنه فایل رو و اپدیت می کنه.

ببخشید پلاس رو باید چجوری وارد کنم؟بعدش دسته رو چجوری میشه خاموش کرد؟

میرید توی ps store آخرین گزینه reedem code هستش اونجا کد پلاستونو وارد میکنید.
برای دسته هم دکمه ps روی دسته رو نگه میدارید و میرید تو قسمت adjust device و بعدش آخرین گزینه turn off device بزن و بعدش dualshock4 انتخاب کن.البته غلط املایی دارم فکر کنم:d

دوستان بنظرتون پلاس یک ساله بگیرم خوبه؟اون کارتهای 50 دلاری واسه چیه؟
پلاس 1 ساله اکثرا قیمتای تخیلی داره . زیر 160 تومن گیر نیاوردی یه کارت 50 دلاری بخر ( ریجن 1) که قیمتش همین حدوداست باهاش از داخل استور پلاس 1 ساله شو

ببخشید این تاچ پد وسط دسته چطوری روشن میشه؟بعدش تو جعبه های ps4 پلاس 30 روزه هست؟اخه تو مال ما نبود؟

تاچ پد که روشن نمیشه.تو بعضی بازیا کاربرد داره.جدیدا هم تو چت کردن باهاش میتونی تایپ کنی که خیلی خوبه.بیخیال پلاس داخل جعبه شو چون کردیت کارد میخواد و کشور ماهم عربستان 2(ایران) متاسفانه کردیت کارت نمیشه باهاش کار کرد

دوستان من يه مشكلي پيدا كردم يعني دهن...
هر كاري ميكنم اپديت يا بچ دانلود براي بازي نمياد ! جالب اينه مشكل نت نيست جون با خود كنسول اپديت ١٠٧٠ رو گرفتم
١٠ بار ديليت و نصبش كردم با هر اكانتي رفتم ! كنسولو rebuild كردم .... اين اينفموس اپديت ١٠٤ ش رو نميگيره تو اپشن هم ديدم نبود
چيكار بايد بكنم ؟ بشتيباني سوني ياهويي ايميلي چيزي ميشه داد؟ يعني هيچ احدي همچين مشكلي نداره به قران
اول از همه این که تو قسمت Settings > System > Automatic Update نگاه کنید ببینید تیک خورده یا نه! (اگر داشت که هیچی، اگر تیک نخورده بود، تیکش رو فعال کنید.)
دوم این که یه بار دیگه از قسمت Settings > Network تنظیم کنید و چک کنید که کامل به PSN وصل می‌شه.
پشتیبانی هم من امتحان کردم جواب نمی‌دن از طریق ایمیل! فقط می‌گن که لطفا تلفنی تماس بگیرید.

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها . سه سوال. من دارین برای خرداد کنسول میگیرم با این بازی ها:
1. PS4
2 . PSM PLUS US - 1Year
3. BF4
4.Fifa 14
5.Watch Dogs
یه بازی دیگه هم پیشنهاد میدین ؟
غیر از inFamous

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟