James Bond
کاربر سایت
من تا 2 سال پیش با pc بازی میکردم . همه بازیها کپی بود . صب تا شب دنبال کرک بودم .آخرشم به جایی نمیرسید . تا اینکه ps3 اورجینال خریدم و لذت بازی اورجینال و پشتیبانیهاش رو فهمیدم . واقعا بازی اورجینال چیز دیگه ایه کاش همه اورجینال میخریدن . الان تو فکر این هستم که ps3 رو بفروشم و ps4 بخرم ... خداییش دلم نمیاد ! چون لحظه ها و ساعاتهای خیلی خوبی رو باهاش گذروندم . از اون طرف ps4 با اون کیفیت محشرش واقعا دیگه برام خواب و خوراک نگذاشته !! باید پولامو پس انداز کنم و بگیرمش . بازیهاشم هر چقدر گرون باشه پس انداز میکنم و میخرمشون چون لااقل باعث میشه یه مدت از این دنیای پرهیاهو و دود و ماشین فاصله بگیرم و تو دنیای دیگه ای باشم. درود بر سونی .
دوستان من تا حالا update نکردم کنسول رو... اگه جدیدترین update رو بریزم مشکل نداره؟ چه طوری از ستینگ با فلش update کنم؟ کنسولم ریجن 1 هستش....
ببخشید پلاس رو باید چجوری وارد کنم؟بعدش دسته رو چجوری میشه خاموش کرد؟
سلام هیچ فرقی بین ریجن ها نیست هر کدوم رو گرفتی فرق نداره من خودم فردا دارم ریجن 1 می گیرمسلام
می خوام ps4 بخرم کدوم ریجن بگیرم یهتره
ممنون میشم کمک کنید:-)
پلاس 1 ساله اکثرا قیمتای تخیلی داره . زیر 160 تومن گیر نیاوردی یه کارت 50 دلاری بخر ( ریجن 1) که قیمتش همین حدوداست باهاش از داخل استور پلاس 1 ساله شودوستان بنظرتون پلاس یک ساله بگیرم خوبه؟اون کارتهای 50 دلاری واسه چیه؟
ببخشید این تاچ پد وسط دسته چطوری روشن میشه؟بعدش تو جعبه های ps4 پلاس 30 روزه هست؟اخه تو مال ما نبود؟
اول از همه این که تو قسمت Settings > System > Automatic Update نگاه کنید ببینید تیک خورده یا نه! (اگر داشت که هیچی، اگر تیک نخورده بود، تیکش رو فعال کنید.)دوستان من يه مشكلي پيدا كردم يعني دهن...
هر كاري ميكنم اپديت يا بچ دانلود براي بازي نمياد ! جالب اينه مشكل نت نيست جون با خود كنسول اپديت ١٠٧٠ رو گرفتم
١٠ بار ديليت و نصبش كردم با هر اكانتي رفتم ! كنسولو rebuild كردم .... اين اينفموس اپديت ١٠٤ ش رو نميگيره تو اپشن هم ديدم نبود
چيكار بايد بكنم ؟ بشتيباني سوني ياهويي ايميلي چيزي ميشه داد؟ يعني هيچ احدي همچين مشكلي نداره به قران