هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام ببخشید من تازه ps4 خریدم تو انجمن تو بعضی از پست ها خوندم اگه برق بره برک میشه

یعنی چی ؟؟

اصلا برک یعنی چی ؟؟؟
اَی بابا باز هم این سوال... دقیقا مثل کامپیوتره دیگه. وقتی برق یهو قطع بشه چه خطراتی کامپیوترتو تهدید میکنه؟ پریدن اطلاعات و در بدترین حالت آسیب به یکی دو تا از سخت افزارهای کامپیوترت دیگه. این هم همینه دیگه. میکرو و سگا هم همینطوری بودن حتی. 8-|

برادر سری 5 سامسونگ فکر کنم 1080p ساپورت نمیکنه ! :-؟ البته فکر میکنم . شاید اشتباه ـه . ولی احتمالا مسئله همینه .

رزولیشن هم از قسمت ستینگ کنسول میتونید تغییر بدید

يه برنامس برا گوشي هاي هوشمند ( :d ) كه ميتوني مسيج بدي به دوستات ببيني چي كار ميكنن يا كنسول خاموش روشن كني و ...
مرسی نصبش کردم جالبش اینجا بود که با خودگوشی عکس پروفایلم رو عوض کردم ( عکس خودم رو گذاشتم ) خیلی راحت بعداش دستگاه رو روشن کردم عکس عوض شده بوده به راحتی گوشی با دستگاه کانکت شده

یه سوال کاملا تخصصی :d
میگم وقتی کنسول رو میخری . اگه قبلش آپدیت رو گرفته باشی و ریخته باشی رو فلش که آپدیت کنی . باید از همون حالت Safe Mode استفاده کنی ؟ آخه اولش که سیستم عامل نداره که بخوایم از این روش جدید استفاده کنیم .

یه سوال کاملا تخصصی :d
میگم وقتی کنسول رو میخری . اگه قبلش آپدیت رو گرفته باشی و ریخته باشی رو فلش که آپدیت کنی . باید از همون حالت Safe Mode استفاده کنی ؟ آخه اولش که سیستم عامل نداره که بخوایم از این روش جدید استفاده کنیم .

تخصصی یا توهمی ؟ انقدر فکر نکنید بهش سوالا داره نگران کننده میشه ! :دی به خدا استفاده از PS4 خیلی اسون تر از اون چیزیه که فکرشو میکنید ! :دی

FoulPlay: The Unofficial PlayStation Network App

دوستان یه نکته ای البته شاید قبلا بقیه گفته باشن:
کسایی که از ویندوز فون یا برا pc از ویندوز 8 یا 8.1 استفاده می کنن می تونند برنامه ی Foul Play رو دانلود کنند یه سری قابلیت محدود داره ولی کلا دانلودش ضرر نداره...
لینکش هم این جا می زارم:
FoulPlay: The Unofficial PlayStation Network App
اینم قابلیت هاشه:
*Manage Friends Lists
*Send and Receive Messages
*Compare trophy lists
*View the recent activities of your friends
*See and respond to game invites

And so much more! All while being completely native and fast!
*Added Nico Nico Douga support for Live from PlayStation
*Fixed errors when getting a users avatar
a6079bb4-94d4-4950-b447-97589503de83

دوستان سلام
یکی از دوستانم تازه ps4 رو خریده ،کنسول رو به یه تلوزیون 32 اینچ فول اچ دی وصل کرده برفکی میشه..ولی با تلوزیون تویه حال که فول hd نیست وصل کرده برفکی نمیشه...رویه اون tv full hd چهار تا کابل تست کرده بازم رویه اون فول hd هنوز برفکیه(رویه پروت های مختلف هم تست کرده...)ری استارت دیفالت رو هم انجام داده(ریکاوری هم انجام داده )بازم درست نشده...
دوستان راهی داره؟؟(ممکنه ps4 بعضی از تلوزیون ها رو ساپورت نکنه)؟؟

یه سوال
اگه یه بازی ps4 بخریم که قابلیت انلاین داره
بعد ازمدتی اون بازی رو که توی حافظه داریم با یه بازی دیگه تعویض کنیم شخصی که بازی رو از ما خریده اون هم می تونه با همون آنلاین بازی کنه ؟ مگه یه بازی یه شماره سریال نداره یا نه ؟
در ضمن به تاریخ عضویت و نوشته بنده توجه کنید :d

آخرین ویرایش:
یه سوال
اگه یه بازی ps4 بخریم که قابلیت انلاین داره
بعد ازمدتی اون بازی رو که توی حافظه داریم با یه بازی دیگه تعویض کنیم شخصی که بازی رو از ما خریده اون هم می تونه با همون آنلاین بازی کنه ؟ مگه یه بازی یه شماره سریال نداره یا نه ؟

میتونه بازی کنه ، اون شماره سریال مدت هاست که برداشتنش و دیگه وجود نداره ...

دوستان سوالی داشتم
کنسول به صورت خودکار 15 دقیقه اخر گیم پلی را ضبط میکنه برای به اشتراک گذاشتن؟ یا حتما باید از قبل دکمه share زده بشه
اخه تو بعضی از سایت ها نوشته ویدیویی که ضبط شده...
بعد چطور میشه ویدیو ضیط شده را کات کرد و فقط قسمت مورد نظر را به اشتراک گذاشت؟

دوستان سوالی داشتم
کنسول به صورت خودکار 15 دقیقه اخر گیم پلی را ضبط میکنه برای به اشتراک گذاشتن؟ یا حتما باید از قبل دکمه share زده بشه
اخه تو بعضی از سایت ها نوشته ویدیویی که ضبط شده...
بعد چطور میشه ویدیو ضیط شده را کات کرد و فقط قسمت مورد نظر را به اشتراک گذاشت؟
سلام عزیز
نه خودت باید دکمه Share رو بزنی !
برای کاتش دو راه هست. یکی اینکه برنامه Share Factory رو دانلود کنی و یکی اینکه هنگامه به اشتراک گزاری گزینه Edit رو انتخاب کنی که میره به یه بخش که یه سری ابزار Trim خیلی ساده رو داره.

دوستان سلام
یکی از دوستانم تازه ps4 رو خریده ،کنسول رو به یه تلوزیون 32 اینچ فول اچ دی وصل کرده برفکی میشه..ولی با تلوزیون تویه حال که فول hd نیست وصل کرده برفکی نمیشه...رویه اون tv full hd چهار تا کابل تست کرده بازم رویه اون فول hd هنوز برفکیه(رویه پروت های مختلف هم تست کرده...)ری استارت دیفالت رو هم انجام داده(ریکاوری هم انجام داده )بازم درست نشده...
تلویزیون مربوطه فریمورش در صورت امکان اپگرید کنید. نمیدونم مشکل از چی هست ....

دوستان سلام

مطمئنن بر میگرده ب تنطیمات تلوریون...
اگر حالت Gaming mode یا ی همچین چیزی فعال هست رو غیر فعال کنید
مورد دیگه ای هم ک میتونه باشه اینه که وضوح تصویر رو بیارید پایین یا همون Sharpness تصویر رو

بعدم دقت کنید ببینید به تلوزیون FHD که وثل میکنید خروجی PS4 هم با همون رزول FHD هست؟ یا نه ... حتما باید خروجی روی 1080P باشه...

موفق باشید

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

تلویزیون مربوطه فریمورش در صورت امکان اپگرید کنید. نمیدونم مشکل از چی هست ....
فریمورش رویه 1.70 ...

- - -ویرایش - - -

مطمئنن بر میگرده ب تنطیمات تلوریون...
اگر حالت Gaming mode یا ی همچین چیزی فعال هست رو غیر فعال کنید
مورد دیگه ای هم ک میتونه باشه اینه که وضوح تصویر رو بیارید پایین یا همون Sharpness تصویر رو

بعدم دقت کنید ببینید به تلوزیون FHD که وثل میکنید خروجی PS4 هم با همون رزول FHD هست؟ یا نه ... حتما باید خروجی روی 1080P باشه...

موفق باشید

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
هر 2 پورت رویه 1080 p بوده ...ولی تنظیمات تلوزیون رو نمیدونم باید بهش بگم چک کنه...ممنونم

دوستان کمک خیلی تو کفم بازی کیلزون مپ مجانیش ۱گیگ و ۱۰۰مگ بود دانلود کردم تو قسمت دانلود مونده نصب نمیشه چه کنم!!!!؟ دقیق نمیدونم کدومو نوشته ؛!!!waiting to insral یا pripairing to instal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or