James Bond
کاربر سایت
یعنی برای انلاین بازی کردن به غیر از نسخه اصلی اون بازی چیز دیگه لازمه ؟
اکانت یک ماهه ، سه ماهه و یک ساله هست که بسته به دلخواه خودت ، هرکدوم رو دوست داری میتونی بخری .
یعنی برای انلاین بازی کردن به غیر از نسخه اصلی اون بازی چیز دیگه لازمه ؟
یعنی تو بازی هیچ فرقی نداره ؟ یه بنده خدایی میگفت تو بازی هم بر عکسه که مطمئنی تو بازی درسته ؟هیچ مشکلی نداره خیلی از بجه های همین جا دارن همه راضین کلا تفاوتی بین ریجن ها نیست فقط همون داخل منوی پلی استیشن 4 به جای ضربدر باید دایره بزنی و بلعکس که این قضیه به داخل بازیها یا داخل منوی بازی ها مربوط نمیشه و هیچ مشکلی نیست.....
دوستان راهنمایی کنید کدوم از اینا بهتره و کارامدتره ؟
کلی درباره هر کدوم توضیح میدید؟ممنون کدوم رو پیشنهاد میدید
PS4 Sony Headset Gold Wireless
Stereo Gaming Headset ps4/ psvita
Wireless Digital Stereo Headset PS4
دوستان سلام
یکی از دوستانم تازه ps4 رو خریده ،کنسول رو به یه تلوزیون 32 اینچ فول اچ دی وصل کرده برفکی میشه..ولی با تلوزیون تویه حال که فول hd نیست وصل کرده برفکی نمیشه...رویه اون tv full hd چهار تا کابل تست کرده بازم رویه اون فول hd هنوز برفکیه(رویه پروت های مختلف هم تست کرده...)ری استارت دیفالت رو هم انجام داده(ریکاوری هم انجام داده )بازم درست نشده...
دوستان راهی داره؟؟(ممکنه ps4 بعضی از تلوزیون ها رو ساپورت نکنه)؟؟
بله اکانت اصلی Plus و App های دانلود شده بین اکانتهای زیر مجموعه به اشتراک میزاره .دی ال سی باتلفیلد رو دانلود کنم با یه یوسر ( یعنی بخرم بعد برای اون یوسر بخوام دانلود کنم ) تو یوسرای ساب هم میشه استفاده کرد ؟؟؟ یا فقط تو یوسر اصلی میشه بازی کرد ؟؟؟؟؟
و یه چیز دیگه
چرا دانلود رو قطع میکنم و دوباره نت رو وصل میکنم میخواد دانلود کنه حدود 60 مگ میاد عقب ؟؟؟؟ !!! این سومین باره واسم اتفاق افتاده !! حدود 500 مگ دانلود کرده بعد که نت قطع میشه همونطوری هست ولی زمانی نت وصل میشه میبینم مثلا شده 440 مگ و داره ادامه میده دانلودو .. یه بارم 100 مگ اومد عقب ! یعنی چی اونوقت ؟؟
کلا Ps4 رو نخری هم هیچی از دست نمیدی روی هم رفته شروین D: لول.دوستان اگه خرید کنسولو یک ماه به تاخیر بندازم ( یعنی مثلا 21 ـم دومه خرداد ) چیز خاصیو از دست میدم ؟ میشه بعد E3 و کنفرانس سونی ... تا اون موقع بازی خاصی تو بازار اومده ؟ ( WD - W : NEW ORDER )؟
قیمتا ( گه تو بازار ما وضعشون معلوم نیست ) تا اون موقع ممکنه بالا بره ؟ اگه بره خیلی زیاده یا نه 50 60 تومنه ؟ بازیای پلاس این ماه چیا هستند ؟
هر چه زودتر بگیرید بهتر هست چون بعد خرداد قیمتا حتما میره بالا اینقدر بازی هم داره که سرگرمت کامل کنه دو تا بازی ورزشی فیفا و nba داره که عالی هستن .اول شخص کیلزون .بتل فیلد.کال آف گوست . ماشین نید فور اسپید ریوالز.انحصاری فوقلعاده اینفیمس داره و چند تا دیگه اگه از لحاظ مالی توانایشو داری بخر چون قیمت تو این مملکت هیچ اعتباری نیست.ولی باز نظر خودت هست که بگیری یا نه....دوستان اگه خرید کنسولو یک ماه به تاخیر بندازم ( یعنی مثلا 21 ـم دومه خرداد ) چیز خاصیو از دست میدم ؟ میشه بعد E3 و کنفرانس سونی ... تا اون موقع بازی خاصی تو بازار اومده ؟ ( WD - W : NEW ORDER )؟
قیمتا ( گه تو بازار ما وضعشون معلوم نیست ) تا اون موقع ممکنه بالا بره ؟ اگه بره خیلی زیاده یا نه 50 60 تومنه ؟ بازیای پلاس این ماه چیا هستند ؟