هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مطمئنن بر میگرده ب تنطیمات تلوریون...
اگر حالت Gaming mode یا ی همچین چیزی فعال هست رو غیر فعال کنید
مورد دیگه ای هم ک میتونه باشه اینه که وضوح تصویر رو بیارید پایین یا همون Sharpness تصویر رو

بعدم دقت کنید ببینید به تلوزیون FHD که وثل میکنید خروجی PS4 هم با همون رزول FHD هست؟ یا نه ... حتما باید خروجی روی 1080P باشه...

موفق باشید

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
درود....
ولی من همه جا خوندم واسه تلویزیو ن هایی که گیمینگ مود داره بهترین حالت اینکه که روی همین گیمینگ مود بازی کنی!!! حتی تو خیلی از بازی ها ازجمله کیلزو ن اولش مینویسه اگه تلویزون شما مود بازی داره اونو فعال کنید!

از چند نفر از دوستان هم پرسیدم یه بار هم اینجا بپرسم .

دوستان نظرتون راجع به این ریجن 2 های ژاپن چیه ؟ کلا بخرم یا نه ؟ هر چی اطلاعات و تجربیات دارین دریغ نکنین :دی یکی هم اینکه با پست بفرستن مشکلی واسه کنسول پیش نمیاد ؟

از چند نفر از دوستان هم پرسیدم یه بار هم اینجا بپرسم .

دوستان نظرتون راجع به این ریجن 2 های ژاپن چیه ؟ کلا بخرم یا نه ؟ هر چی اطلاعات و تجربیات دارین دریغ نکنین :دی یکی هم اینکه با پست بفرستن مشکلی واسه کنسول پیش نمیاد ؟
هیچ مشکلی نداره خیلی از بجه های همین جا دارن همه راضین کلا تفاوتی بین ریجن ها نیست فقط همون داخل منوی پلی استیشن 4 به جای ضربدر باید دایره بزنی و بلعکس که این قضیه به داخل بازیها یا داخل منوی بازی ها مربوط نمیشه و هیچ مشکلی نیست.....

در مورد پست هم خودم از تیپاکس خیلی راضیم یعنی به صد تا پست شرف داره دستگاه خودمو با تیپاکس سفارش دادم همه چیز عالی بود...

درود....
ولی من همه جا خوندم واسه تلویزیو ن هایی که گیمینگ مود داره بهترین حالت اینکه که روی همین گیمینگ مود بازی کنی!!! حتی تو خیلی از بازی ها ازجمله کیلزو ن اولش مینویسه اگه تلویزون شما مود بازی داره اونو فعال کنید!

داداش Game Mode تلوزیون های سامسونگ رو ک من تست کردم افتضاح بود...
رنگها همه آشغال
اینقدر تصویر افت کیفیت کلی داشت ک احساس مکردم رزول اومده پایین
خلاصه سریع برگردوندم...

فقط زمان پاسخگویی و نرم و روان بودن تصویر خوب شد... یا همون Clear Motion rate افزایش پیدا کرد...
ب نظر من این حالت گیمینگ مد برای بخش مولتی طراحی شده و بدرد همین مولتی هم میخوره‌.... اما باید قید لذت بردن از کنتراست و رنگها رو بزنی

مدل تلوزیونمم 46D6960 هست...

و چون کیلزون این پیشنهاد رو داده حتما منظور گیمینگ مد تی وی های سونی بوده...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

دوستان کمک خیلی تو کفم بازی کیلزون مپ مجانیش ۱گیگ و ۱۰۰مگ بود دانلود کردم تو قسمت دانلود مونده نصب نمیشه چه کنم!!!!؟ دقیق نمیدونم کدومو نوشته ؛!!!waiting to insral یا pripairing to instal
احتماله ریجن بازیه فیزیکی با ریجن اکانتت یکی نیست.

فریمورش رویه 1.70 ...

- - -ویرایش - - -

هر 2 پورت رویه 1080 p بوده ...ولی تنظیمات تلوزیون رو نمیدونم باید بهش بگم چک کنه...ممنونم
به فریموره کنسول اشاره ای نکردم و منظورم ماله خوده TV بود که قابلیت update دارن اکثرا. در صورت امکان TV رو هم اپدیت کنید.
توی setting خوده 4 بخشه Video Output setting . اولی رو auto بزار . دومی رو دقیق با سایز تلویزیون .
بقیه هم auto بزار اگر نبوده . در ضمن بد نیست RGB RANGE رو روی FULL بزاری برای امتحان . تنظمیمه T Pb/ Cb Pr/ Cr Range هم باید Auto باشه .

آخرین ویرایش:
بچه ها از نظر گرافیک فقط کدوم بازی ps4 تا اینجت حرف اول میزنه؟ کاری با گیم پلی ندارم من بیشتر بازی هارو انجام دادم به جز کیلزون آیا ارزش داره بازیش یکبار بریم؟ نظر کسایی که بازی اینفموس بازی کردن مثل من ولی کیلزون هم بازی کردن مقایسه این دو بازی درباره گرافیک میکنن؟ممنون میشم:x

کمممککککککککککککککککککککک ککککککک کنید خواهش میکنم
رسید به 2200 مگ فقط 1 مگ مونده بود دانلود دمو تموم شه که نتم قطع شده بود شاید فقط 5 ثانیه دیگه تموم بود حالا نمیشه ادامش رو دانلود کرد چیکا کنم ؟

رسید به 2200 مگ فقط 1 مگ مونده بود دانلود دمو تموم شه که نتم قطع شده بود شاید فقط 5 ثانیه دیگه تموم بود حالا نمیشه ادامش رو دانلود کرد چیکا کنم ؟

میشه چرا نشه نتت که وصل شد برو همونجا که داره دانلود میشه X بزن ادامه دانلود میکنه...
اگه دانلود نمیکنه پاکش نکن دانلود مثل من نشی NBA چند گیگ بود دموش تا95% رفت بعد یکهو از استور گرفتنش بعد که پاک کردم دیدم بعد یک هفته باز آوردنش:))

اگه نشه از ادامه دانلود کرد فکر نکنم کاری بشه کرد

بچه ها از نظر گرافیک فقط کدوم بازی ps4 تا اینجت حرف اول میزنه؟ کاری با گیم پلی ندارم من بیشتر بازی هارو انجام دادم به جز کیلزون آیا ارزش داره بازیش یکبار بریم؟ نظر کسایی که بازی اینفموس بازی کردن مثل من ولی کیلزون هم بازی کردن مقایسه این دو بازی درباره گرافیک میکنن؟ممنون میشم:x
Infamous بعدشم Killzone و Battlfield 4 همه گرافیکها بالاست .
به نظره من infamous بهتره .

ببخشید اون قسمتی که میشه بازی هارو رایگان برای چند ساعت بازی کرد کجا هست؟بعدش باید دانلودی انجام بدی؟
بازیهای demo داخله Store هست . باید دانلود بشه و بعدش بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or