™Meysam
کاربر سایت
اصلا کار نمیکنه انگار وصل نمیشه!!!!!! باید برای شناشوندنش به کنسول کار خاصی کنم
ماله منم اینطوره اصلا صدام برای چت نمیره ولی صدای بازی میاد
اصلا کار نمیکنه انگار وصل نمیشه!!!!!! باید برای شناشوندنش به کنسول کار خاصی کنم
با این شرایط شما یه PC ببندی برات بهتره . هدف بازی کردن و لذت بردنه . وقتی شرایط کنسول رو نداری خریدنش اشتباهه .سلام دوستان میخوام از تجربه شمااستفاده کنم چون تاحالا کنسول نداشتم.اگه بخوام کنسول بگیرم دوتا بازی بیشتر نمیتونم بگیرم.بایدهم سعی کنم بازیهایی بگیرم که مولتی پلیر خوبی داشته باشن.اصل سوالم اینجاست که به خاطر قیمت بالای بازی اورجینال من فقط هرسه چهارماه میتونم یه بازی بگیرم .با این تفاسیر شمابازخرید کنسولو پیشنهاد میدین؟بازیاروهم نمیتونم عوض کنم چون شرایط تعویضو ندارم هربازی بگیرم بیخ ریش خودمه.ممنون
اشکالی ندارهسلام دوستان
یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ( به بزرگی خودتون ببخشید :d )
میخواستم بدونم که من الان اکانت PSN که روی PS3 بوده رو میتونم مستقیم تو PS4 بزنم یا باید کار خاصی انجام بدم ؟ یا اصلا باید یه دونه جدید بسازم ؟
ممنونم
فعلا امکانش نیست.احتمالا فریمور های بعدی این قابلیت اضافه بشه ولی معلوم نیست چه موفعچجوری میشه از طریق usb ویدئو دید؟؟
اخه من ps3 نداشتم میخوام بدونم مدل های اسلیم کنسول هاس سونی ایا کمبودی به نسبت مدل هایبزرگتر دارن یا نهبه نظرم 100% اسلیمش میاد این شکی توش نیست
معمولا سری های اسلیم برق کمتری مصرف میکنند و سبک ترند نسبت به سری های فت
همونطور که از اسمش هم معلومه کوچکتره و اگه اشکالی توی کنسول فت باشه (مثلا مشکلات گرمایی و ...) توی سری اسلیم برطرف میشه
سونی با همین یه کنسول بسنده نمیکنه فک کنم مثل PS3 یه 3 سری بده بیرون!!
- - -ویرایش - - -
بازی ها مشکلی نداره
ریجن 1 و 2 بیشترین تعداد رو تو ایران دارند و 3 کمتر ولی پیدا میشه فک کنم ریجن 4 هم باشه که اگه باشه خیلی کمیابه
از کجا میشه تشخیص داد ریجن دستگاه چیه ؟! مثلا منی که میخوام ریجن 2 بخرم از کجا بفهمم دستگاهی که تهیه میکنم واقعا ریجن 2 ...پارت نامبر خاصی داره ؟!
از کجا میشه تشخیص داد ریجن دستگاه چیه ؟! مثلا منی که میخوام ریجن 2 بخرم از کجا بفهمم دستگاهی که تهیه میکنم واقعا ریجن 2 ...پارت نامبر خاصی داره ؟!
اخه من ps3 نداشتم میخوام بدونم مدل های اسلیم کنسول هاس سونی ایا کمبودی به نسبت مدل هایبزرگتر دارن یا نه