هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام من میخواهم بعد از عید کنسول رابخرم وچند سوال داشتم 1-کنسول رجین چند بگیرم بهتره هم از لحاظ قیمت وهم خرابی هایی که وجود داشته 2-ممکن است بعد ازعید قیمت های کنسول بره بالا 3-من می خواهم دوتا بازی همراهش بخرم اولین انتخابمacاما در انتخاب دومم بین [h=2]Tomb Raider: Definitive EditionوBattlefield 4و watchdogباتوجه به این که ممکن تا اون وقت بیاد موندموبیشتر اهل سینگل وبازی اکشن هستم[/h][h=1]4-به نظر شما خرید یک پلاس 6ماه برای ابتدا بهتره یا یک ساله 5- اکانتم را رجین چند بسازم بهتره[/h][h=1] [/h]

بچه ها این درسته که ps4 رو یه هکر برزیلی هک کرده حتی فایلهاشم برا چند ساعت قرار داده ولی بخاطر تهدیدای سونی فایلاشو حذف کرده؟البته تو تویتر سونی هم تهدیداش هستا بخاطر این گفتم که نگید شایعست :دی

سلام من میخواهم بعد از عید کنسول رابخرم وچند سوال داشتم 1-کنسول رجین چند بگیرم بهتره هم از لحاظ قیمت وهم خرابی هایی که وجود داشته 2-ممکن است بعد ازعید قیمت های کنسول بره بالا 3-من می خواهم دوتا بازی همراهش بخرم اولین انتخابمacاما در انتخاب دومم بین Tomb Raider: Definitive EditionوBattlefield 4و watchdogباتوجه به این که ممکن تا اون وقت بیاد موندموبیشتر اهل سینگل وبازی اکشن هستم

4-به نظر شما خرید یک پلاس 6ماه برای ابتدا بهتره یا یک ساله 5- اکانتم را رجین چند بسازم بهتره
1 . ریجنها باهم فرقی نداره . فقط 3 کلیده تاییدش دایره هست. بهتره سری اول نگیری .
2. :\ دوستان باید جواب بد
3. اگه تا اون موقع که میخوای بخری WD اومد که بگیر اگه نه به نظرم AC هم نگیر. جاش BF4 یا TR بگیر . BF4 برای انلاین ... چون یه حسی به من میگه AC برای پلاس میاد ×_×
4. 1 ساله . ریجن 1 یا 2 .

و دومیش؟
کیلزون ارزش خرید داره؟
نداره ... نخر
اگر یه بازی دیگه برای انلاین میخوای COD خوبه ! من خوشم اومد .
اگر برای تک نفره میخوای بدون شک TR و البته هفته دیگه هم Thief میاد. Rayman هم عالیه اگه بازی نکردی.

سلام یک سوال
من اگه ریجن بازیم و دستگاهم 1 ( امیریکا ) باشه و ریجن اکانت پلاسم 2 ( اروپا ) باشه به اروپا وصل میشم دیگه درسته ؟ ( یعنی به ریجن اکانتم وصل میشم بدون در نظر گرفتم ریجن بقیه چیز ها ؟ )
ریجن اکانت فقط مهم هست ... نه دستگاه .

این تاچ پد دسته پلی 4 چطور باید باهاش کا کنم دستم میکشم روش چیزی نمیاد که
clear.png

من قبلا هم پرسیدم
دوتا سوال دارم :
1.ps4 رو بعنوان یه پلیر بلو-ری چطور میبینید؟؟مهمه برام از همه نظر بگید چیکارس تو این مورد ...
2.تاریخ ساخت دستگاهای جدید از کی هست؟؟میخوام دیگه مشکلی از این بابت نباشه

دوستان كجا بايد برم اون قابليت تمديد خودكار پلاس رو غير فعال كنم ؟
يه بار يه 20 دلاري رو سوني تو پاچه ام كرد نميخوام دوباره تكرار بشه :|

سلام دوستان 3 تا سوال داشتم
1- اکانت چه جوری باید بسازم؟
2- فرق بین playstation network با playstation plus چیه؟ مثلا تو چند تا از سایتا میبینم که کد هر دو تارو میفروشن حالا نمیدونم فرقه این دو تا چیه و کدومو باید بخرم
3- این هدست جدیده الان تو بازار اومده؟

سلام دوستان 3 تا سوال داشتم
1- اکانت چه جوری باید بسازم؟
2- فرق بین playstation network با playstation plus چیه؟ مثلا تو چند تا از سایتا میبینم که کد هر دو تارو میفروشن حالا نمیدونم فرقه این دو تا چیه و کدومو باید بخرم
3- این هدست جدیده الان تو بازار اومده؟
1. اگر اکانت نداشته باشی همون اول ازت میپرسه که اکانت بسازی. خیلی ساده ریجن و اطلاعات رو وارد میکنی و میسازی. تاریخ تولد هم مهمه !
2. PSN شبکه Playstation هست . PLUS یک حق عضویت هست که به شما اجازه میده بازیهای online توی ps4 بازی کنید و تخفیف و online storage بگیرید . PSN کارت هم پول به اکانت اضافه میکنه برای خریده بازیها به صورت دیجیتالی

فریموره 1.61 اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or