Angry man
کاربر سایت
کیلزون رو نگیر رفیق . اگه ارزشش بالا بود که این همه کیلزون تو قسمت فروش و تبادل نریخته بود .و دومیش؟
کیلزون ارزش خرید داره؟
1 . ریجنها باهم فرقی نداره . فقط 3 کلیده تاییدش دایره هست. بهتره سری اول نگیری .سلام من میخواهم بعد از عید کنسول رابخرم وچند سوال داشتم 1-کنسول رجین چند بگیرم بهتره هم از لحاظ قیمت وهم خرابی هایی که وجود داشته 2-ممکن است بعد ازعید قیمت های کنسول بره بالا 3-من می خواهم دوتا بازی همراهش بخرم اولین انتخابمacاما در انتخاب دومم بین Tomb Raider: Definitive EditionوBattlefield 4و watchdogباتوجه به این که ممکن تا اون وقت بیاد موندموبیشتر اهل سینگل وبازی اکشن هستم
4-به نظر شما خرید یک پلاس 6ماه برای ابتدا بهتره یا یک ساله 5- اکانتم را رجین چند بسازم بهتره
نداره ... نخرو دومیش؟
کیلزون ارزش خرید داره؟
ریجن اکانت فقط مهم هست ... نه دستگاه .سلام یک سوال
من اگه ریجن بازیم و دستگاهم 1 ( امیریکا ) باشه و ریجن اکانت پلاسم 2 ( اروپا ) باشه به اروپا وصل میشم دیگه درسته ؟ ( یعنی به ریجن اکانتم وصل میشم بدون در نظر گرفتم ریجن بقیه چیز ها ؟ )
Upcoming hacker game, 900p/30FPS XBO, 1080p/30FPS PS4
Certain upcoming Polish game 720p/30FPS XBO, 900p/PS4 (working hard to keep 1080p
این تاچ پد دسته پلی 4 چطور باید باهاش کا کنم دستم میکشم روش چیزی نمیاد که![]()
1. اگر اکانت نداشته باشی همون اول ازت میپرسه که اکانت بسازی. خیلی ساده ریجن و اطلاعات رو وارد میکنی و میسازی. تاریخ تولد هم مهمه !سلام دوستان 3 تا سوال داشتم
1- اکانت چه جوری باید بسازم؟
2- فرق بین playstation network با playstation plus چیه؟ مثلا تو چند تا از سایتا میبینم که کد هر دو تارو میفروشن حالا نمیدونم فرقه این دو تا چیه و کدومو باید بخرم
3- این هدست جدیده الان تو بازار اومده؟