هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان 3 تا سوال داشتم
1- اکانت چه جوری باید بسازم؟
2- فرق بین playstation network با playstation plus چیه؟ مثلا تو چند تا از سایتا میبینم که کد هر دو تارو میفروشن حالا نمیدونم فرقه این دو تا چیه و کدومو باید بخرم
3- این هدست جدیده الان تو بازار اومده؟
1-شما میتونید با خود ps4بسازید یا با pcاموزش ساخت اکانت تو فروم هست
2-playstation network نام سرویس انلاین سونی هست plusیکی از امکاناتی هست که network داره و برای انلاین بازی کردن باید عضو پلاس باشید پلاس امکانات خوبی داره هر ماه بازی رایگانی میذاره و ...
3- باید باشه

گویا یه نفر تو نسخه ی PC Titanfall متوجه فایل های مربوط به PS3,PS4 شده !

25242151066355436450.png
دیگه توصیف و توضیح و شرحش رو به شما میسپارم.

خو پس تا اونجا که من فهمیدم اگه اکانت بسازم بعد یه کد playstation plus بگیرمو وارد کنم عضوه پلاس محسوب میشم و هر وقتم خواستم بازی دیجیتالی بخرم باید از کد psn استفاده کنم درسته؟

الان من چند ساعت بعد از اپدیت 1.61 داشتم وارتاندر میگرفتم که یهو قطع شد الانم هرکاری میکنم مودم رو میشناسه ولی میخواد راه بیوفته فیل میده و ازم ****** میخواد.
نکنه پورت های اینم بستن؟

1. اگر اکانت نداشته باشی همون اول ازت میپرسه که اکانت بسازی. خیلی ساده ریجن و اطلاعات رو وارد میکنی و میسازی. تاریخ تولد هم مهمه !
2. PSN شبکه Playstation هست . PLUS یک حق عضویت هست که به شما اجازه میده بازیهای online توی ps4 بازی کنید و تخفیف و online storage بگیرید . PSN کارت هم پول به اکانت اضافه میکنه برای خریده بازیها به صورت دیجیتالی

فریموره 1.61 اومد
خوب پس تا اونجا که من فهمیدم اگه اکانت بسازم بعد یه کد playstation plus بگیرمو وارد کنم عضوه پلاس محسوب میشم و هر وقتم خواستم بازی دیجیتالی بخرم باید از کد psn استفاده کنم درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or