هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عزیزان من کنسولم دیشب رسید دستم، بهترین بازی که میتونم براش بگیرم چی هست الان؟ یکی بهم گفت وایسم ریمن لجندز هفته دیگه میاد؟وبه همین بازیهای پلاس قناعت کنم تا اون موقع؟
مبارک باشه دادا ! بهترین بازی که والا باید ببینی چی دوست داری تا 1 ماه دیگه ISS میاد الانم که به نظرم کیلزون ارزش خرید نداره چون واقعا به جز گرافیک چیزی نداره !
اگه تو کار انلاین هستی BF بهترین انتخابه ! بستگی به خودت داره !
اگه سینگل هم برات مهمه Tomb raider چیز خوبیه !

آخرین ویرایش:
عزیزان من کنسولم دیشب رسید دستم، بهترین بازی که میتونم براش بگیرم چی هست الان؟ یکی بهم گفت وایسم ریمن لجندز هفته دیگه میاد؟وبه همین بازیهای پلاس قناعت کنم تا اون موقع؟

میتونی وایسی واسه Rayman Legends اگر اون سبک دوست داری، اگر نه برای آنلاین Battlefield برای Single player همونطوری که این دوست بالایی گفتش Tomb Raider .

دوستان عزیز میخواهم برای بتل فیلد ۴ این china rising را دانلود کنم ولی سرعت psn خیلی پایینه چون فایلش ۳ گیگه و دو سه بار برای دانلود گذاشتم تا ۳۰۰ مگ بیشتر نرفته بود و delete کردم . آیا آدرسی برای دانلود ریجن ۲ سراغ دارید تا بوسیله usb به ps۴ برسونم ؟!
ریجنه DLC باید با ریجنه نسخه فیزیکیت یکی باشه تا نصب بشه !
فعلا راهی نیست باید دانلودش کن

بله ریمن دوست دارم ارجینز یکی از بازیای توپ پی اس 3 بود از نظرم
هفته دیگه Thief هم میاد D: به نظرم انتخاب 100% بهتری هست اگه Rayman و TR رو بازی کردی.

دوستان پلی استیشن 4 در حال حاضر پخش بلوری 3 بعدی رو ساپورت میکنه یا قراره براش آپدیت بیاد؟

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD
من دیروز تست کردم پخش نکرد و پیغام داد در حال حاضر دستگاه شما 3d رو ساپورت نمیکند و فیلم رو بصورت دوبعدی پخش کرد. قاعدتاً باید توی اپدیتهای بعدی این مسئله حل بشه

سلام
دوستان اگه بخوای ps4 رو از طریق اینترنت اپدیت کنی یهو وسط دانلود اینترنت قطع شه یا برق بره مشکلی پیش نمیاد؟ حجم اپدیت چقدره؟
توجه توجه: بنده ps4 ندارم برای دوستم سوال می پرسم :| !

سلام دوستان
من الان میخواستم کیلزون آنلاین بازی کنم گفت که نمیشه و باید بازی رو آپدیت کنی
بازی رو چطور باید آبدیت کنم؟؟؟
وقتی وارد بازی بشید اگر اپدیت جدیدی اومده باشه خودش خودکار دانلود میکنه
تو قسمت Notifications تب Download میتونی ببینی

سلام
دوستان اگه بخوای ps4 رو از طریق اینترنت اپدیت کنی یهو وسط دانلود اینترنت قطع شه یا برق بره مشکلی پیش نمیاد؟ حجم اپدیت چقدره؟
توجه توجه: بنده ps4 ندارم برای دوستم سوال می پرسم :| !

دانلود مشكلي ايجاد نمي كنه حداقل از روي تجربه PS3 مي گم ولي هنگام نصب اگر برق بره حساب ات با كرام الكاتبين ه :| امكان داره بلاهاي مختلفي سرت بياد

سلام
من میخوام واسه کنسولم 2 تا بازی بخرم
بنظر شما کدوم نسبت به قیمتش می ارزه؟

شما بايد اول سليقه ات رو بگي

Limited Edition Yakuza Ishin PS4 HD Bay Cover Announced by Sony
20140217_store_ryu_04-670x432.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or