se7en sin
کاربر سایت
مرسی
شک داشتم میخواستم مطمئن بشم
بعد یک سوال دیگه :
برای بازی انلاین حتما باید ریجن اکانت با ریجن بازی برابر باشه ؟ مثلا اکانت ریجن 2 و بازی ریجن 1 ؟
خیر برایdlc باید ریجن بازی و اکنت باس یکی باشه
مرسی
شک داشتم میخواستم مطمئن بشم
بعد یک سوال دیگه :
برای بازی انلاین حتما باید ریجن اکانت با ریجن بازی برابر باشه ؟ مثلا اکانت ریجن 2 و بازی ریجن 1 ؟
دوستان یه سوالی دارم اگه ps4 اسلیم به بازار بیاد چه تفاوت هایی نسبت به مدل بزرگترش خواهد داشت چه کمبود های پیدا میکنه
به نظرم 100% اسلیمش میاد این شکی توش نیستدوستان یه سوالی دارم اگه ps4 اسلیم به بازار بیاد چه تفاوت هایی نسبت به مدل بزرگترش خواهد داشت چه کمبود های پیدا میکنه
بازی ها مشکلی ندارهسلام
من اکانت ریجن 2 ساختم و آن را پلاس کردم.
همه بازی ریجن 2 یا ریجن ALL به نظر شما تهران گیر میاد؟
آخه من براین اساس ریجن 2 اکانت ساختم که گفتم ریجن 2 بهتر بازی هایش پیدا میشه تا یک یا من اشتباه می کنم همه ریجن ها پیدا می شه؟
یهو دیدی یه چیزی مثه ps3 سوپر اسلیم ساختن و کل دنیارو انگشت به دهن گذاشتنمگه اسلیم هم میدن ؟ این دیگه چی داره که اسلیمش بیاد![]()
اقا نحوه فعال کردن voice چه جوری من هندزفری رو به دسته میزنم ولی عمل نمیکنه
نمیشه . فقط اورجینالمیشه برای ps4 بازی ارجینال نگیریم فقط هارد رو بببریم که بازی بریزن؟
اگه اینجوری باشه قیمت بازی چنده؟
اصلا کار نمیکنه انگار وصل نمیشه!!!!!! باید برای شناشوندنش به کنسول کار خاصی کنماگه منظور شما فرمان صوتی هست وقتی هدست خود دستگاه رو به دسته زدی بگو PlayStation بعد فرمان مورد نظرت رو بگو.مثلا Play killzone shadow fall یا Go home Screen ...